RIJDEN IN JEEP®-STIJL

Ruimte, comfort en stijl vormden de uitgangspunten voor het interieurontwerp van de nieuwe Jeep® Renegade e-Hybrid. Hij verwelkomt u in een ruime en veelzijdige omgeving waarin soft-touch materialen en een hoogwaardige afwerking een premium uitstraling creëren. Moderne technologie in de vorm van het digitale instrumentenpaneel en het grote infotainmentscherm in het dashboard maken de comfortbeleving compleet, evenals extra's als stoel- en stuurwielverwarming en elektrisch verstelbare voorstoelen.

DASHBOARD

Het dashboard van de nieuwe Jeep® Renegade e-Hybrid verenigt traditie met functionaliteit, waarbij het zacht aanvoelende kunststof het geheel een premium uitstraling geeft. De middenconsole - met praktisch bergvak aan de onderzijde - blinkt uit door zijn functionele ontwerp, terwijl traditionele Jeep-elementen als de passagiershandgreep op het dashboard de verwantschap van de Renegade e-Hybrid met een lange reeks legendarische voorgangers benadrukken.

RUIMTE EN COMFORT

Comfort biedt de nieuwe Jeep® Renegade e-Hybrid standaard in overvloed. Maar voor wie op zoek is naar maximaal gemak, is hij ook verkrijgbaar met een bestuurderstoel met lendensteunverstelling en lederen bekleding in combinatie met achtvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen en stoel- en stuurwielverwarming. Veelzijdigheid is eveneens inbegrepen: de uitneembare en omkeerbare vloerplaat voor de bagageruimte kan op verschillende hoogtes worden vastgezet, terwijl de in drie delen (40/20/40) neerklapbare achterbank het mogelijk maakt lange voorwerpen in de auto mee te nemen.

BERGRUIMTE IN OVERVLOED

Slimme opbergmogelijkheden versterken het veelzijdige karakter van de nieuwe Renegade e-Hybrid. Zo bevindt zich een telefoonvak met oplaadaansluiting in de middenconsole en is er ook een vak waarin een tablet veilig uit het zicht kan worden opgeborgen

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT