EEN VERNIEUWDE ZEVENSLEUFS-GRILLE

Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid heeft een onmiskenbaar design en authentieke stijl. Direct valt de vernieuwde, iconische zevensleufsgrille op, die voor een betere luchtstroom zorgt naar de motor. Ook in het robuuste interieur zijn diverse updates doorgevoerd voor nog meer comfort.

KRACHTIGER DAN OOIT

De Wrangler 4xe is een compromisloze terreinwagen en levert voortaan nog hogere prestaties dankzij een elektromotor. De gloednieuwe PHEV biedt meer vermogen en koppel én daardoor een avontuurlijkere rijbeleving… ook in de stad.

img

EEN LEGENDARISCHE ZIEL

VOORBEREID OP IEDER AVONTUUR

De nieuwe Jeep® Wrangler Plug-in Hyrbid neemt u overal mee naartoe: van de stille uithoeken in het bos naar rotsachtige paden bij een rivierbedding. Dankzij een versterkt en afgedicht rijcompartiment heeft de nieuwe Wrangler een waadcapaciteit tot 762 mm. Ook beschikt deze Plug-in Hybrid over sensationele klimprestaties. Kortom; een iconisch model met unieke kenmerken, die ook de stad leiden tot optimaal comfort en rijbeleving.

De getoonde nieuwe Jeep® Wrangler is nog niet beschikbaar op de Europese markt. Het gaat om een pre-productiemodel dat wacht op goedkeuring. De lancering in Europese landen wordt in de tweede helft van dit jaar verwacht. Na de lancering zijn naast de prijzen, ook de verbruiks- en emissiecijfers van de nieuwe Jeep®-Wrangler beschikbaar op de officiële Jeep®-website.
// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT