NIEUWE E-HYBRID-AANDRIJFLIIJN

Met zijn e-Hybrid-aandrijflijn biedt de nieuwe Jeep® Compass een geheel nieuwe rijervaring. Dankzij de ondersteuning van zijn nieuwe 1.5-turbobenzinemotor van 130 pk/97 kW en 240 Nm door een P2-elektromotor van 20 pk/15 kW en 55 Nm, rijdt hij niet alleen aanzienlijk schoner en zuiniger, maar biedt hij ook meer rijcomfort en hogere prestaties.*

*De beschikbaarheid van het elektrisch vermogen is in de praktijk afhankelijk van het laadniveau van de batterij en de rijomstandigheden.

EEN NIEUWE VORM VAN HYBRIDE RIJDEN

Jeep’s e-Hybrid-aandrijflijn biedt een nieuwe vorm van hybride rijden. In tegenstelling tot andere zogenaamde 'Mild Hybrid'-systemen biedt dit geheel nieuw door Jeep® ontwikkelde systeem de mogelijkheid in de eerste versnelling en achteruit uitsluitend gebruik te maken van de elektromotor. Dit betekent dat bijvoorbeeld voor wegrijden vanuit stilstand, inparkeren, stapvoets rijden en filerijden de benzinemotor niet hoeft te worden gebruikt en de auto fluisterstil en emissieloos volledig elektrisch kan rijden.*

*De beschikbaarheid van het elektrisch vermogen is in de praktijk afhankelijk van het laadniveau van de batterij en de rijomstandigheden.

NIEUWE 7-TRAPS DCT-TRANSMISSIE

De e-Hybrid-aandrijflijn maakt gebruik van een nieuwe 7-traps automatische transmissie met dubbele koppeling. De ten opzichte van een 6-traps automaat korte overbrengingsverhoudingen zorgen voor veel acceleratievermogen, terwijl de lange zevende versnelling bij hoge kruissnelheden het motortoerental verlaagt om het brandstofverbruik en de emissies te minimaliseren.

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT