Vanwege de grote wereldwijde vraag is de beschikbaarheid van de MY23 Grand Cherokee 4xe mogelijk beperkt. Bezoek uw plaatselijke Jeep-dealer voor meer informatie over de beschikbare oplossingen, inclusief mogelijke voertuigen op voorraad.

SUMMIT RESERVE

BALTIC GREY BRIGHT WHITE DIAMOND BLACK MIDNIGHT SKY ROCKY MOUNTAIN SILVER ZYNITH VELVET RED
BALTIC GREY
BRIGHT WHITE
DIAMOND BLACK
MIDNIGHT SKY
ROCKY MOUNTAIN
SILVER ZYNITH
VELVET RED
BALTIC GREY

SUMMIT RESERVE

Als topmodel van de Grand Cherokee-range onderscheidt de Summit Reserve zich met 21-inch gepolijste velgen en een reeks interieuropties die de comfortbeleving aan boord op een uitzonderlijk hoog niveau brengen, zoals lederen stoel- en portierbekleding en notenhouten decorlijsten. Een 10-inch infotainmentscherm aan passagierszijde en een premium audiosysteem van McIntosh® met 950W-versterker, 19 speakers en subwoofer behoren eveneens tot zijn standaarduitrusting.
ONTDEK MEER
Als topmodel van de Grand Cherokee-range onderscheidt de Summit Reserve zich met 21-inch gepolijste velgen en een reeks interieuropties die de comfortbeleving aan boord op een uitzonderlijk hoog niveau brengen, zoals lederen stoel- en portierbekleding en notenhouten decorlijsten. Een 10-inch infotainmentscherm aan passagierszijde en een premium audiosysteem van McIntosh® met 950W-versterker, 19 speakers en subwoofer behoren eveneens tot zijn standaarduitrusting.
Vanaf € 103.700
WAVE

JEEP WAVE®

Zodra u de sleutel van uw nieuwe Grand Cherokee in ontvangst neemt en wegrijdt, profiteert u meteen van de voordelen van Jeep Wave®, het nieuwe loyaliteitsprogramma dat u twee jaar onderhoud volgens het Easy Care-schema en een reeks exclusieve aanvullende services biedt.​

*Afgebeelde auto is stilstaand gefotografeerd in een speciaal geënsceneerde setting. Probeer dit niet zelf. Neem altijd de verkeers- en veiligheidsregels in acht.

ONTDEK JEEP WAVE®

Gemak en vrijheid van opladen, ook onderweg.

Laad uw Grand Cherokee plug-in hybrid onderweg op: dankzij de eSolutions Charging app heeft u toegang tot meer dan 300.000 oplaadpunten in heel Europa en kunt u eenvoudig en snel het opladen van uw Jeep tijdens al uw reizen en trips beheren.

ONTDEK FREE2MOVE ESOLUTIONS OPLAADDIENSTEN

EXTERIEUR

De Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid is beschikbaar in zeven verschillende lakkleuren waarin zijn herziene design optimaal tot zijn recht komt. Zijn smalle led-koplampen en led-achterlichten versterken zijn nieuwe looks verder, evenals de verschillende typen lichtmetalen velgen tot 21 inch.

EXTERIOR

INTERIEUR

Het interieur van de nieuwe Grand Cherokee is een toonbeeld van pure klasse. De hoogwaardige materialen waarmee het is afgewerkt, geven het geheel een ongeëvenaarde kwaliteitsuitstraling, waarbij de zestienvoudig verstelbare voorstoelen, het aircosysteem met vier afzonderlijk instelbare temperatuurzones en de dimbare multikleur-ambianceverlichting het gevoel van luxe verder versterken.

INTERIOR

PRESTATIES

Dankzij de ondersteuning van de elektromotor combineert de nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid indrukwekkende prestaties met een aanzienlijke reductie van het brandstofverbruik en de CO2-emissies. Met een systeemvermogen van 380 pk/283 kW kan hij elke dagelijkse en vrijwel elke niet-dagelijkse uitdaging aan, terwijl hij in de elektrische rijmodus fluisterstil en nagenoeg trillingsvrij rijdt.

PERFORMANCE
380 pk
Systeemvermogen
Tot 50 km
Elektrisch bereik*
*WLTP-stadscyclus
130 km/h
Topsnelheid in elektrische modus
< 3 uur
Volledig opladen accupakket (met laadsnelheid van 7,4 kW/h)

TECHNOLOGIE

De Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid combineert zijn innovatieve hybridetechniek met infotainmenttechnologie van de nieuwste generatie.

UCONNECT™ 10.1’’ RADIO NAV

Centraal in de middenconsole bevindt zich een 10,1-inch Uconnect™-scherm met Ultra HD-resolutie dat zich onderscheidt door een haarscherp beeld en een uiterst directe en intuïtieve bediening met multitouch-gebaren.

HEAD-UP DISPLAY

Als onderdeel van het Uconnect™-systeem projecteert de head-up display de belangrijkste rij-informatie op de voorruit, zodat u permanent uw ogen op de weg gericht kunt houden.

TWEEDE INFOTAINMENTSCHERM

Als enige in zijn segment biedt de nieuwe Grand Cherokee een 10 inch breed tweede infotainmentscherm rechts in het dashboard. Hiermee kan de voorpassagier als een volwaardige co-piloot een navigatiebestemming instellen of via een draadloos gekoppelde koptelefoon zijn eigen muziek of podcasts beluisteren.

MCINTOSH® AUDIOSYSTEEM MET 19 SPEAKERS

In opdracht van Jeep® heeft McIntosh® Audio een premium hifi-systeem voor de nieuwe Grand Cherokee ontwikkeld. Dankzij 19 speakers, een 10-inch subwoofer en een 17-kanaals versterker met een uitgangsvermogen van 950 watt biedt dit systeem een ongekend intense audio-ervaring aan boord.

TABLETSCHERMEN VOOR ACHTERPASSAGIERS

Voor het vermaak van de achterpassagiers op lange reizen zijn als optie 10,1-inch tabletschermen verkrijgbaar die achterop de hoofdsteunen van de voorstoelen kunnen worden bevestigd.* Ze hebben een opslagcapaciteit van 9 GB per tablet, voldoende voor een ruim aanbod aan films of muziek.** Via platforms als Amazon Prime Wi-Fi is ook streaming van films en series mogelijk.*** ​​

*Niet in alle landen en voor alle modeluitvoeringen beschikbaar.​​

**Totale geheugen bedraagt 16 GB waarvan 9 GB vrij beschikbaar is.

***Alleen in combinatie met een werkende Wi-Fi-verbinding in de auto en onder voorbehoud van de abonnementsvoorwaarden van de desbetreffende streamingdienst. Mogelijk niet in alle landen en voor alle talen beschikbaar. Amazon, Amazon Prime en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

VEILIGHEID

Voor de bescherming van u en de andere inzittenden biedt de nieuwe Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid standaard en optioneel meer dan 110 actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen. Een aantal daarvan kan zelfstandig ingrijpen om een ongeval te voorkomen of de gevolgen daarvan te beperken.

PERFORMANCE
Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid: CO2-emissie (gewogen, gecombineerd) (g/km): 60-68; brandstofverbruik (gewogen, gecombineerd) (l/100 km): 2,6 - 2,9; energieverbruik (ECAC gewogen, gecombineerd) (kWh/100 km): 30,3–32,7.​

Dit betreft typegoedkeuringswaarden die zijn bepaald op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure. Deze waarden dienen slechts ter vergelijking en kunnen afwijken van het verbruik onder reële rijomstandigheden. Laatste update 17-05-2022.
// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT