HOE WERKT HET JEEP® BETAALPLAN?

U wilt een andere auto, maar kan of wil uw aankoop niet in één keer bekostigen. Dan kunt u met het Jeep® Betaalplan uw toekomstige auto financieren. Zo hoeft u niet te sparen en heeft u er ook geen zorgen aan. U betaalt namelijk elke maand een deel van uw nieuwe auto af. En u regelt alles in één keer bij uw Jeep® vestiging. Ook dat is wel zo prettig. Jeep® Betaalplan wordt aangeboden door Stellantis Financial Services, dé lease- en financieringsmaatschappij van Jeep®.

WELKE FINANCIERING PAST BIJ MIJ?

U kunt kiezen uit twee vormen van financiering. Beide zijn gebaseerd op een aflopend krediet. Misschien een ingewikkeld verhaal, maar wij helpen u graag met het maken van de beste keuze.

Aflopend krediet
Bij een aflopend krediet betaalt u uw auto binnen een vastgestelde tijd af. De kosten, zoals de rente, zijn van tevoren vastgesteld. Zo weet u van tevoren wanneer u alles heeft afbetaald en u weet ook precies waar u aan toe bent. U kunt kiezen uit twee aantrekkelijke soorten aflopend krediet:

Jeep® Betaalplan
U betaalt elke maand een vast bedrag dat vooraf is afgesproken. Na de laatste betaling is de auto van u. Omdat uw Jeep® vestiging zeker weet dat u de eigenaar wordt, kan hij u een voordelige aanbieding doen.

Jeep® Betaalplan met restantbetaling
Ook hier betaalt u elke maand een vast bedrag. Alleen lost u niet het gehele bedrag af met deze maandelijkse betalingen. Er blijft een afgesproken bedrag open aan het eind: het restant. U kunt dit restant betalen, of u kunt uw auto inruilen. En eerlijk is eerlijk, de auto is dan meestal meer waard dan het restant.

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT