Jeep Wrangler Visore
Begin de reis
ONTDEK ELK DETAIL
Vanwege de grote wereldwijde vraag is de beschikbaarheid van de MY23 Jeep® Wrangler 4xe mogelijk beperkt. Bezoek uw plaatselijke Jeep-dealer voor meer informatie over de beschikbare oplossingen, inclusief mogelijke voertuigen op voorraad.

WRANGLER 4xe SAHARA ​

BRIGHT WHITE BLACK FIRECRACKER RED GRANITE CRYSTAL SILVER ZYNITH STING GRAY HYDRO BLUE SARGE GREEN HIGH VELOCITY EARL
BRIGHT WHITE
BLACK
FIRECRACKER RED
GRANITE CRYSTAL
SILVER ZYNITH
STING GRAY
HYDRO BLUE
SARGE GREEN
HIGH VELOCITY
EARL
BRIGHT WHITE

WRANGLER 4xe SAHARA ​

De Wrangler 4xe Sahara is standaard uitgerust met 18-inch lichtmetalen velgen, een premium Alpine®-audiosysteem met negen speakers en een Uconnect™-infotainmentsysteem van de vierde generatie met 8,4-inch touchscreen en navigatie.​
ONTEDEK MEER
De Wrangler 4xe Sahara is standaard uitgerust met 18-inch lichtmetalen velgen, een premium Alpine®-audiosysteem met negen speakers en een Uconnect™-infotainmentsysteem van de vierde generatie met 8,4-inch touchscreen en navigatie.​
Vanaf € 90.800

WRANGLER 4xe RUBICON

BRIGHT WHITE BLACK FIRECRACKER RED GRANITE CRYSTAL SILVER ZYNITH STING GRAY HYDRO BLUE SARGE GREEN HIGH VELOCITY EARL
BRIGHT WHITE
BLACK
FIRECRACKER RED
GRANITE CRYSTAL
SILVER ZYNITH
STING GRAY
HYDRO BLUE
SARGE GREEN
HIGH VELOCITY
EARL
BRIGHT WHITE

WRANGLER 4xe RUBICON

Net als zijn legendarische voorgangers combineert de nieuwe Wrangler 4xe Rubicon zijn onvolprezen offroad-prestaties met stoere stijlaccenten. Zo is hij standaard uitgerust met 32-inch terreinbanden en een TrailCam-frontcamera, terwijl zijn zwarte motorkapsticker is voorzien van een blauwe rand als verwijzing naar zijn onderhuidse hybridetechnologie.
ONTEDEK MEER
Net als zijn legendarische voorgangers combineert de nieuwe Wrangler 4xe Rubicon zijn onvolprezen offroad-prestaties met stoere stijlaccenten. Zo is hij standaard uitgerust met 32-inch terreinbanden en een TrailCam-frontcamera, terwijl zijn zwarte motorkapsticker is voorzien van een blauwe rand als verwijzing naar zijn onderhuidse hybridetechnologie.
Vanaf € 94.100
Jeep® Wave

JEEP WAVE®

Zodra u de sleutel van uw nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybrid in ontvangst neemt en wegrijdt, profiteert u meteen van de voordelen van Jeep Wave®, het nieuwe loyaliteitsprogramma dat u twee jaar onderhoud volgens het Easy Care-schema en een reeks exclusieve aanvullende services biedt.​

*Afgebeelde auto is stilstaand gefotografeerd in een speciaal geënsceneerde setting. Probeer dit niet zelf. Neem altijd de verkeers- en veiligheidsregels in acht.​

ONTDEK MEER

BELOON UZELF VOOR DUURZAAM RIJDEN

De Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid beloont een milieuvriendelijke rijstijl in samenwerking met KIRI: de eerste duurzame cryptovaluta. Deze groene digitale munt staat symbool voor een nieuwe kijk op de wereld waarbij u actief kunt bijdragen aan een duurzame toekomst en daarvoor een passende waardering ontvangt.

ONTDEK MEER

MOBILITEIT VOOR DE TOEKOMST

Met zijn innovatieve 4xe-technologie biedt de Wrangler 4xe Plug-in Hybrid een antwoord op de uitdagingen van de veranderende kijk op mobiliteit zonder ook maar iets van zijn authentieke Jeep-karakter kwijt te raken. Integendeel: in combinatie met een geheel nieuw ecosysteem van online diensten en connectiviteitsoplossingen introduceert hij een innovatief mobiliteitsconcept dat u ook in de toekomst verzekert van de vrijheid die diep in het merk-dna verankerd ligt.

EASYWALLBOX

Met de als accessoire verkrijgbare EasyWallbox kan het accupakket in minder dan tien uur worden opgeladen. Deze 2,3kW-thuislader is eenvoudig zelf te installeren en kan op elk geaard stopcontact worden aangesloten. Door een speciaal stopcontact te laten installeren, kan de standaard laadsnelheid van 2,3 kW worden verhoogd tot 7,4 kWh, wat de laadtijd bekort tot minder dan drie uur. De ingebouwde laadbeveiliging meet het actuele stroomverbruik in huis en past de laadsnelheid daarop aan om doorslaan van de stoppen te voorkomen. Daarbij wordt ook rekening gehouden met belastingspieken die worden voorspeld op basis van eerdere laadsessies.

Easywall-box

Gemak en vrijheid van opladen, ook onderweg.

Laad uw Wrangler plug-in hybrid onderweg op: dankzij de eSolutions Charging app heeft u toegang tot meer dan 300.000 oplaadpunten in heel Europa en kunt u eenvoudig en snel het opladen van uw Jeep tijdens al uw reizen en trips beheren.

ONTDEK FREE2MOVE ESOLUTIONS OPLAADDIENSTEN

BIJLADEN TIJDENS HET RIJDEN

Dankzij de eCoasting-functie wordt het accupakket deels bijgeladen tijdens het rijden: de kinetische energie die vrijkomt bij afremmen, vaart minderen en uitrollen van de auto wordt teruggewonnen en als elektrische energie naar het accupakket teruggevoerd.

STERKER EN SNELLER DAN OOIT

Met een systeemvermogen van 380 pk/280 kW en een acceleratie van 0 tot 100 km/h in 6,4 seconde, is de nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybrid de sterkste en snelste Wrangler ooit. Maar voor een Wrangler eigenlijk nog veel belangrijker is dat elektrificatie van zijn aandrijflijn ook zijn 4x4-prestaties naar een nog hoger niveau brengt. Dankzij waterdichte sealing van het accupakket in de bodem van de auto is daarbij zijn uitzonderlijke waadcapaciteit onaangetast gebleven.

Brandstofverbruik Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid (l/100 km): 4,1–3,5; stroomverbruik (kWh/100 km): 23,9–22,1; CO2-emissie (g/km): 94 – 79. Dit betreft gewogen typegoedkeuringswaarden die zijn bepaald op basis van de gecombineerde rijcyclus volgens de WLTP-testprocedure. Deze waarden dienen slechts ter vergelijking en kunnen afwijken van het verbruik onder reële rijomstandigheden.
380 pk
Systeemvermogen
Tot
53 km
Elektrisch bereik*​
*WLTP-stadscyclus
130 km/u
Topsnelheid in elektrische modus
< 3h
Volledig opladen accupakket (met laadsnelheid van 7,4 kW/h)

DE NIEUWE JEEP® WRANGLER 4XE PLUG-IN HYBRID

Bereid u voor op uw volgende avontuur.

Foto’s zijn gemaakt op een locatie waar offroad rijden is toegestaan en zijn met computertechniek bewerkt. Slechts bedoeld ter illustratie.

VEILIG OP DE WEG EN IN HET TERREIN

De nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybrid biedt standaard meer dan 65 voorzieningen voor de actieve en passieve veiligheid. Daartoe behoren geavanceerde rijassistentiesystemen als Adaptive Cruise Control en Forward Collision Warning Plus, die zo nodig zelfstandig ingrijpen om het risico op een botsing te verkleinen. Bij offroad-rijden kunt u daarnaast rekenen op de assistentie van Selec-Speed, een soort cruise control voor het terrein die het mogelijk maakt met een constante kruipsnelheid moddersporen, rotsblokken en steile hellingen te bedwingen.

ALTIJD CONNECTED

Standaard is de nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybrid uitgerust met een Uconnect™-infotainmentsysteem van de vierde generatie met 8,4-inch kleurenscherm en navigatie. Via de Jeep®-app biedt het systeem ook toegang tot de online diensten van Uconnect™ Services, zodat u ook op afstand altijd controle hebt over uw Wrangler.

8,4’’ UCONNECT™ NAV

Het 8,4-inch touchscreen van het Uconnect™-systeem biedt niet alleen toegang tot alle infotainmentfuncties, maar ook tot alle nieuwe functies en connectiviteitsdiensten voor de 4xe-hybrideaandrijving.

7-INCH INFODISPLAY

Het 7-inch infodisplay in het instrumentenpaneel biedt u in één oogopslag een overzicht van de belangrijkste rijgegevens en de status van het hybridesysteem. Welke informatie wordt weergegeven, kunt u deels zelf instellen, waarbij u onder andere kunt kiezen voor het laadniveau van het accupakket en het elektrisch bereik.

My Remote

My Remote biedt u controle over uw Wrangler 4xe Plug-in Hybrid op afstand. Zo kunt u met uw telefoon of smarthome-assistent de portieren vergrendelen en ontgrendelen, de verlichting in- of uitschakelen, opzoeken waar uw auto geparkeerd staat en volgen wat er met uw auto gebeurt wanneer u hem uitleent. Via de Alexa-spraakassistent kunt u ook uw smarthome-apparaten thuis vanuit de auto bedienen.*​

*Alleen na afsluiten van een abonnement voor de betaaldienst My Wi-Fi. Amazon Alexa is niet beschikbaar in het Nederlands. Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.
Ga naar Google Play

GO 4xe LIVE

Met de nieuwe GOe 4xe-app kunt u ritten over een vaste route vastleggen en simuleren. Zo kunt u de brandstofkosten, oplaadkosten, onderhoudskosten en emissies van uw Wrangler 4xe Plug-in Hybrid vergelijken om een zo efficiënt mogelijke rijstijl te ontwikkelen.

TIJDLOOS STIJLICOON

Ook in zijn nieuwe gedaante als plug-in hybride is de Jeep® Wrangler 4xe in één oogopslag herkenbaar als de ware erfgenaam van de oer-Jeep uit 1941. En naturlijk biedt hij met zijn verschillende opendaksystemen, neerklapbare voorruit en verwijderbare portieren ook nog steeds een ongekende vrijheid om van open rijden te genieten. Dat dit nu ook in alle stilte elektrisch kan, onderstreept hij met blauwe accenten in zijn logo's en de 4xe-badge op de achterkant.

PRAKTISCH EN COMFORTABEL

De Jeep® Wrangler heeft zijn compromisloze veelzijdigheid altijd gecombineerd met stijl en karakter. Bij de nieuwe 4xe Plug-in Hybrid is dat niet anders: terwijl diverse afsluitbare waterdichte opbergruimtes zijn outdoor-functionaliteit vergroten, zorgen lederen bekleding met verwarming in de voorstoelen voor een hoog comfortniveau aan boord.

VRAAG & ANTWOORD

4xe-technologie

Welke soorten elektrische- en hybride-aandrijvingen zijn er?

• ICE Internal Combustion Engine (inwendige verbrandingsmotor): de traditionele op thermische energie gebaseerde motor waarin de verbranding van fossiele brandstof (benzine, diesel, LPG, etc.) wordt geactiveerd door menging met een oxidatiemiddel (gewoonlijk zuurstof). Dit gebeurt in een verbrandingskamer die een integraal onderdeel is van het bewegingsmechanisme van de motor.
• MHEV Mild Hybrid Electric Vehicle (mild hybridevoertuig) is een voertuig waarin een inwendige verbrandingsmotor wordt toegepast in combinatie met een elektromotor. De accu wordt opgeladen door de verbrandingsmotor en door regeneratief remmen. Het is niet mogelijk om volledig elektrisch te rijden.
• HEV Hybrid Electric Vehicle (hybridevoertuig) is een voertuig waarin een inwendige verbrandingsmotor wordt toegepast in combinatie met een elektromotor. De accu wordt opgeladen door de verbrandingsmotor en door regeneratief remmen. De elektromotor en accu zijn groter dan bij een MHEV, waardoor het voertuig in staat is om korte ritten volledig elektrisch te rijden.
• PHEV Plug-in Hybrid Electric Vehicle (plug-in hybridevoertuig): een voertuig waarin een inwendige verbrandingsmotor wordt toegepast in combinatie met een elektromotor. De accu wordt opgeladen via een laadkabel vanuit een externe bron en door regeneratief remmen. Als de accu bijna leeg is, grijpt de verbrandingsmotor automatisch in om het systeem tijdens het rijden op te laden. De accu en elektromotor hebben voldoende capaciteit om langere afstanden volledig elektrisch te rijden.
• BEV Battery Electric Vehicle (elektrisch accuvoertuig): een voertuig waarbij de aandrijving uitsluitend wordt verzorgd door een elektromotor. Het rijden gebeurt volledig elektrisch en de accu wordt opgeladen vanuit een externe bron en door regeneratief remmen.
• REEV Range Extended Electric Vehicle (elektrisch accuvoertuig met range extender): een voertuig dat in aanvulling op de elektromotor is uitgerust met een kleine benzinemotor die als generator werkt om de accu op te laden en zo het bereik vergroot als de accu leeg raakt.

Waarom heeft Jeep® gekozen voor het plug-in hybridesysteem?

Een plug-in hybride combineert de sterke punten van een inwendige verbrandingsmotor met die van een elektromotor. Daarnaast garandeert een plug-in hybride een optimale balans tussen elektrische actieradius, oplaadtijd, brandstofverbruik, rijeigenschappen en prestaties.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een plug-in hybridevoertuig?

Plug-in hybride-auto’s hebben veel voordelen gemeen met elektrische voertuigen, zoals lage bedrijfskosten, weinig rijgeluiden en emissievrij rijden (in de elektrische modus). Daarnaast bieden ze de flexibiliteit van een conventionele verbrandingsmotor op langere ritten, zonder noodzaak om de accu vanuit een externe bron op te laden. Door de combinatie van de verbrandingsmotor en de elektromotor kan het voertuig bovendien een hoger koppel en betere prestaties leveren dan bij toepassing van conventionele motoren met een grotere cilinderinhoud.
'Jeep® 4xe' vormt een geavanceerde oplossing die de veiligheid, de prestaties en het rijplezier verhoogt door een aanzienlijke verlaging van de bedrijfskosten en de emissies, in combinatie met een groot elektrisch rijbereik.

Wat voor soort elektrisch voertuig is de Jeep® range 4xe?

Jeep® 4xe-voertuigen zijn Plug-in Hybride Elektrisch 4x4, uitgerust met een benzinemotor, die de voorwielen aandrijft en een elektromotor die de achterwielen aandrijft, wat de off-road-capaciteiten verbetert. Beide motoren werken samen en worden automatisch aangestuurd door het voertuig. De elektromotor wordt gevoed door een 11,4 kWh-accu. Deze kan tijdens het rijden door regeneratief remmen worden opgeladen en extern via het elektriciteitsnet. Met volledig geladen accu kan de auto zo’n 50 km volledig elektrisch rijden. Als de accu bijna leeg is, grijpt de benzinemotor automatisch in door het systeem tijdens het rijden op te laden. Dit garandeert een constante beschikbaarheid van de 4xe-aandrijving.

Welke specifieke technologie wordt in de Jeep® Renegade, Compass en Wrangler 4xe-modellen toegepast die de conventionele Jeep®-modellen niet hebben?

De nieuwe Jeep® 4xe-modellen laten de bestuurder kiezen uit verschillende rijprogramma’s: Electric, Hybrid en e-Save. Deze laatste modus spaart het laadniveau van de accu om voldoende stroom over te houden om later volledig elektrisch te kunnen rijden. Daarnaast komen er nieuwe e-functies beschikbaar, zoals eco-coaching en 'pre-conditioning', waarbij - via een mobiele telefoon of met de timer in het speciale infotainmentscherm - het interieur voor vertrek kan worden voorverwarmd of voorgekoeld terwijl de auto nog op de oplader is aangesloten. Verder onderscheiden de 4xe-modellen zich met specifieke details als een aangepast infodisplay, speciale infotainmentschermen op het 8,4-inch touchscreen en de nieuwe Selec-Terrain®-modus 'Sport', die dankzij een snellere respons van het gaspedaal en directere besturing een sportieve rijstijl mogelijk maakt.

Wat bieden de Jeep® 4xe-modellen op het gebied van connectiviteit?

De nieuwe Jeep® 4xe-modellen zijn uitgerust met de nieuwste connectiviteitssystemen. Ze worden bijvoorbeeld standaard geleverd met Uconnect Services*, een reeks innovatieve diensten op het gebied van veiligheid, beveiliging en comfort. Via de speciale My Uconnect smartphone-app kunt u altijd en overal de status van uw auto controleren.

LADEN

Hoe lang duurt het om de accu volledig op te laden?

De oplaadtijd (80% van het accupakket) varieert van ongeveer 2 uur bij gebruik ….
De oplaadtijd varieert van 1,6 uur bij gebruik van een snellader (highpower thuislader of openbaar laadstation) tot meer dan 3 uur bij gebruik van een thuislaadpunt op de maximum oplaadcapaciteit.

Kan het systeem via snelladen worden opgeladen of heeft het alleen een standaard oplaadmodus?

Het oplaadsysteem maakt snelladen met een laadvermogen tot 7,2 => 7,4 kW mogelijk.

Hoe stel ik Mycharging in?

Met behulp van het infotainmentsysteem van de auto of via de My Uconnect™-app is het mogelijk een oplaadschema in te stellen. Voor thuis opladen kunt u de gewenste oplaadtijd (bijvoorbeeld ‘s nachts) instellen op een speciale pagina in het infotainment.

Wat gebeurt er als de accu onderweg leeg raakt?

Bij het leegraken van de accu wordt automatisch de verbrandingsmotor ingeschakeld zodat u door kunt blijven rijden. Het systeem is zodanig ontworpen dat altijd een minimum laadniveau behouden blijft.

Wat gebeurt er als ik vergeet de accu op te laden?

De inwendige verbrandingsmotor zorgt voor het bijladen van de accu terwijl de auto rijdt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van voldoende stroom voor veilige 4x4-prestaties.

Is de buitentemperatuur van invloed op de accu-capaciteit?

De accu’s zijn ontworpen om het hele jaar door goed te functioneren bij gematigde temperaturen. Langdurige blootstelling van de auto aan zeer hoge temperaturen kan de actieradius verkleinen, omdat energie nodig is om de accu te koelen. Ook bij zeer lage buitentemperaturen moet u rekening houden met een geringer rijbereik, omdat energie nodig is om de accu te verwarmen. De accu’s zijn geschikt voor temperaturen tot -40 °C.

Op welke manieren kunnen de Jeep® 4xe-modellen worden opgeladen?

Tijdens het rijden wordt de accu automatisch opgeladen door de benzinemotor en door regeneratief remmen, bij stilstand kan de accu worden opgeladen door aansluiting van de auto op een externe stroombron.

Hoe laadt de Jeep® 4xe de accu’s op tijdens het rijden?

Het bijladen van de accu's tijdens het rijden vindt plaats door:
1- Regeneratief remmen: elektrische auto’s maken voor het opladen gebruik van regeneratief remmen. Daarbij wordt kinetische energie omgezet in elektrische energie en deze wordt gebruikt om de accu op te laden, in plaats van de energie als thermische energie te verspillen zoals bij conventionele auto’s met uitsluitend een inwendige verbrandingsmotor gebeurt.
Elektromotoren verbruiken energie voor aandrijving van de auto. Wanneer geen aandrijving nodig is (bijvoorbeeld tijdens het afremmen), kan de remkracht worden gebruikt om de motorwerking om te keren en elektriciteit op te wekken, waarbij de opgewekte stroom naar de accu wordt teruggevoerd. Dit proces wordt regeneratief remmen genoemd. Dankzij deze bij het afremmen geregenereerde stroom kan de actieradius van een elektrische auto tot meer dan 10% worden vergroot.
2- E-Save-modus: door deze rijmodus te kiezen met de Hybrid Selector in jouw Jeep® 4xe SUV, houdt het 4xe systeem de accu op een bepaald laadniveau of wordt de accu opgeladen tot een ingestelde drempelwaarde.

Hoe gaat het opladen van de Jeep® 4xe range via een extern stopcontact in z'n werk?

Elke Jeep® 4xe SUV is uitgerust met een thuislaadkabel die kan worden aangesloten op de Type 2-aansluiting (Mennekes) van de auto. Dit betekent dat u uw Jeep® 4xe in uw garage of voor uw huis kunt opladen, mits daar een stopcontact aanwezig is. Een lader aan boord van de auto zet de wisselstroom om in de vereiste gelijkstroom voor het opladen. Om sneller te kunnen opladen, kunt u een wandlader voor thuisgebruik laten installeren. Met deze zogeheten Easy Wallbox™ kan de accu aanzienlijk sneller worden opgeladen dan via een conventioneel stopcontact.

Wat heb ik nodig voor het opladen?

•Standaard: een thuislaadkabel. Alle Jeep® 4xe-modellen zijn standaard uitgerust met een thuislaadkabel die op elk gewoon stopcontact kan worden aangesloten.
•Tevens standaard: een snellaadkabel. Met deze zogeheten Type 2-laadkabel (Mennekes) kunt u de accu van uw Jeep® 4xe vanaf een openbaar laadpunt opladen.
•Optioneel, maar reeds inbegrepen in het ‘e-Features’-pakket van de 4xe First Edition-versies: een Easy WallboxTM-thuislader op wisselstroom en een Type 2-laadkabel (Mennekes) voor snelladen aan een openbaar laadpunt.

Moet ik de elektrische installatie in mijn huis laten aanpassen?

Alle Jeep® 4xe-modellen zullen standaard worden geleverd met een laadkabel die rechtstreeks op een gewoon stopcontact kan worden aangesloten. Aanpassingen aan de elektrische installatie zijn in principe niet nodig. Voor sneller en veiliger opladen kunt u echter beter door een gekwalificeerde elektricien het thuislaadpunt op een aparte groep laten aansluiten en/of een speciaal laadstopcontact of Easy WallboxTM laten installeren.

Wat betekent kWh?

kWh staat voor kilowattuur, een maat voor de hoeveelheid energie die in een accu kan worden opgeslagen. Een auto met een krachtiger accu, die meer kWh bevat, heeft een grotere actieradius en/of levert betere prestaties dan een auto met een minder krachtige accu. De werkelijke actieradius is daarnaast afhankelijk van de rijstijl en de weersomstandigheden.

Kunnen elektrische auto’s worden opgeladen als het regent?

Bij normaal gebruik is de veiligheid van het laadproces absoluut gegarandeerd, ook als het regent. Gebruikers lopen geen enkel risico op een elektrische schok.

PRODUCT

Wat maakt de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe First Edition zo speciaal?

De nieuwe Wrangler 4xe markeert de intrede van de Wrangler in een nieuwe fase van zijn lange geschiedenis: als eerste Plug-in Hybrid-versie van dit iconische Jeep-model slaat hij de weg in naar een duurzame toekomst. De 4xe First Edition is gebaseerd op de vierdeurs Wrangler 80th Anniversary Edition die wordt uitgebracht ter ere van Jeeps 80-jarig bestaan (1941-2021). Hij is verkrijgbaar in drie lakkleuren (Black, Bright White en Granite Crystal) en heeft een exclusief interieur met zwartlederen stoelbekleding, een met Monaco-leder bekleed dashboard, premium hemelbekleding en berber-vloermatten. Aan de buitenkant onderscheidt de Wrangler 4xe First Edition zich met tweekleurige 18-inch velgen, een hardtop in carrosseriekleur, een hardcover voor het reservewiel en 80th Anniversary-badges op de voorspatborden. Verder is hij standaard uitgerust met een Uconnect™-infotainmentsysteem van de nieuwste generatie met ondersteuning van Android Auto™ en Apple CarPlay™. Ook op het gebied van de veiligheid biedt hij de nieuwste technologie, met onder andere adaptieve cruise preventieve botswaarschuwing, actieve noodstopassistentie, dodehoekbewaking met detectie van kruisend verkeer achter de auto en een achteruitrijcamera. Het Keyless Entry-systeem en het Trail Rail-organizersysteem completeren het omvangrijke First Edition-pakket. Maar dat is nog niet alles, want bij de nieuwe Wrangler 4xe Plug-In Hybrid First Edition ontvangt u ook een aantal exclusieve extra's, waaronder de easyWallbox™-thuislader, een speciale afdekhoes om uw auto te beschermen tegen de elementen en een handig organizersysteem voor de bagageruimte van Mopar®. Standaard krijgt u op uw nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybrid First Edition 3 jaar garantie. Deze garantie bestaat uit 2 jaar fabrieksgarantie en 1 jaar aanvullende garantie ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt. Op het accupakket krijgt u 8 jaar fabrieksgarantie (maximaal 160.000 km). Tot slot ontvangt u bij een Wrangler 4xe Plug-in Hybrid First Edition bij aflevering 500 euro laadtegoed.

Wat is de verkoopprijs van de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe First Edition?

De catalogusprijs van de Wrangler 4xe First Edition is vanaf € 80.990. Omdat het een plug-in hybride betreft, kunt u mogelijk profiteren van stimuleringsmaatregelen van de overheid. Raadpleeg voor de meest recente informatie hierover altijd de officiële websites van de bevoegde nationale en lokale overheidsinstanties.

Registratie

Waarom moet ik mezelf registreren om mijn belangstelling voor de Wrangler 4xe First Edition kenbaar te maken?

Het spijt ons, maar de uiterste datum om uw interesse voor de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid First Edition te bevestigen, is voorbij. 
Wilt u weten wanneer hij kan besteld worden? Klik dan op “Hou me op de hoogte”.

Hoe kan ik mijn belangstelling voor de Wrangler 4xe First Edition kenbaar maken?

U kunt uw belangstelling voor de Wrangler 4xe First Edition kenbaar maken door u te registreren op de reserveringssectie van de officiële Jeep®-website www.jeep.nl. We reserveren dan - zonder enige verplichting tot aankoop - een exemplaar van deze exclusieve introductieversie voor u en sturen u een overzicht van alle details en specificaties van de modelconfiguratie van uw voorkeur.

Ben ik verplicht tot aankoop als ik me als belangstellende op de site registreer?

Nee, beslist niet! Registratie als belangstellende op www.jeep.nl is geheel vrijblijvend en verplicht u op geen enkele manier om een auto te bestellen of kopen. We informeren u per e-mail wanneer de nieuwe Wrangler 4xe First Edition kan worden besteld. Van de door u gekozen dealer ontvangt u dan een uitnodiging voor een bezoek aan de showroom, waar u dan een definitieve bestelling kunt plaatsen als u dat wilt.

Kan ik ook meerdere exemplaren van de Wrangler 4xe First Edition reserveren?

Nee, dat kan helaas niet. U kunt maximaal één exemplaar van de nieuwe Wrangler 4xe First Edition reserveren.

Kan ik mijn reservering eventueel aan iemand anders overdragen?

Nee, dat kan helaas niet. De reservering is persoonlijk en kan niet worden overgedragen. Mocht u iemand kennen die ook belangstelling heeft voor de nieuwe Wrangler 4xe First Edition, dan kan deze persoon zelf een exemplaar van deze exclusieve introductieversie van de Wrangler Plug-in Hybrid reserveren op www.jeep.nl.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Ja, u kunt uw reservering op elk gewenst moment annuleren. Log daarvoor in op de account die u voor uw registratie op www.jeep.nl hebt aangemaakt en kies voor Annuleren.

Kan ik mijn account op www.jeep.nl opheffen?

Ja, dat kan. U kunt hiervoor een verzoek indienen bij de functionaris voor gegevensbescherming van FCA door een mail te sturen naar dpo@fcagroup.com.

Kan ik ook een reservering maken zonder een dealer te kiezen?

Nee, dat kan helaas niet. Bij uw registratie als belangstellende moet u een dealer selecteren. Zodra de verkoop van start gaat, neemt deze contact met u op en kunt u de nieuwe Wrangler 4xe First Edition als een van de eersten bestellen als u dat wilt.

Wat gebeurt er nadat ik mij als belangstellende voor de nieuwe Wrangler 4xe First Edition heb geregistreerd?

Wanneer u zich als belangstellende registreert, reserveren we - zonder enige verplichting tot aankoop - een exemplaar van deze exclusieve introductieversie voor u. We sturen u een bevestigingsmail met daarin het reserveringsnummer dat u nodig hebt wanneer u de auto later bij de door u gekozen dealer wilt bestellen. Daarnaast wordt uw naam aan een mailinglist toegevoegd, waardoor u al het nieuws over de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe First Edition als eerste ontvangt.

Kan mijn Jeep®-dealer een Wrangler 4xe First Edition voor mij reserveren?

Nee, dat kan niet. Dealers kunnen de Wrangler 4xe First Edition niet namens hun klanten reserveren. Als u een exemplaar wilt reserveren, moet u dat zelf doen op de reserveringssectie van de officiële website www.jeep.nl.

Ik heb nog geen bevestiging van mijn registratie en reservering ontvangen. Wat moet ik doen?

Controleer uw mailbox voor ongewenste reclame (spam). Als u hierin onze bevestigingsmail niet vindt, controleer dan of het e-mailadres waarmee u zich hebt geregistreerd juist is. Mocht dit geen resultaat opleveren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 00 800 0 426 5337.

Kan ik eerst een proefrit maken voordat ik me als belangstellende registreer of de Wrangler 4xe First Edition bestel?

Het is op dit moment helaas niet mogelijk een proefrit met de Wrangler 4xe First Edition te maken. Zoals de naam al aangeeft, is dit namelijk een speciaal introductiemodel waarmee de Wrangler Plug-in Hybrid zijn debuut maakt.

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT