GEÏNTEGREERD HYBRIDE-SYSTEEM

De nieuwe e-Hybrid-aandrijflijn van de Jeep® Compass is geïntegreerd in een elektronisch ecosysteem, waarin ook de rijassistentiesystemen van de auto en online mobiliteitsservices zijn opgenomen om een allesomvattende rijervaring te bieden.

INFOTAINMENTSYSTEEM MET 10,1-INCH HD-SCHERM

De nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid is uitgerust met een Uconnect™-infotainmentsysteem van de nieuwste generatie met een Ultra HD-touchscreen tot 10,1-inch.* De processor in het hart van het systeem is tot vijf keer sneller dan bij vorige versies, waardoor bijvoorbeeld schermen razendsnel worden ververst. De bediening is uiterst intuïtief: met de interactieve schuifbalk kunt u vlot scrollen door de beschikbare apps en widgets, die via 'drag-and-drop' eenvoudig naar eigen voorkeur zijn te rangschikken.

*Standaard voor de Compass S en Limited, optioneel voor de Longitude en Night Eagle.

HÉ JEEP!

De spraakassistent 'Hey Jeep®' maakt het mogelijk rechtstreeks tegen de auto te praten. Na het zeggen van “Hé Jeep!" om het systeem te activeren, kunt u met natuurlijke gesproken opdrachten bijvoorbeeld de instellingen van de airco aanpassen of de muziek selecteren waar u onderweg naar wilt luisteren. Op dezelfde manier kunt u ook een bestemming invoeren voor het geïntegreerde navigatiesysteem.

*Alleen beschikbaar voor het Uconnect 10.1'' Radio NAV-systeem (standaard op de Compass S en Upland, optioneel voor de Longitude, Limited en Night Eagle).

SOFTWARE-UPDATES 'OVER THE AIR'

Dankzij de 4G-ondersteuning kunnen updates van de software, content en kaarten van het Uconnect™-systeem eenvoudig via een draadloze dataverbinding 'over the air' worden uitgevoerd. Daarvoor hoeft u dus niet meer speciaal naar de dealer te gaan.

VRAAG HET ALEXA

De Uconnect™ Services van het My Wi-Fi-pakket ondersteunen de Alexa-spraakassistent.* Dit biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om vanuit de auto Alexa te vragen muziek af te spelen via uw favoriete streamingdienst, wat voor weer het op uw bestemming is of thuis de verwarming alvast wat hoger te zetten.

*Alleen beschikbaar voor het Uconnect 10.1'' Radio NAV-systeem (standaard op de Compass S en optioneel voor de Longitude, Limited en Night Eagle) en i.c.m. met een pc waarop de Alexa-spraakassistent of Google Home™ is geïnstalleerd. My Wi-Fi is een betaaldienst waarvoor een abonnement moet worden afgesloten. Amazon, Alexa en alle bijbehorende logo's zijn merken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

DRAADLOZE TELEFOONOPLADER

In de middenconsole bevindt zich een opbergvak voor een smartphone dat is voorzien van draadloze oplader.* Hiermee kunt u eenvoudig uw telefoon onderweg opladen of voorkomen dat de batterij door intensief gebruik leeg raakt. Zodra u uw toestel op het laadvlak legt, wordt het opladen gestart.

*Alleen geschikt voor apparaten die draadloos opladen ondersteunen.

CONNECTIVEIT OP ZIJN BEST

Geniet van meer veiligheid, comfort en rijplezier met de nieuwste infotainmentfuncties dankzij UconnectTM Services.

U Connect Services zijn uitsluitend als optie verkrijgbaar op de e-Hybrid modellen.

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Het instrumentenpaneel van de nieuwe Compass e-Hybrid is uitgevoerd als digitaal kleurendisplay. Dit Full HD-scherm van 244 bij 91 mm biedt u een overzicht van alle rij- en voertuiggegevens die u tijdens het rijden nodig hebt. Voor de lay-out en graphics hebt u de keuze uit twaalf verschillende basisconfiguraties die u deels naar eigen voorkeur verder kunt aanpassen.

SMARTPHONE-CONNECTIVITEIT

Dankzij de ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto™ kunt u eenvoudig uw telefoon aan het Uconnect™-systeem koppelen om onderweg handsfree toegang te hebben tot uw contacten, muziek, navigatie-apps en nog veel meer.

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT