INNERLIJKE SCHOONHEID

Het interieur van de nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid biedt een perfecte combinatie van ruimte, comfort, stijl en moderne technologie.

RUIMTE VOOR BAGAGE IN OVERVLOED

Werk, sport, school, vakantie: waar u hem ook voor gebruikt, met zijn eenvoudig configureerbare bagageruimte biedt de nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid ruimte voor bagage in overvloed.

ALLES BIJ DE HAND

Zeker op lange reizen is het handig als iedereen aan boord zijn spullen onder handbereik heeft. Daarom vindt u overal in het interieur van de nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid handige opbergvakken: in het dashboard, op de tunnelconsole, onder de armsteun tussen de voorstoelen en in de portierpanelen. Het totale volume bedraagt maar liefst 7 liter, ruim voldoende voor alles wat u onderweg nodig heeft.

VEELZIJDIGHEID INCLUSIEF

Dankzij de in drie delen (40/20/40) neerklapbare achterbank* kunt u als het nodig is gemakkelijk extra ruimte creëren voor bagage of om grote, onhandige voorwerpen in de auto mee te nemen.

*Standaard op de Compass S.

EERSTEKLAS COMFORT

Het interieur van de nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid weerspiegelt een ontwerpfilosofie waarin comfort en stijl centraal staan. De ergonomische stoelen zijn tot op de millimeter in alle richtingen verstelbaar om alle inzittenden van een maximaal zitcomfort te verzekeren. Lederen bekleding in combinatie elektrische lendensteunverstelling en kussens van memory foam die zich geheel naar het lichaam vormen – standaard op de Compass S – maken het gevoel van luxe compleet.
Voor de stoelbekleding hebt u de keuze uit premium stof of leder, terwijl de Compass Upland zich onderscheidt met een stijlvolle combinatie van duurzaam Seaqual® en vinyl.

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT