ONMISKENBAAR JEEP®

Met zijn geblokte voorkomen, trapeziumvormige wielkastranden en natuurlijk de iconische zevensleufs frontgrille geflankeerd door twee ronde koplampen, maakt de nieuwe Jeep® Renegade e-Hybrid geen geheim van zijn afkomst: hier staat een echte Jeep!

VELGEN & BANDEN

Stoer, sportief of stijlvol? Kies de velgen die uw favoriete karaktereigenschappen van de Renegade e-Hybrid het best voor het voetlicht brengen.

16-inch zwarte lichtmetalen velgen 17-inch lichtmetalen velgen 19-inch zwarte lichtmetalen velgen

OPEN AIR DRIVING

Open rijden ligt diep in de historie en het merk-dna van Jeep® verankerd. Daarom is de nieuwe Renegade e-Hybrid leverbaar met twee verschillende opendakopties: een conventioneel tweedelig panoramisch schuif-/kanteldak en het unieke My Sky-opendaksysteem. Hiervan kunnen de twee panelen volledig worden verwijderd, terwijl het voorste paneel ook een elektrische schuif-/kantelfunctie heeft.

LED-KOPLAMPEN

De led-technologie van de full-led-koplampen biedt een groot aantal voordelen. Zo hebben led-lampen een 50% hogere lichtopbrengst dan conventionele halogeenlampen en verbruiken ze aanzienlijk minder stroom, wat uiteraard ook het brandstofverbruik ten goede komt. Daarnaast hebben ze een levensduur die in principe even lang is als die van de auto, zodat het vervangen van defecte lampen niet langer nodig is. En - last but not least - met hun herkenbare silhouet voegen ze een vleugje extra stijl aan de nieuwe Renegade e-Hybrid toe.

Afbeeldingen zijn slechts ter illustratie. Wegens wereldwijde verstoringen in de logistieke ketens zijn full led-koplampen tijdelijk niet beschikbaar. Een beperkt aantal voorraadmodellen is nog wel met full led-koplampen leverbaar.

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT