JEEP® PARTNERSHIPS

JEEP® & WORLD SURF LEAGUE

Voortbouwend op een lange traditie van sponsoring van uitdagende en avontuurlijke sporten, is Jeep ook in 2017 de trotse partner van de World Surf League (WSL).

ONTDEK

JEEP® & JUVENTUS

Jeep® is de officiële shirtsponsor van Juventus voor het seizoen 2016/2017. Twee legendes die staan voor authenticiteit, passie en avontuur slaan de handen ineen om samen elke uitdaging op elk terrein te overwinnen, in de Italiaanse competitie en in de Europese bekerstrijd. Ga naar de speciale webpagina over Jeep® & Juventus voor de laatste wedstrijdresultaten, video's en exclusieve wallpapers, en blijf in contact met Jeep® en de wereldwijde Juventus-community.

ONTDEK

JEEP® & HARLEY-DAVIDSON®

Jeep® is partner van Harley-Davidson® en sponsort in 2017 de belangrijkste evenementen van het legendarische Amerikaanse motormerk in de EMEA-regio.

ONTDEK

JEEP® & ROLLING STONES EUROPESE TOUR

Jeep® is de officiële sponsor van de 'Stones – No Filter' Europese toernee van de Rolling Stones. Na de onvergetelijke '14 On Fire' tour van 2014 langs concerthallen en stadions over de hele wereld, heeft Jeep® hiermee opnieuw zijn naam verbonden aan een van de grootste rockbands aller tijden: The Rolling Stones!

INFORMATIE

JEEP® ACADEMY

Stap in een Jeep® en rij het avontuur tegemoet. Maar waar u terecht zult komen, is aan u... en aan uw vaardigheid in het off-roaden. Hoe groter uw vaardigheid, hoe verder uw avontuur zal gaan.

MEER INFORMATIE

JEEP® NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het Jeep® nieuws

BOEK EEN PROEFRIT

Bezoek uw dichtstbijzijnde dealer