Selecteer uw auto

Bekijk de services voor uw auto

Vul hier in vier eenvoudige stappen de gegevens van uw auto in om te kijken welke aanbiedingen en services we speciaal voor u en uw auto beschikbaar hebben!

{{selectedModel.saleDescription|| 'Model'}}
{{selectedEngine.description| limitTo: 22}} {{selectedEngine.Fuel.description + " " + selectedEngine.Engine.value}} Motor
{{selectedMonths.description}} Maanden maanden
{{selectedKm.description}} Km Km
{{model.saleDescription}}
  Apparatuur
  {{equipment.description}}
  {{engine.description}} {{engine.Fuel.description + " " + engine.Engine.value}}
   {{month.description}} maanden
   {{km.description}} Km

   Voer het kenteken of chassisnummer van uw auto in en ontdek de diensten en speciale aanbiedingen die voor uw auto beschikbaar zijn!

   *Voertuig niet gevonden
   BEVESTIGEN
   Toegang tot myJeep

   Ga naar uw persoonlijke zone en ontdek wat Alfa Romeo er voor u reserveert

   Toegang tot myJeep

   Registreer

   Wilt u nieuws, informatie en exclusieve aanbiedingen voor uw auto ontvangen?

   Registreer u nu op myJeep!

   myJeep
   Dealers

   Dealers

   Bent u op zoek naar informatie of hebt u hulp nodig? Wilt u een offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem contact met ons op. We staan voor u klaar!

   Zoek een dealer of werkplaats

   Klik op de kaart en zoek een dealer bij u in de buurt! ZOEK EEN DEALER

   Vraag om informatie of maak een afspraak

   Hulp bij pech onderweg

   Tijdens de fabrieksgarantie van uw auto kunt u rekenen op onze 24-uurs pechhulpdienst. Wij ervoor dat u bij een technisch mankement aan uw auto altijd weer verder kunt, wat er ook gebeurt.
   Maar ook als u vragen hebt over bijvoorbeeld de openingstijden van dealers of de prijzen van onderdelen staan we voor u klaar. Bel voor al uw vragen ons gratis servicenummer 00 800 0 426 5337: onze professionals zullen u graag te woord staan!

   Assistenza stradale

   Altijd iemand die voor u klaar staat

   Een lekke band? Of een lege batterij waardoor uw auto niet wil starten? Maak u geen zorgen! Onze erkende herstellers staan altijd voor u klaar om u weer op weg te helpen. Waar u ook bent. En als het probleem niet ter plekke kan worden opgelost, slepen we uw auto naar de dichtstbijzijnde erkende servicewerkplaats om uw auto daar te laten herstellen.

   We laten u niet in de kou staan

   Als uw auto niet binnen een redelijke termijn kan worden hersteld, kunt u een vervangwagen krijgen tot uw eigen auto klaar is. Daarbij worden ook de eventuele taxi- of treinkosten om verder te reizen of naar een autoverhuurbedrijf te gaan vergoed*.

   Laten we de lijnen kort houden

   Als u strandt op meer dan 50 km van uw woonplaats, nemen wij de kosten voor de door- of terugreis van u en uw reisgenoten voor onze rekening*. Ook eventuele hotelkosten als u onderweg moet overnachten en de reiskosten voor het ophalen van de herstelde auto worden vergoed. En als uw auto in het buitenland staat en niet binnen 5 dagen kan worden hersteld, zorgen wij ervoor dat hij wordt teruggebracht naar uw huis of een servicewerkplaats dicht bij uw woonplaats!*
   Drive&Go

   Zorgeloos op reis!

   Drive&Go is het mobiliteitsprogramma voor Mopar® klanten dat u toestaat om in alle gemoedsrust te reizen, u kunt rekenen op onze wegbijstandsdienst die 24 uur op 24, 7 dagen op 7 voor u klaar staat!

   Drive&Go biedt een reeks uitgebreide, praktische programma's voor hulp bij pech onderweg, geldig in heel Europa *.

   (*) Raadpleeg het garantieboekje van de auto voor methodes, voorwaarden, beperkingen en uitzonderingen voor de dienstverlening.
   *Raadpleeg het garantieboekje van uw auto voor informatie over onze pech- en mobiliteitsdiensten en de voorwaarden waaronder deze worden aangeboden.