JEEP® PARTNERSHIPS

JEEP® & THE WORLD SURF LEAGUE

Jeep® is de officiële en exclusieve wereldwijde auto-partner van de World Surf League Championship Tour 2018.

ONTDEK MEER

JEEP® & JUVENTUS

Jeep® is de officiële shirtsponsor van Juventus voor het seizoen 2016/2017. Twee legendes die staan voor authenticiteit, passie en avontuur slaan de handen ineen om samen elke uitdaging op elk terrein te overwinnen, in de Italiaanse competitie en in de Europese bekerstrijd. Ga naar de speciale webpagina over Jeep® & Juventus voor de laatste wedstrijdresultaten, video's en exclusieve wallpapers, en blijf in contact met Jeep® en de wereldwijde Juventus-community.

ONTDEK

JEEP® & HARLEY-DAVIDSON®

Jeep® en Harley-Davidson® hebben van oudsher veel gemeen en daarom zijn we trots dat we voor het vijfde achtereenvolgende jaar onze krachten met de legendarische motorfietsbouwer kunnen bundelen.

ONTDEK

JEEP® & ROLLING STONES EUROPESE TOUR

Jeep® is de officiële sponsor van de 'Stones – No Filter' Europese toernee van de Rolling Stones. Na de onvergetelijke '14 On Fire' tour van 2014 langs concerthallen en stadions over de hele wereld, heeft Jeep® hiermee opnieuw zijn naam verbonden aan een van de grootste rockbands aller tijden: The Rolling Stones!

INFORMATIE

JEEP® ACADEMY

Stap in een Jeep® en rij het avontuur tegemoet. Maar waar u terecht zult komen, is aan u... en aan uw vaardigheid in het off-roaden. Hoe groter uw vaardigheid, hoe verder uw avontuur zal gaan.

MEER INFORMATIE

JEEP® NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van het Jeep® nieuws

BOEK EEN PROEFRIT

Bezoek uw dichtstbijzijnde dealer