A JEEP® BRANDED FUTURE

De nieuwe e-Hybrid-aandrijflijn van de Jeep® Renegade is geïntegreerd in een elektronisch ecosysteem, waarin ook de rijassistentiesystemen van de auto en online mobiliteitsservices zijn opgenomen om een alomvattende rijervaring te bieden.

INFOTAINMENTSYSTEEM MET 8,4-inch HD-SCHERM

De nieuwe Jeep® Renegade e-Hybrid is uitgerust met een Uconnect™-infotainmentsysteem van de nieuwste generatie met een HD-touchscreen tot 8,4-inch. Specifieke 'Hybrid Pages' houden u op de hoogte over de werking en status van het aandrijfsysteem. Smartphone-connectiviteit maakt handsfree-bediening van een gekoppelde telefoon mogelijk via spraakopdrachten, het touchscreen in het dashboard of de toetsen op het stuurwiel.

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Het instrumentenpaneel van de nieuwe Jeep® Renegade e-Hybrid is uitgevoerd als digitaal display met een breedte van maximaal 7 inch. Naast alle essentiële rijgegevens en veiligheidswaarschuwingen, wordt hierin ook realtime informatie over de e-Hybrid-aandrijflijn weergegeven, zoals de brandstofvoorraad en het laadniveau van de batterij.

CONNECTIVEIT OP ZIJN BEST

Geniet van meer veiligheid, comfort en rijplezier met de nieuwste infotainmentfuncties dankzij UconnectTM Services.

U Connect Services zijn uitsluitend als optie verkrijgbaar op e-Hybrid-modellen.

SMARTPHONE-CONNECTIVITEIT

Dankzij de ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto™ kunt u eenvoudig uw telefoon aan het Uconnect™-systeem koppelen om onderweg toegang te hebben tot uw contacten, muziek, navigatie-apps en nog veel meer.

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT