AVENGER

VOLCANO BLACK RUBY RED GRANITE GREY SNOW WHITE
VOLCANO BLACK
RUBY RED
GRANITE GREY
SNOW WHITE
VOLCANO BLACK

AVENGER

Als eerste volledig elektrische Jeep biedt de nieuwe Avenger onmiskenbare Jeep-stijl met vooruitstrevende technologie, veelzijdigheid en allroad-prestaties in de beste traditie van het merk.
ONTDEK MEER
Als eerste volledig elektrische Jeep biedt de nieuwe Avenger onmiskenbare Jeep-stijl met vooruitstrevende technologie, veelzijdigheid en allroad-prestaties in de beste traditie van het merk.
Vanaf € 37.000

LONGITUDE

LAKE BLUE-GREEN GRANITE GREY RUBY RED SNOW WHITE STONE GREY SUN YELLOW VOLCANO BLACK
LAKE BLUE-GREEN
GRANITE GREY
RUBY RED
SNOW WHITE
STONE GREY
SUN YELLOW
VOLCANO BLACK
LAKE BLUE-GREEN

LONGITUDE

De nieuwe Jeep® Avenger Longitude biedt een compromisloze mix van stijl, technologie en connectiviteit.
ONTDEK MEER
De nieuwe Jeep® Avenger Longitude biedt een compromisloze mix van stijl, technologie en connectiviteit.
Vanaf € 38.500

ALTITUDE

GRANITE GREY​ LAKE BLUE-GREEN ​ RUBY RED SNOW WHITE STONE GREY SUN YELLOW VOLCANO BLACK

ALTITUDE

Meer technologie, meer stijl, meer comfort: de nieuwe Jeep® Avenger Altitude biedt van alles nét wat meer voor een nog intensere rijervaring.
ONTDEK MEER
Meer technologie, meer stijl, meer comfort: de nieuwe Jeep® Avenger Altitude biedt van alles nét wat meer voor een nog intensere rijervaring.
Vanaf € 40.500

SUMMIT

SUN YELLOW GRANITE GREY

SUMMIT

Als topmodel van de nieuwe Avenger-range onderscheidt de Jeep® Avenger Summit zich met een compleet pakket rijassistentiesystemen, een infotainmentsysteem van de nieuwste generatie en exclusieve stylingdetails.
ONTDEK MEER
Als topmodel van de nieuwe Avenger-range onderscheidt de Jeep® Avenger Summit zich met een compleet pakket rijassistentiesystemen, een infotainmentsysteem van de nieuwste generatie en exclusieve stylingdetails.
Vanaf € 43.500

DE GAME-CHANGING AUTO VAN HET JAAR

De nieuwe Avenger, eerste 100% elektrische Jeep®, was al een succes, geboren om de toekomst van mobiliteit te hervormen en het nieuwe standaard te worden voor kleine SUVs wereldwijd. En wij zijn niet de enige die dit denken: de Avenger is Auto van het Jaar 2023.

EXTERIEUR
STIJLVOL ALS EEN ECHTE JEEP®

De nieuwe Avenger is in elk detail een échte Jeep: een auto gemaakt om grenzen te verleggen en nieuwe werelden te verkennen. Met zijn imposante wielen, gespierde gestalte en compacte voorkomen straalt hij uit dat hij zich door niets en niemand laat tegenhouden. Zijn fameuze zevensleufs grille en karakteristieke full-led-koplampen zetten zijn Jeep-identiteit nog meer kracht bij.

performance canvas

INTERIEUR​
VEELZIJDIG ALS EEN ECHTE JEEP®

De nieuwe Jeep® Avenger biedt je de modernste infotainmenttechnologie voor een connected rijervaring die past bij het gevoel van vrijheid dat hij oproept.
Maar vrijheid betekent voor Jeep® ook kunnen meenemen wat je wilt. Daarom vind je aan boord voor alles een handige opbergplek,
of het nu gaat om je telefoon, huissleutels, zonnebril of een flesje water.
Maar ook voor grotere voorwerpen is volop opbergruimte: alles bij elkaar kun je met gemak de inhoud van een handbagagetrolley in het interieur kwijt.
En dan is de bagageruimte nog niet eens meegerekend!
Ook aan stijl en sfeer kom je in de Avenger niets te kort: de sportieve stoelbekleding, het in carrosseriekleur uitgevoerde dashboardpaneel
en de in meer kleuren instelbare led-ambianceverlichting creëren een warme omgeving waarin je je direct thuis zult voelen.

AFMETINGEN​

Compact en wendbaar, ruimte in overvloed: alles wat je nodig hebt voor een 100% Jeep®-ervaring.

sicurezza alla guida
icona separatore

AANDRIJFLIJN​
ONSTOPBAAR ALS EEN ECHTE JEEP®

icona separatore

100% ELEKTRISCH​

De nieuwe Avenger combineert de opwindende rijervaring van een Jeep met het rijgemak van een elektrische auto. En zoals het echte Jeep betaamt, laat hij zich nergens door tegenhouden: bij een lege accu is drie minuten snelladen met 100 kW voldoende om weer 30 kilometer verder te kunnen rijden.
Natuurlijk kun je de Avenger ook opladen aan iedere openbare laadpaal. En als je thuis over een eigen parkeerplek beschikt, kun je een wandlader aanschaffen om elke ochtend verzekerd te zijn van een volledig opgeladen accupakket.

/content/dam/jeep/crossmarket/avenger-mp/performance/jeep_avenger_performance_BEV_1140x552.png
TOT MEER DAN
400 Km
bereik
bij gemengd gebruik
550 km in stadsverkeer
(WLTP-waarden)
24 min
van 20 tot 80% volladen
met 100 kWh-snellader


156 pk/115 kW
elektrisch vermogen


100 kWh
snelladen


ALLROAD-PRESTATIES
ONVERSCHROKKEN ALS EEN ECHTE JEEP®

Zoals elke Jeep onderscheidt ook de nieuwe Avenger zich door zijn doortastende en avontuurlijke karakter. Dankzij zijn Selec-Terrain®-tractieregeling staat hij onder alle wegcondities en weersomstandigheden z'n mannetje. En dankzij zijn Hill Descent Control-afdaalassistent en royale bodemvrijheid laat hij zich ook doelgericht en veilig door het terrein loodsen.

/content/dam/jeep/crossmarket/avenger-mp/capability/jeep_avenger_capability_1140x552.png

TECHNOLOGIE & VEILIGHEID
VOORUITSTREVEND ALS EEN ECHTE JEEP®

De nieuwe Jeep® Avenger beschikt over een ecosysteem van samenwerkende veiligheids- en rijassistentiefuncties dat Level 2 autonoom rijden mogelijk maakt.
Zo houdt hij op de snelweg automatisch een veilige afstand tot het overige verkeer aan
en zorgen actieve stuurcorrecties ervoor dat hij altijd in het midden van de rijstrook blijft.
Via het digitale instrumentenpaneel houdt hij je op de hoogte van alle relevante rij-informatie,
terwijl het 10,25-inch tabletscherm op het dashboard toegang biedt tot alle infotainment- en connectiviteitsfuncties.
Een draadloze oplader in de middenconsole maakt het mogelijk zonder gedoe met kabeltjes je telefoon onderweg op te laden.

performance canvas

UCONNECT™ SERVICES 

Uconnect™ Services biedt je een reeks handige online diensten voor je Avenger. Behalve via het infotainmentscherm op het dashboard zijn die ook via je telefoon toegankelijk, zodat je op afstand met je auto kunt communiceren.

icona separatore

PERFECT VOOR JOU

Zoals elke Jeep combineert de nieuwe Avenger stijl en technologie met de vrijheid om overal heen te gaan waar je wilt. Op de manier die jij wilt. En omdat dat voor iedereen anders is, biedt Mopar® een breed assortiment originele accessoires om je Avenger een persoonlijke touch te geven. Of juist helemaal klaar te maken voor je volgende avontuur.

FRONTGRILLE-STICKERS

Een koelfunctie heeft de legendarische zevensleufs grille van de elektrische Avenger niet. Dus waarom zou je hem geen eigen touch geven met deze frontgrille-stickers met X-motief?

18-INCH LICHTMETALEN VELGEN

Versterk de stoere looks van je nieuwe Avenger met deze set 18-inch lichtmetalen velgen, afgewerkt met blauwe en zwarte glanslak.

CARROSSERIESTICKERS

Toon je passie voor Jeep® met deze camouflage-stickers met X-motief voor de motorkap, het dak en de carrosserieflanken die je nieuwe Avenger een unieke look geven.

BINNENBAK VOOR BAGAGERUIMTE

Bescherm de bekleding van de bagageruimte van je Avenger met deze bak van thermoplastisch materiaal voorzien van X-motief en Jeep®-logo. Het antislip-oppervlak voorkomt het schuiven van losse voorwerpen over de vloer, terwijl de opstaande randen lekkage van bijvoorbeeld smeltende sneeuw van je skischoenen tegengaan.
Jeep® Wave

WALLBOX-THUISLADER

Deze eProWallbox connected wandlader met een laadvermogen tot 22 kW biedt je een slimme en gebruiksvriendelijke oplossing om het accupakket van je Avenger thuis op te laden.
Met de eSolutions Charging-app kun je laadsessies eenvoudig programmeren en op afstand starten of stopzetten.

ONTDEK MEER
Energieverbruik Jeep® Avenger (kWh/100 km): 15,9 – 15,3; CO2-emissie (g/km): 0. Dit betreft typegoedkeuringswaarden die zijn bepaald op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure. Deze waarden dienen slechts ter vergelijking en kunnen afwijken van het verbruik onder reële rijomstandigheden afhankelijk van een groot aantal samenhangende factoren, zoals gemiddeld aantal laadsessies per afgelegde kilometer, weersomstandigheden en buitentemperatuur, afgelegde route, wegconditie, rijstijl, rijsnelheid, gemonteerde opties, type banden, belading, gebruik van voertuigsystemen (airco, verwarming, verlichting, navigatie, audiofuncties), etc. Laatste update 06-12-2022.

Actieradius elektrische Jeep® Avenger bij volledig opgeladen accupakket: 404 – 389 km. Dit betreft typegoedkeuringswaarden die zijn bepaald op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure. Deze waarden dienen slechts ter vergelijking en kunnen afwijken van het verbruik onder reële rijomstandigheden afhankelijk van een groot aantal samenhangende factoren, zoals weersomstandigheden en buitentemperatuur, afgelegde route, wegconditie, rijstijl, rijsnelheid, gemonteerde opties, type banden, belading, gebruik van voertuigsystemen (airco, verwarming, verlichting, navigatie, audiofuncties), etc.

Meer informatie over de elektrische actieradius van de Jeep® Avenger en de verschillende factoren die van invloed zijn op het bereik is te vinden op de officiële website van Jeep®.
// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT