De hier gepresenteerde Jeep® Avenger is een pre-productiemodel zonder typegoedkeuring dat nog niet op de Europese markt verkrijgbaar is. De officiële waarden voor het brandstof-/energieverbruik en de CO2-emissie zullen op de website van Jeep® Nederland worden gepubliceerd zodra de verkoop van start gaat. Afbeeldingen zijn slechts bedoeld ter illustratie. Weergegeven lakkleuren en details zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen afwijken van het uiteindelijke productiemodel wanneer dit op de markt wordt gebracht.PUUR JEEP-DNA

Het design van de nieuwe, volledig elektrische, compacte Jeep® Avenger combineert authentieke Jeep-stijl met markante moderne looks die zijn innovatieve technologie onderstrepen. Zijn veelzijdige interieur biedt volop opbergruimte om alles mee te nemen wat je voor je dagelijkse bezigheden nodig hebt.

ELEKTRISCHE VRIJHEID

De nieuwe Jeep® Avenger biedt vrijheid in z'n meest geconcentreerde vorm. Dankzij zijn functionele ontwerp biedt hij verrassend veel ruimte, terwijl zijn efficiënte elektrische aandrijflijn garant staat voor CO2-emissievrije prestaties op het niveau dat een Jeep meer dan waardig is. Over het bereik hoef je je geen zorgen te maken: met snelladen laad je in korte tijd voldoende stroom bij om weer een flink eind verder te kunnen rijden. Of dat nu op de gebaande wegen is of ver daarbuiten.

De hier gepresenteerde Jeep® Avenger is een pre-productiemodel zonder typegoedkeuring dat nog niet op de Europese markt verkrijgbaar is. De officiële waarden voor het brandstof-/energieverbruik en de CO2-emissie zullen op de website van Jeep® Nederland worden gepubliceerd zodra de verkoop van start gaat. Afbeeldingen zijn slechts bedoeld ter illustratie. Weergegeven lakkleuren en details zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen afwijken van het uiteindelijke productiemodel wanneer dit op de markt wordt gebracht.