HET AVONTUUR BEGINT
ONTDEK ELK DETAIL

THE LEGEND REDESIGNED

De nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid geeft een nieuwe dimensie aan de eigenschappen waar deze auto om bekend staat: luxe, zelfverzekerdheid, karakter en stijl. Dankzij de Summit Reserve-trim benadrukt deze geweldige plug-in hybrid SUV met zijn nieuwe design de typische eigenschappen van Jeep®, zoals de grille met zeven sleuven, majestueuze vormen en sterke lijnen.


NEXT LEVEL ENERGY

Het snelle stadsverkeer vraagt om paraatheid en een snel reactievermogen. De nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid is voorzien van een 17,3 kWh hybride elektrische accu die overal eenvoudig opgeladen kan worden

LADEN WAAR U OOK BENT

Laad uw Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid thuis op met de easyWallbox. Of op afstand als u geparkeerd staat met de Connected Wallbox en de Jeep® app. Onderweg kunt u terecht bij elk openbaar laadpunt dankzij de Mode 3-kabel of de universele oplader.

ONDERWEG OPLADEN

Laad de accu van uw nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid zelfs onderweg. De e-Coasting-technologie transformeert de kinetische energie die wordt geproduceerd tijdens het remmen, vaart minderen en uitrollen in bruikbare energie.

ONTWORPEN OM INDRUK TE MAKEN

Welkom aan boord van een nieuwe rijdimensie met maar liefst 16 instellingen voor de voorstoelen, met massage, 4-zone climate control, selecteerbare sfeerverlichting, premium lederen zetels en echt houten inzetstukken.

Indrukwekkend design: de nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid wordt gemaakt met premium materialen voor het in- en exterieur. Dit draagt bij aan zijn uitzonderlijke reputatie door harmonieus evenwicht tussen luxe en prestaties. Daarnaast beschikt de nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid over exceptioneel veel bagageruimte voor extra gemak en comfort.

POWERING THE FUTURE

Dagelijkse uitdagingen vormen geen obstakel meer wanneer u beschikt over 380 pk. Elektrificatie voegt een nieuwe dimensie toe aan de prestaties van de Jeep® Grand Cherokee 4xe Exclusive Launch Edition: hij is krachtiger, stiller, geeft minder trillingen in de volledig elektrische stand, verlaagt het verbruik en de CO2-uitstoot, biedt meer comfort en is perfect voor een offroad Jeep® SUV-avontuur dankzij de Quadra-Lift luchtvering.

380 pk
gecombineerd vermogen
Tot 51 km
WLTP volledig elektrisch stadsbereik
130 KM
Volledig elektrische topsnelheid
<3 u
voor volledig opladen, (tot 7,4 kWh)

THE MOST CONNECTED GRAND CHEROKEE EVER

10.1’’ HD UconnnectTM infotainmentsysteem

De Jeep® Grand Cherokee Jeep® Grand Cherokee 4xe Exclusive Launch Edition is technologisch zeer geavanceerd. Het 10.1’’ Uconnect™ infotainmentsysteem met touchdisplay verenigt alle nieuwe connectiviteitsfuncties van de 4xe-wereld.

10” Aanpasbaar cluster en Head Up-display

Het 10” digitale instrumentenpaneel heeft een volledig aanpasbare interface en toont alle rij-parameters, zoals de status van de accu, het resterende bereik en het laadniveau. Daarbij kijkt u altijd naar de weg dankzij het nieuw beschikbare 10” Head Up-display dat verbonden is met de My Uconnect®-app* om de belangrijkste bestuurdersinformatie op de voorruit te tonen, zodat uw ogen op de weg blijven.

* ‘My Uconnect’-app wordt in maart 2022 de ‘Jeep’-app

10.25” HD passagiersscherm

Exclusief in dit segment: het nieuwe 10.25” HD passagiersscherm biedt baanbrekend vermaak en unieke bedieningselementen voor de bijrijder. U kunt bestemmingen opzoeken en doorsturen naar de bestuurder en draadloze oortjes verbinden om weg te dromen met uw favoriete entertainment.

Premium McIntosh® geluidssysteem met 19 speakers

Dit verkrijgbare geavanceerde systeem, gemaakt door het veelgeprezen merk McIntosh voor thuisaudio, is voor het eerst een optie in een fullsize SUV. Versterk uw avontuur met een 17-kanaals versterker die tot wel 950 Watt vermogen levert met 19 op maat gemaakte autospeakers en een 10-inch subwoofer.

My eCharge

Het opladen van de accu van uw nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Exclusive Launch Edition is ook als u niet thuis bent heel makkelijk dankzij My eCharge. Deze functie geeft u duidelijke informatie over de dichtstbijzijnde openbare laadstations, zoals beschikbaarheid en type connector, en u kunt een lijst inzien van eerdere betalingen om uw geschiedenis van laadmomenten bij te houden. Daarbij maakt My eCharge het mogelijk om op afstand het laden te beheren en de voeding via de Connected Wallbox te regelen.

My Remote

Maak op afstand verbinding met uw nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Exclusive Launch Edition. De nieuwe E-Control-functie stelt u in staat om uw auto op elk moment op te laden en de interne temperatuur te regelen, direct vanaf uw mobiele apparaat. U kunt ook op afstand de deuren vergrendelen en ontgrendelen, de koplampen activeren en zien waar uw auto zich bevindt.

Afbeeldingen slechts indicatief.

Offroad informatie

Registreer uw offroadritten en verstuur offroadinformatie, zoals een kaartoverzicht met broodkruimelpunten, helling en rolhoek van het voertuig en hoogste en laagste hoogte.

Afbeeldingen slechts indicatief

SAFETY AND SECURITY ARE PARAMOUNT

Met meer dan 110 standaard en optionele veiligheids- en beveiligingsfuncties omringt de nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid u met gemoedsrust. Het is de basis die elke Jeep®-rijder het vertrouwen en de pure vrijheid geeft om te gaan ontdekken. Dankzij de hypermoderne systemen zorgt de nieuwe Grand Cherokee voor Level II Autonomous Driving.

Grand Cherokee 4xe Exclusive Launch Edition: CO2-uitstoot (gewogen, gecombineerd) (g/km): 60. Brandstofverbruik (gewogen, gecombineerd) (l/100 km): 2,6; Stroomverbruik (ECAC gewogen, gecombineerd) (kWh/100 km): 19.5-28.8. Waarden berekend met de WLTP-procedure (EU-verordening 2018/1832). De waarden aangegeven voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gemeten door de fabrikant tijdens proeven voor goedkeuring, volgens de WLTP-procedure (EU-verordening 2018/1832), en zijn mogelijk onderhevig aan aanpassing afhankelijk van de definitieve homologatie