ICONISCH ALS VANOUDS

Met zijn herziene frontgrille en nieuwe koplampen bouwt de nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid voort op de iconische stijl en het karakter van zijn voorgangers. Een nieuw aanbod aan lichtmetalen velgen onderstreept zijn evolutie tot e-Hybrid.

EVOLUTIE IN STIJL

Ook in zijn nieuwe gedaante als e-Hybrid onderscheidt de Jeep® Compass zich door de unieke styling die hem van oudsher kenmerkt. Een herziene frontgrille, nieuwe koplampen en nieuwe achterlichten met een smaller, meer horizintaal design, accentueren zijn elegante lijnen en geven hem een breder voorkomen.

HERZIENE FRONTGRILLE

Het design van de iconische frontgrille met zeven koelsleuven – traditiegetrouw het handelsmerk van elke Jeep® – is herzien: de wat smallere vorm loopt naadloos over in de eveneens slankere koplampen, waardoor de auto breder oogt.

VELGEN

Sportief, elegant of allebei? Kies de velgen voor uw nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid die passen bij uw persoonlijkheid en rijstijl.

17-inch lichtmetalen velgen 18-inch facetgeslepen lichtmetalen velgen 18-inch zwartglanzende lichtmetalen velgen 19-inch facetgeslepen lichtmetalen velgen 19-inch zwartglanzende lichtmetalen velgen

ELEKTRISCH BEDIENBARE ACHTERKLEP

De elektrisch bedienbare achterklep kan worden geopend zonder uw handen te hoeven gebruiken: een voetbeweging onder de bumper volstaat om de klep te openen.*

Dankzij het standaard Keyless Enter-'n-Go™-systeem kunt u ook bij het instappen de sleutel gewoon op zak houden: even de portiergreep aanraken is voldoende om de auto te ontgrendelen. Met een druk op de startknop kunt u vervolgens de motor starten.

*Niet te combineren met trekhaak.

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT