Begin de reis
ONTDEK ELK DETAIL

Wrangler 4xe Sahara

STING GRAY SNAZZBERRY SILVER ZYNITH SARGE GREEN HYDRO BLUE HIGH VELOCITY GRANITE CRYSTAL FIRECRACKER RED BRIGHT WHITE BLACK
STING GRAY
SNAZZBERRY
SILVER ZYNITH
SARGE GREEN
HYDRO BLUE
HIGH VELOCITY
GRANITE CRYSTAL
FIRECRACKER RED
BRIGHT WHITE
BLACK
STING GRAY

Wrangler 4xe Sahara

De Sahara wordt standaard geleverd met de vierde generatie 8,4'' Uconnect™ NAV infotainmentsysteem, Parkview-achteruitrijcamera, hardtop en spatborden in carrosseriekleur, 18" lichtmetalen velgen met tweekleurige afwerking en nog veel meer.
ONTEDEK MEER
De Sahara wordt standaard geleverd met de vierde generatie 8,4'' Uconnect™ NAV infotainmentsysteem, Parkview-achteruitrijcamera, hardtop en spatborden in carrosseriekleur, 18" lichtmetalen velgen met tweekleurige afwerking en nog veel meer.
Vanaf € 85.150

Wrangler 4xe Rubicon

BRIGHT WHITE STING GRAY SILVER ZYNITH HYDRO BLUE HIGH VELOCITY GRANITE CRYSTAL FIRECRACKER RED BLACK
BRIGHT WHITE
STING GRAY
SILVER ZYNITH
HYDRO BLUE
HIGH VELOCITY
GRANITE CRYSTAL
FIRECRACKER RED
BLACK
BRIGHT WHITE

Wrangler 4xe Rubicon

De nieuwe Jeep® Wrangler Rubicon, nu verkrijgbaar als 4xe Plug-In Hybrid, behoudt de twee fundamentele kenmerken die hem zo beroemd hebben gemaakt: stijl en prestaties. Dit model is standaard voorzien van de nieuwe 4xe-sticker op de motorkap, 32" Mud Terrain-banden, TrailCam aan de voorzijde en het Tru-Lok® differentieel blokkeringssysteem: de juiste uitrusting voor een echt avontuur.
ONTEDEK MEER
De nieuwe Jeep® Wrangler Rubicon, nu verkrijgbaar als 4xe Plug-In Hybrid, behoudt de twee fundamentele kenmerken die hem zo beroemd hebben gemaakt: stijl en prestaties. Dit model is standaard voorzien van de nieuwe 4xe-sticker op de motorkap, 32" Mud Terrain-banden, TrailCam aan de voorzijde en het Tru-Lok® differentieel blokkeringssysteem: de juiste uitrusting voor een echt avontuur.
Vanaf € 89.250
,

Ontdek de stimuleringsmaatregelen

Voer uw postcode in om informatie te vinden over de nationale en/of lokale stimuleringsmaatregelen in uw regio, beschikbaar voor particuliere kopers van hybride en elektrische auto's*.
Postcode
Aanpassen
JE KUNT BESPAREN TOT *
VOORDELEN:
,
Helaas kunnen wij uw postcode niet vinden

Het nieuwe tijdperk van Jeep®-mobiliteit

Jeep® Wrangler stapt in de wereld van elektrificatie met de nieuwe 4xe Plug-in Hybrid technologie. De legendarische Jeep® vierwielaandrijving wordt gecombineerd met de nieuwe elektrische aandrijving om een nieuw concept van mobiliteit te leveren, en introduceert ook een ecosysteem van diensten en oplossingen die de Jeep® wereld evolueren.

easyWallbox

De nieuwe easyWallbox, die optioneel verkrijgbaar is, is het slimme apparaat dat de oplaadtijd verkort tot minder dan 3 uur. De easyWallbox kan de energie absorptie van uw huis detecteren en het laadvermogen aanpassen om black-outs te voorkomen. Hij slaat ook uw laadgeschiedenis op en voorspelt de gebruikelijke pieken om uw lading te optimaliseren. 

Easywall-box

Thuis en onderweg opladen

Het opladen van de nieuwe 4xe Plug-in Hybrid Wrangler is verrassend eenvoudig. Naast de nieuwe (optionele) easyWallbox kunt u uw auto ook thuis op afstand opladen door uw aangesloten Wallbox te beheren via de My Uconnect™-app. Bovendien kunt u uw nieuwe hybride Wrangler ook onderweg opladen met de Mode 3-kabel die bij de meeste openbare oplaadpunten kan worden gebruikt.

Opladen tijdens het rijden

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid is in staat om zelfs tijdens het rijden op te laden. Dankzij de e-Coasting-functionaliteit is het mogelijk om de kinetische energie die vrijkomt tijdens het remmen, afremmen en rijden om te zetten in energie die klaar is om te worden gebruikt.

Nog krachtiger

De nieuwe 4xe Plug-in Hybrid Wrangler gaat alledaagse uitdagingen aan met tot 380 pk aan gecombineerd vermogen en een acceleratie van 0-100 km/u in 6,4 seconden. Elektrificatie verhoogt het prestatieniveau van de 4xe Plug-in Hybrid Wrangler. Hij is krachtiger, zorgt voor een opmerkelijke water doorwaadbaarheid en blijft trouw aan zijn status als compromisloze terreinauto dankzij een maximumkoppel bij lage toerentallen.

Het Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid gamma brandstofverbruik (l/100 km): 3,5 - 4,1; CO2 -uitstoot(g/km): 79 - 94. Waarden goedgekeurd volgens de WLTP-methode voor gewogen cyclusmeting/-correlatie. De waarden worden vrijgegeven voor vergelijkende doeleinden.

380 pk
gecombineerd vermogen
Tot
53 km
in volledig elektrische modus*
130 km/u
maximumsnelheid in volledig elektrische modus
< 3h
volledig snelladen

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid 

Ga het volgende avontuur aan

Afbeeldingen gemaakt in geautoriseerd gebied/off-road route 

Blijf geconcentreerd op de weg

De Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid wordt standaard geleverd met meer dan 65 actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen. De systemen aan boord bieden functies om veilig door het verkeer te bewegen, zoals Adaptive Cruise Control en Forward Collision Warning+ met automatisch remmen. Bovendien zijn er systemen ontworpen voor off-road avonturen zoals de Selec Speed Control, de off-road cruise control waarmee u zelfs op ruw, modderig terrein en steile hellingen een constante rit kunt behouden.

Verbonden met avontuur

Wrangler 4xe Plug-in Hybrid beschikt over in-car technologie die elk avontuur nog spannender en meer verbonden maakt. Met de My Uconnect™ app en het Uconnect™ infotainmentsysteem kunt u intuïtief en op afstand verbinding maken met uw Wrangler.

8,4'' Uconnect™ NAV infotainmentsysteem 

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid wordt standaard geleverd met het Uconnect™ NAV infotainmentsysteem met 8,4" touchscreen van de vierde generatie, waarmee alle nieuwe connectiviteitsfuncties van Uconnect Services* binnen handbereik zijn. *beschikbaar in de eerste helft van 2021

Nieuw digitaal 7” instrumentenpaneel

De controle over het vermogen van de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe is nog eenvoudiger met het nieuwe 7" digitale instrumentenpaneel. De interface is volledig aanpasbaar en toont alle rijparameters, zoals de batterijstatus, de resterende levensduur van de batterij en de oplaadniveaus.

My Uconnect™ app met My eCharge

Het opladen van de accu van de nieuwe 4xe Plug-in Hybrid Wrangler is eenvoudig met de My eCharge-diensten die toegankelijk zijn via de My Uconnect™-app. Deze functie geeft specifieke informatie over de dichtstbijzijnde openbare oplaadstations, zoals beschikbaarheid en type aansluiting, en biedt toegang tot eerdere oplaadbetalingen zodat u uw oplaadgeschiedenis kunt bijhouden. Bovendien dialogeert My eCharge met de aangesloten Wallbox, zodat u het opladen op afstand kunt beheren en uw stroomtoevoer kunt moduleren. *beschikbaar in de eerste helft van 2021

My Uconnect™ App met My Remote

Communiceer op afstand met de nieuwe 4xe Plug-in Hybrid Wrangler via de My Uconnect™ app. De functie "Zoek oplaadstations" helpt u de dichtstbijzijnde openbare oplaadstations te vinden. U kunt ook altijd op afstand de deuren vergrendelen en ontgrendelen en de locatie van uw Jeep® bekijken en rechtstreeks met uw stemassistent spreken. *beschikbaar in de eerste helft van 2021

Een stijlicoon

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid blijft trouw aan zijn oorsprong. De iconische en gedefinieerde vormen worden verheven door de stijlvolle details van de 4xe-wereld, zoals de blauwe profielen van de logo's of de elektrische oplaadklep aan de zijkant, en de speciale wiellijn. De Wrangler 4xe is de definitie van veelzijdigheid, met een inklapbare voorruit, verschillende dakconfiguraties en verwijderbare deuren voor een pure openluchtervaring.

Interieur ontworpen voor avontuur

Veelzijdigheid, ruimte en comfort, zonder stijl en persoonlijkheid te vergeten. De volledig nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid heeft verwarmde lederen stoelen, royale ruimte voor elke passagier en een verscheidenheid aan afsluitbare en waterdichte opbergvakken die geschikt zijn voor ieder avontuur in de buitenlucht.

VRAAG & ANTWOORD

4xe-technologie

Welke soorten elektrische- en hybride-aandrijvingen zijn er?

• ICE Internal Combustion Engine (inwendige verbrandingsmotor): de traditionele op thermische energie gebaseerde motor waarin de verbranding van fossiele brandstof (benzine, diesel, LPG, etc.) wordt geactiveerd door menging met een oxidatiemiddel (gewoonlijk zuurstof). Dit gebeurt in een verbrandingskamer die een integraal onderdeel is van het bewegingsmechanisme van de motor.
• MHEV Mild Hybrid Electric Vehicle (mild hybridevoertuig) is een voertuig waarin een inwendige verbrandingsmotor wordt toegepast in combinatie met een elektromotor. De accu wordt opgeladen door de verbrandingsmotor en door regeneratief remmen. Het is niet mogelijk om volledig elektrisch te rijden.
• HEV Hybrid Electric Vehicle (hybridevoertuig) is een voertuig waarin een inwendige verbrandingsmotor wordt toegepast in combinatie met een elektromotor. De accu wordt opgeladen door de verbrandingsmotor en door regeneratief remmen. De elektromotor en accu zijn groter dan bij een MHEV, waardoor het voertuig in staat is om korte ritten volledig elektrisch te rijden.
• PHEV Plug-in Hybrid Electric Vehicle (plug-in hybridevoertuig): een voertuig waarin een inwendige verbrandingsmotor wordt toegepast in combinatie met een elektromotor. De accu wordt opgeladen via een laadkabel vanuit een externe bron en door regeneratief remmen. Als de accu bijna leeg is, grijpt de verbrandingsmotor automatisch in om het systeem tijdens het rijden op te laden. De accu en elektromotor hebben voldoende capaciteit om langere afstanden volledig elektrisch te rijden.
• BEV Battery Electric Vehicle (elektrisch accuvoertuig): een voertuig waarbij de aandrijving uitsluitend wordt verzorgd door een elektromotor. Het rijden gebeurt volledig elektrisch en de accu wordt opgeladen vanuit een externe bron en door regeneratief remmen.
• REEV Range Extended Electric Vehicle (elektrisch accuvoertuig met range extender): een voertuig dat in aanvulling op de elektromotor is uitgerust met een kleine benzinemotor die als generator werkt om de accu op te laden en zo het bereik vergroot als de accu leeg raakt.

Waarom heeft Jeep® gekozen voor het plug-in hybridesysteem?

Een plug-in hybride combineert de sterke punten van een inwendige verbrandingsmotor met die van een elektromotor. Daarnaast garandeert een plug-in hybride een optimale balans tussen elektrische actieradius, oplaadtijd, brandstofverbruik, rijeigenschappen en prestaties.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een plug-in hybridevoertuig?

Plug-in hybride-auto’s hebben veel voordelen gemeen met elektrische voertuigen, zoals lage bedrijfskosten, weinig rijgeluiden en emissievrij rijden (in de elektrische modus). Daarnaast bieden ze de flexibiliteit van een conventionele verbrandingsmotor op langere ritten, zonder noodzaak om de accu vanuit een externe bron op te laden. Door de combinatie van de verbrandingsmotor en de elektromotor kan het voertuig bovendien een hoger koppel en betere prestaties leveren dan bij toepassing van conventionele motoren met een grotere cilinderinhoud.
'Jeep® 4xe' vormt een geavanceerde oplossing die de veiligheid, de prestaties en het rijplezier verhoogt door een aanzienlijke verlaging van de bedrijfskosten en de emissies, in combinatie met een groot elektrisch rijbereik.

Wat voor soort auto is Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid?

De Jeep® Wrangler 4xe is een plug-in hybride 4x4-voertuig, voorzien van een benzinemotor die de voorwielen aandrijft en een elektromotor die de achterwielen aandrijft en de rijeigenschappen in het terrein verbetert. Beide motoren werken samen en worden automatisch aangestuurd door het aandrijfmanagementsysteem van de auto. De elektromotor wordt gevoed door een 17,3 kWh-accu. Deze kan tijdens het rijden door regeneratief remmen worden opgeladen en bij stilstand vanuit een externe stroombron. Met volledig geladen accu kan de auto zo'n 50 km volledig elektrisch rijden. Als de accu bijna leeg is, grijpt de benzinemotor automatisch in door het systeem tijdens het rijden op te laden. Dit garandeert een constante beschikbaarheid van de 4xe-aandrijving.

Welke specifieke technologie wordt in de nieuwe Jeep® Renegade, Compass en Wrangler 4xe-modellen toegepast die de conventionele Jeep®-modellen niet hebben?

De nieuwe Jeep® 4xe-modellen laten de bestuurder kiezen uit verschillende rijprogramma’s: Electric, Hybrid en e-Save. Deze laatste modus spaart het laadniveau van de accu om voldoende stroom over te houden om later volledig elektrisch te kunnen rijden. Daarnaast komen er nieuwe e-functies beschikbaar, zoals eco-coaching en 'pre-conditioning', waarbij - via een mobiele telefoon of met de timer in het speciale infotainmentscherm - het interieur voor vertrek kan worden voorverwarmd of voorgekoeld terwijl de auto nog op de oplader is aangesloten. Verder onderscheiden de 4xe-modellen zich met specifieke details als een aangepast infodisplay, speciale infotainmentschermen op het 8,4-inch touchscreen en de nieuwe Selec-Terrain®-modus 'Sport', die dankzij een snellere respons van het gaspedaal en directere besturing een sportieve rijstijl mogelijk maakt.

Wat bieden de nieuwe Jeep® 4xe-modellen op het gebied van connectiviteit?

De nieuwe Jeep® 4xe-modellen zijn uitgerust met de nieuwste connectiviteitssystemen. Ze worden bijvoorbeeld standaard geleverd met Uconnect Services*, een reeks innovatieve diensten op het gebied van veiligheid, beveiliging en comfort. Via de speciale My Uconnect smartphone-app kunt u altijd en overal de status van uw auto controleren. Met deze app kunt u ook het opladen van de accu's regelen en controleren, een openbaar laadpunt zoeken en het interieur voorverwarmen of voorkoelen terwijl de auto nog aan de oplader staat.

LADEN

Hoe lang duurt het om de accu volledig op te laden?

De oplaadtijd (80% van het accupakket) varieert van ongeveer 2 uur bij gebruik ….
De oplaadtijd varieert van 1,6 uur bij gebruik van een snellader (highpower thuislader of openbaar laadstation) tot meer dan 3 uur bij gebruik van een thuislaadpunt op de maximum oplaadcapaciteit.

Kan het systeem via snelladen worden opgeladen of heeft het alleen een standaard oplaadmodus?

Het oplaadsysteem maakt snelladen met een laadvermogen tot 7,2 => 7,4 kW mogelijk.

Is het mogelijk de oplaadtijden te programmeren?

Ja, dat kan. Met behulp het infotainmentsysteem van de auto of via de My Uconnect-app is het mogelijk een oplaadschema in te stellen. Voor thuis opladen kunt u op een speciale infotainmentpagina de gewenste oplaadtijd instellen (bijvoorbeeld ‘s nachts) en de stroomsterkte van het oplaadprogramma kiezen.

Wat gebeurt er als de accu onderweg leeg raakt?

Bij het leegraken van de accu wordt automatisch de verbrandingsmotor ingeschakeld zodat u door kunt blijven rijden. Het systeem is zodanig ontworpen dat altijd een minimum laadniveau behouden blijft.

Wat gebeurt er als ik vergeet de accu op te laden?

De inwendige verbrandingsmotor zorgt voor het bijladen van de accu terwijl de auto rijdt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van voldoende stroom voor veilige 4x4-prestaties.

Is de buitentemperatuur van invloed op de accu-capaciteit?

De accu’s zijn ontworpen om het hele jaar door goed te functioneren bij gematigde temperaturen. Langdurige blootstelling van de auto aan zeer hoge temperaturen kan de actieradius verkleinen, omdat energie nodig is om de accu te koelen. Ook bij zeer lage buitentemperaturen moet u rekening houden met een geringer rijbereik, omdat energie nodig is om de accu te verwarmen. De accu’s zijn geschikt voor temperaturen tot -40 °C.

Op welke manieren kunnen de Jeep® 4xe-modellen worden opgeladen?

Tijdens het rijden wordt de accu automatisch opgeladen door de benzinemotor en door regeneratief remmen, bij stilstand kan de accu worden opgeladen door aansluiting van de auto op een externe stroombron.

Hoe worden de accu's tijdens het rijden bijgeladen?

Het bijladen van de accu's tijdens het rijden vindt plaats door:
1- Regeneratief remmen: elektrische auto’s maken voor het opladen gebruik van regeneratief remmen. Daarbij wordt kinetische energie omgezet in elektrische energie en deze wordt gebruikt om de accu op te laden, in plaats van de energie als thermische energie te verspillen zoals bij conventionele auto’s met uitsluitend een inwendige verbrandingsmotor gebeurt.
Elektromotoren verbruiken energie voor aandrijving van de auto. Wanneer geen aandrijving nodig is (bijvoorbeeld tijdens het afremmen), kan de remkracht worden gebruikt om de motorwerking om te keren en elektriciteit op te wekken, waarbij de opgewekte stroom naar de accu wordt teruggevoerd. Dit proces wordt regeneratief remmen genoemd. Dankzij deze bij het afremmen geregenereerde stroom kan de actieradius van een elektrische auto tot meer dan 10% worden vergroot.
2- e-Save-modus: door deze rijmodus te kiezen met de hybride-selector, houdt het systeem de accu op een bepaald laadniveau of wordt de accu opgeladen tot een ingestelde drempelwaarde.

Hoe gaat het opladen van de Wrangler 4xe via een extern stopcontact in z'n werk?

Alle Renegade,Compass en Wrangler 4xe-modellen zijn uitgerust met een thuislaadkabel die kan worden aangesloten op de Type 2-aansluiting (Mennekes) van de auto. Dit betekent dat u uw Jeep® Wrangler 4xe in uw garage of voor uw huis kunt opladen, mits daar een stopcontact aanwezig is. Een lader aan boord van de auto zet de wisselstroom om in de vereiste gelijkstroom voor het opladen. Via het infotainmentscherm in het dashboard of via de speciale My Uconnect™-app*, kunt u de oplaadtijd instellen, evenals het maximale stroomvermogen dat u via het stopcontact uit de huisinstallatie wilt opnemen. Om sneller te kunnen opladen, kunt u een wandlader voor thuisgebruik laten installeren. Met deze zogeheten Easy Wallbox™ kan de accu aanzienlijk sneller worden opgeladen dan via een conventioneel stopcontact.

Wat heb ik nodig voor het opladen?

•Standaard: een thuislaadkabel. Alle Jeep® 4xe-modellen zijn standaard uitgerust met een thuislaadkabel die op elk gewoon stopcontact kan worden aangesloten.
•Tevens standaard: een snellaadkabel. Met deze zogeheten Type 2-laadkabel (Mennekes) kunt u de accu van uw Jeep® 4xe vanaf een openbaar laadpunt opladen.
•Optioneel, maar reeds inbegrepen in het ‘e-Features’-pakket van de 4xe First Edition-versies: een Easy WallboxTM-thuislader op wisselstroom en een Type 2-laadkabel (Mennekes) voor snelladen aan een openbaar laadpunt.

Moet ik de elektrische installatie in mijn huis laten aanpassen?

Alle Jeep® 4xe-modellen zullen standaard worden geleverd met een laadkabel die rechtstreeks op een gewoon stopcontact kan worden aangesloten. Aanpassingen aan de elektrische installatie zijn in principe niet nodig. Voor sneller en veiliger opladen kunt u echter beter door een gekwalificeerde elektricien het thuislaadpunt op een aparte groep laten aansluiten en/of een speciaal laadstopcontact of Easy WallboxTM laten installeren.

Wat betekent kWh?

kWh staat voor kilowattuur, een maat voor de hoeveelheid energie die in een accu kan worden opgeslagen. Een auto met een krachtiger accu, die meer kWh bevat, heeft een grotere actieradius en/of levert betere prestaties dan een auto met een minder krachtige accu. De werkelijke actieradius is daarnaast afhankelijk van de rijstijl en de weersomstandigheden.

Kunnen elektrische auto’s worden opgeladen als het regent?

Bij normaal gebruik is de veiligheid van het laadproces absoluut gegarandeerd, ook als het regent. Gebruikers lopen geen enkel risico op een elektrische schok.

PRODUCT

Wat maakt de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe First Edition zo speciaal?

De nieuwe Wrangler 4xe markeert de intrede van de Wrangler in een nieuwe fase van zijn lange geschiedenis: als eerste Plug-in Hybrid-versie van dit iconische Jeep-model slaat hij de weg in naar een duurzame toekomst. De 4xe First Edition is gebaseerd op de vierdeurs Wrangler 80th Anniversary Edition die wordt uitgebracht ter ere van Jeeps 80-jarig bestaan (1941-2021). Hij is verkrijgbaar in drie lakkleuren (Black, Bright White en Granite Crystal) en heeft een exclusief interieur met zwartlederen stoelbekleding, een met Monaco-leder bekleed dashboard, premium hemelbekleding en berber-vloermatten. Aan de buitenkant onderscheidt de Wrangler 4xe First Edition zich met tweekleurige 18-inch velgen, een hardtop in carrosseriekleur, een hardcover voor het reservewiel en 80th Anniversary-badges op de voorspatborden. Verder is hij standaard uitgerust met een Uconnect™-infotainmentsysteem van de nieuwste generatie met ondersteuning van Android Auto™ en Apple CarPlay™. Ook op het gebied van de veiligheid biedt hij de nieuwste technologie, met onder andere adaptieve cruise preventieve botswaarschuwing, actieve noodstopassistentie, dodehoekbewaking met detectie van kruisend verkeer achter de auto en een achteruitrijcamera. Het Keyless Entry-systeem en het Trail Rail-organizersysteem completeren het omvangrijke First Edition-pakket. Maar dat is nog niet alles, want bij de nieuwe Wrangler 4xe Plug-In Hybrid First Edition ontvangt u ook een aantal exclusieve extra's, waaronder de easyWallbox™-thuislader, een speciale afdekhoes om uw auto te beschermen tegen de elementen en een handig organizersysteem voor de bagageruimte van Mopar®. Standaard krijgt u op uw nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybrid First Edition 3 jaar garantie. Deze garantie bestaat uit 2 jaar fabrieksgarantie en 1 jaar aanvullende garantie ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt. Op het accupakket krijgt u 8 jaar fabrieksgarantie (maximaal 160.000 km). Tot slot ontvangt u bij een Wrangler 4xe Plug-in Hybrid First Edition bij aflevering 500 euro laadtegoed.

Wat is de verkoopprijs van de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe First Edition?

De catalogusprijs van de Wrangler 4xe First Edition is vanaf € 80.990. Omdat het een plug-in hybride betreft, kunt u mogelijk profiteren van stimuleringsmaatregelen van de overheid. Raadpleeg voor de meest recente informatie hierover altijd de officiële websites van de bevoegde nationale en lokale overheidsinstanties.

Registratie

Waarom moet ik mezelf registreren om mijn belangstelling voor de Wrangler 4xe First Edition kenbaar te maken?

Het spijt ons, maar de uiterste datum om uw interesse voor de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid First Edition te bevestigen, is voorbij. 
Wilt u weten wanneer hij kan besteld worden? Klik dan op “Hou me op de hoogte”.

Hoe kan ik mijn belangstelling voor de Wrangler 4xe First Edition kenbaar maken?

U kunt uw belangstelling voor de Wrangler 4xe First Edition kenbaar maken door u te registreren op de reserveringssectie van de officiële Jeep®-website www.jeep.nl. We reserveren dan - zonder enige verplichting tot aankoop - een exemplaar van deze exclusieve introductieversie voor u en sturen u een overzicht van alle details en specificaties van de modelconfiguratie van uw voorkeur.

Ben ik verplicht tot aankoop als ik me als belangstellende op de site registreer?

Nee, beslist niet! Registratie als belangstellende op www.jeep.nl is geheel vrijblijvend en verplicht u op geen enkele manier om een auto te bestellen of kopen. We informeren u per e-mail wanneer de nieuwe Wrangler 4xe First Edition kan worden besteld. Van de door u gekozen dealer ontvangt u dan een uitnodiging voor een bezoek aan de showroom, waar u dan een definitieve bestelling kunt plaatsen als u dat wilt.

Kan ik ook meerdere exemplaren van de Wrangler 4xe First Edition reserveren?

Nee, dat kan helaas niet. U kunt maximaal één exemplaar van de nieuwe Wrangler 4xe First Edition reserveren.

Kan ik mijn reservering eventueel aan iemand anders overdragen?

Nee, dat kan helaas niet. De reservering is persoonlijk en kan niet worden overgedragen. Mocht u iemand kennen die ook belangstelling heeft voor de nieuwe Wrangler 4xe First Edition, dan kan deze persoon zelf een exemplaar van deze exclusieve introductieversie van de Wrangler Plug-in Hybrid reserveren op www.jeep.nl.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Ja, u kunt uw reservering op elk gewenst moment annuleren. Log daarvoor in op de account die u voor uw registratie op www.jeep.nl hebt aangemaakt en kies voor Annuleren.

Kan ik mijn account op www.jeep.nl opheffen?

Ja, dat kan. U kunt hiervoor een verzoek indienen bij de functionaris voor gegevensbescherming van FCA door een mail te sturen naar dpo@fcagroup.com.

Kan ik ook een reservering maken zonder een dealer te kiezen?

Nee, dat kan helaas niet. Bij uw registratie als belangstellende moet u een dealer selecteren. Zodra de verkoop van start gaat, neemt deze contact met u op en kunt u de nieuwe Wrangler 4xe First Edition als een van de eersten bestellen als u dat wilt.

Wat gebeurt er nadat ik mij als belangstellende voor de nieuwe Wrangler 4xe First Edition heb geregistreerd?

Wanneer u zich als belangstellende registreert, reserveren we - zonder enige verplichting tot aankoop - een exemplaar van deze exclusieve introductieversie voor u. We sturen u een bevestigingsmail met daarin het reserveringsnummer dat u nodig hebt wanneer u de auto later bij de door u gekozen dealer wilt bestellen. Daarnaast wordt uw naam aan een mailinglist toegevoegd, waardoor u al het nieuws over de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe First Edition als eerste ontvangt.

Kan mijn Jeep®-dealer een Wrangler 4xe First Edition voor mij reserveren?

Nee, dat kan niet. Dealers kunnen de Wrangler 4xe First Edition niet namens hun klanten reserveren. Als u een exemplaar wilt reserveren, moet u dat zelf doen op de reserveringssectie van de officiële website www.jeep.nl.

Ik heb nog geen bevestiging van mijn registratie en reservering ontvangen. Wat moet ik doen?

Controleer uw mailbox voor ongewenste reclame (spam). Als u hierin onze bevestigingsmail niet vindt, controleer dan of het e-mailadres waarmee u zich hebt geregistreerd juist is. Mocht dit geen resultaat opleveren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 00 800 0 426 5337.

Kan ik eerst een proefrit maken voordat ik me als belangstellende registreer of de Wrangler 4xe First Edition bestel?

Het is op dit moment helaas niet mogelijk een proefrit met de Wrangler 4xe First Edition te maken. Zoals de naam al aangeeft, is dit namelijk een speciaal introductiemodel waarmee de Wrangler Plug-in Hybrid zijn debuut maakt.