ACTIES AVENGER

Jeep® Avenger

Maak kennis met de 100% elektrische Avenger. In elk detail een echte Jeep®. Profiteer nu van de overheidssubsidie van € 2.950

ONTDEK

Jeep® Avenger Private Lease

Ga jij het avontuur aan met de Jeep® Avenger? Deze compacte Jeep® is niet voor niks Auto van het Jaar 2023. Je rijdt hem nu al vanaf € 499 per maand in Private Lease. En profiteer daarnaast bovendien gedurende 48 maanden van ruim € 61 overheidssubsidie per maand.

ONTDEK

Jeep® Avenger Betaalplan

De Avenger is de ‘game-changing’ nieuwkomer van Jeep®, 100% elektrisch en in alles een echte Jeep®. Je rijdt hem nu al vanaf € 325 per maand met het Betaalplan van Jeep® Financial Services.

ONTDEK

Avenger Business Edition

Profiteer van een scherpe netto-bijtelling als je nu de 100% elektrische Jeep® Avenger zakelijk aanschaft. Je rijdt 'm nu al vanaf € 182 netto-bijtelling per maand.

ONTDEK
Jeep

€ 1500 voordeel op elke Avenger uitvoering

Profiteer nu tijdelijk van €1.500 voordeel op de Jeep® Avenger. Dit voordeel geldt op elke uitvoering en motorisatie; benzine, e-hybrid óf 100% elektrisch. Hierdoor begint jouw nieuwe avontuur met de Avenger al vanaf €29.200. (Let op: deze korting wordt niet automatisch in de online configurator getoond, maar achteraf verrekend bij het verkooppunt).

ONTDEK DE AVENGER

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT