4xe-wave

Jeep Wave®

Rij weg in uw nieuwe Renegade 80th Anniversary en profiteer meteen van de voordelen van Jeep Wave®, het loyaliteitsprogramma dat u onderhoudsbeurten volgens schema en een aantal exclusieve services voor u en uw auto biedt.

Ontdek meer
 

FASCIA INTERNI
Stijl in de beste Jeep®-traditie

Het interieur van de Renegade 80th Anniversary combineert de sfeer van tachtig jaar Jeep-historie met geavanceerde technologie en stijlvolle glanzend zwarte details. De stoelen zijn bekleed met een exclusieve bekledingsstof met ruitmotief, grijze accenten, speciale stiksels en 80th Anniversary-labels. Optioneel is ook lederen bekleding verkrijgbaar. Het hoogwaardige touchscreen in het dashboard biedt toegang tot alle infotainmentfuncties, terwijl het 80th Anniversary op de handgreep voor de passagiersstoel en op de vloermatten het authentieke Jeep®-karakter versterkt.

Interior Jeep Renegade 80th
ICE-detail

Natuurlijke elegantie

Het front van de Jeep® Renegade 80th Anniversary wordt gedomineerd door de full-led-koplampen en de karakteristieke Jeep-grille met zeven sleuven. Die worden geaccentueerd door chroomlijsten, evenals de mistlampen en luchthappers in de voorbumper. 80th Anniversary-badges op de voorportieren, zwarte of in carrosseriekleur gelakte dakrails, Crystal Granite-buitenspiegelkappen en glanzend zwarte zijruitomlijstingen vormen de finishing touch van de exclusieve exterieurstyling.

ICE Seat Detail
ICE Detail Handle
80th_badge

Jeep, een legende die werd geboren in 1941

In 1940, toen Amerika de oorlogsdreiging begon te voelen, gaf de US Army opdracht voor de ontwikkeling en bouw van een licht 4x4-verkenningsvoertuig. Vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteiten als alleskunner verwierf dit voertuig al snel grote populariteit onder de soldaten, die de eerste twee letters van zijn officiële benaming 'General Purpose Vehicle' - GP, uitgesproken als 'dzjie pie' - verbasterden tot de bijnaam Jeep.
Als icoon van de bevrijding werd het voertuig een legende en de naamgever van Jeep als merk, dat sindsdien vele nieuwe modellen heeft voortgebracht die stuk voor stuk het stoere, avontuurlijke karakter van hun onstopbare voorganger in hun dna hebben.

NUOVA JEEP® RENEGADE

Provala presso la concessionaria più vicina

NUOVA JEEP® RENEGADE

Scarica o ordina la Brochure Jeep® Renegade