De Jeep® Renegade, Cherokee, Wrangler Unlimited en Grand Cherokee zijn voor de veeleisende zakelijke rijder ook leverbaar op grijs kenteken. Nooit eerder was het zo aantrekkelijk om een Jeep® op grijs kenteken te rijden. Door de alsmaar toenemende belastingdruk in Nederland op personenauto’s is het prijsverschil met de uitvoeringen op geel kenteken groter dan ooit te voren.

Alle uitvoeringen en motorvarianten van de Jeep® Renegade, Cherokee, Wranger Unlimited (HardTop vereist) en Grand Cherokee zijn geschikt voor ombouw tot grijs kenteken.

Welke voordelen biedt het rijden op grijs kenteken voor de zakelijke berijder?
Geen BPM afdracht
Geen CO2 heffing
Lagere motorrijtuigenbelasting
Lagere verzekeringspremie
Lagere (of geen) bijtelling
Investeringsaftrek ( meer informatie )

JEEP® RENEGADE VAN

De Jeep® Renegade is ontworpen voor de stad, maar voelt zich even goed thuis buiten de gebaande wegen. Zijn ongeëvenaarde prestaties op de weg en in het terrein combineert hij met een eigentijdse uitstraling en een onverschrokken karakter. De Renegade Van is tot in het kleinste detail een echte Jeep® en biedt u alle eigenschappen om de zakelijke wereld op veel verschillende, maar vooral ook op andere manieren te beleven. Deze auto is namelijk modieus, veelzijdig, uitdagend, functioneel en avontuurlijk tegelijk! Allemaal eigenschappen die horen bij elke succesvolle ondernemer.

Laadvermogen: 540 tot 605 kg

Trekgewicht: max. 1.500 kg

Bekijk de brochure & prijslijst VRAAG OFFERTE AAN

EIGENSCHAPPEN

JEEP® WRANGLER VAN

De Jeep® Wrangler Unlimited Van biedt u ook zakelijk onbegrensde mogelijkheden. Zijn interieur is stijlvol en geraffineerd, maar hij blijft met zijn legendarische off-road prestaties trouw aan zijn afkomst. En door de uitneembare dakpanelen boven de voorstoelen kunt u in het zomerseizoen genieten van de open lucht in de zon of onder de sterrenhemel. De Jeep® Wrangler is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen: de robuuste Sport, de complete Sahara en de ultieme Rubicon. Onderscheid uzelf van de grijze massa en kies zakelijk voor de Jeep® Wrangler Unlimited Van.

Laadvermogen: 533-559 kg

Trekgewicht: Max Trekgewicht: 2.495 kg

Bekijk de brochure & prijslijst VRAAG OFFERTE AAN

EIGENSCHAPPEN

JEEP® GRAND CHEROKEE VAN

Ruim 70 jaar vakmanschap en ontwikkeling komen samen in de Jeep® Grand Cherokee Van. Het resultaat? Een SUV die elk terrein de baas is. Met sublieme rijprestaties, een ruim en luxueus interieur en natuurlijk een legendarisch design. Wilt u zich als ondernemer onderscheiden en houdt u van avontuur? Stap dan nu in de meest bekroonde SUV aller tijden. De Jeep® Grand Cherokee is leverbaar in 5 uitvoeringen: de Laredo, Limited, Overland, Summit, en SRT.

Laadvermogen : 664 tot 816 kg

Trekgewicht: max. 3.500 kg

Bekijk de brochure & prijslijst VRAAG OFFERTE AAN

EIGENSCHAPPEN