VEILIGHEID VOLGENS JEEP®

Met zijn vele actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen en rijassistentiesystemen van de nieuwste generatie verzekert de nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid u van een optimale bescherming in elke rijsituatie.

Jeep® Wave

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Alle modeluitvoeringen van de nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid zijn standaard uitgerust met Adaptive Cruise Control. Dit intelligente systeem regelt niet alleen het handhaven van de ingestelde kruissnelheid, maar zorgt ook dat daarbij altijd een veilige afstand wordt aangehouden tot het voertuig dat voor u rijdt.

Jeep® Wave

LANE KEEPING ASSIST

Lane Keeping Assist controleert of de auto in het midden van de rijstrook blijft en voert bij vermoedelijk onbedoeld naderen van de rijbaanmarkeringen zo nodig automatische stuurcorrecties uit.

Jeep® Wave

HIGHWAY ASSIST

De Highway Assist-snelwegassistent van de nieuwe Compass e-Hybrid combineert de functies van de Adaptive Cruise Control en Lane Keeping Assist om level 2 autonoom rijden op de snelweg mogelijk te maken. Zonder dat u zelf hoeft in te grijpen houdt het systeem een constante de snelheid aan, waarbij het ervoor zorgt dat een veilige afstand tot andere voertuigen wordt bewaard en de auto in het midden van de rijstrook blijft.

OP ALLES VOORBEREID

De rijassistentiesystemen van de nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid werken nauw met elkaar en de aandrijflijn samen in een geavanceerd elektronisch ecosysteem dat niet alleen de veiligheid voor uzelf en uw passagiers, maar ook voor andere weggebruikers optimaliseert.

Jeep® Wave

DRIVER DROWSINESS DETECTION (DDD)

Driver Drowsiness Detection (alertheidsassistentie) herkent tekenen van concentratieverlies en vermoeidheid bij de bestuurder. Wanneer deze worden waargenomen, verschijnt er een pictogram van een kopje koffie in het instrumentenpaneel bij wijze van aansporing om een pauze te nemen.

Jeep® Wave

AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING (AEB)

Autonomous Emergency Braking (noodstopassistentie) waarschuwt wanneer er plotseling een voetganger, fietser, voertuig of obstakel voor de auto opduikt. Indien u zelf niet tijdig reageert, voert het systeem zelfstandig een remingreep uit om een ongeval te voorkomen of de gevolgen daarvan te beperken.

360°-CAMERABEELD

Een systeem van samenwerkende high-definition camera's aan de voorzijde, achterzijde en zijkanten van de Compass e-Hybrid biedt bij het inparkeren en manoeuvreren een 360-graden beeld van de directe omgeving rond de auto in het infotainmentscherm. Meebewegende hulplijnen geven u nog meer controle over de situatie.

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT