OVER CAMP JEEP®

Als de spirit van Jeep® ergens tot leven komt, dan is het wel op Camp Jeep®. Op dit evenement, dat nu al voor het zesde jaar op rij plaatsvindt komen leden van de Jeep® Owners Group (JOG) en overige Jeep®-fans uit heel Europa samen om zich drie dagen lang onder te dompelen in de wereld van Jeep®.
Tot het activiteitenaanbod behoren theoriecursussen en praktijktrainingen van de Jeep® Academy en offroad-proefritten met Jeeps gloednieuwe hybridemodellen en de imponerende S-range. En natuurlijk kunnen deelnemers ook dit jaar weer hun rijvaardigheid testen op diverse 4x4-parcoursen die in de omgeving zijn uitgezet. Kortom, Camp Jeep® biedt Jeep®-rijders en -liefhebbers volop gelegenheid om zichzelf en hun auto aan nieuwe uitdagingen te onderwerpen en samen de internationale Jeep®-gemeenschap nog hechter te maken.

LEES MEER

ACTIVITEITENPROGRAMMA 2019

Drie dagen vol avontuur en vermaak in Jeep®-sfeer: dat is wat de deelnemers aan Camp Jeep® 2019 te wachten staat. Ze kunnen proefritten maken met alle huidige Jeep®-modellen, de terreinvaardigheid van hun eigen Jeep® testen op diverse offroad-parcoursen en meedoen aan tal van andere activiteiten die op het programma staan. Verder zijn er optredens van bands en is er zoals altijd ook voor de kinderen van alles te doen.

LEES MEER
/content/dam/jeep/crossmarket/JeepLife/jeep-camp-2019/Learn_Drive_and_Conquer.jpg

OVER DE LOCATIE

San Martino di Castrozza ligt in het hart van een van de meest spectaculaire gebergtes op aarde: de Dolomieten. Het landschap is zo uniek dat het van de UNESCO de status van 'Werelderfgoed' heeft gekregen. De grillige bergpieken bieden een schitterend decor voor ritten in de omgeving en de speciaal voor Camp Jeep® uitgezette 4x4-routes van verschillende moeilijkheidsgraad.

LEES MEER

EUROPEES DEBUUT GLADIATOR

De onbetwiste ster van deze editie van Camp Jeep® is de nieuwe Jeep® Gladiator. Dit eind 2018 op de Los Angeles Motor Show gepresenteerde model markeert de terugkeer van Jeep® in het pick-upsegment. Met zijn klassieke styling, functionele en veelzijdige karakter, de beste trekeigenschappen en 4x4-prestaties in zijn klasse, diverse mogelijkheden voor open rijden, efficiënte aandrijflijnen, moderne technologie en superieure rijeigenschappen op de weg en in het terrein, bouwt de nieuwe Gladiator voort op de rijke traditie van Jeeps onverwoestbare pick-ups uit het verleden.

GALERIJ

image

JEEP® OWNERS GROUP

Jeep® is er trots op de krachten te bundelen met mensen en organisaties die onze liefde voor vrijheid en avontuur delen.

MEER INFO

JEEP® NIEUWSBRIEF

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte over de komende Jeep-evenementen.

JEEP® NEWS

Het laatste nieuws uit de wereld van Jeep.