Altijd verbonden

Klaar voor een veilige, leuke en nieuwe rijervaring? Download de My Uconnect™-app in de App Store of via Google Play.

DE NIEUWE UCONNECT™ SERVICES

Ontdek de mogelijkheden van altijd verbonden te zijn met uw SUV. De nieuwe Jeep® Compass is uitgerust met Uconnect-systemen en intuïtieve technologie zodat u alles onder controle houdt, op elk moment.

* Niet alle diensten zijn per direct beschikbaar. Meer informatie over de introductie en beschikbaarheid van specifieke My Uconnect-services kunt u vinden onder 'Controleer beschikbaarheid' op myuconnect.jeep.com/nl/nl/quicktips

 

Image Exterior

UCONNECT™ SERVICES

In enkele klikken bent u verbonden met uw nieuwe Jeep® Compass. Kom meer te weten over alle diensten en kenmerken van de Uconnect™-systemen.


MEER WETEN

  

  

DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

Luister naar uw favoriete nummers. Alle muziek die nodig is om uw bestemming te bereiken staat tot uw beschikking.

DE PERFECTE TRIP: 7'' TFT-SCHERM

Het 7” grote, full-color LED-instrumentenbord laat u als bestuurder toe om informatie in het systeem te configureren, organiseren en personaliseren. Door de makkelijke grafieken, tekst en symbolen, krijgt u in sneltempo duidelijke en nuttige informatie. Wilt u het scherm aanpassen? Gebruik de knoppen op het stuur en houd uw ogen op de baan. Dat is handig, maar vooral veilig.

JEEP® OFF-ROAD PAGES

Haal het maximum uit elk avontuur door te leren van de experts op de Jeep® Off-Road pagina’s. Leer op een gemakkelijke manier meer over de details van bandenspanning, rijhoogte en andere onderwerpen. Houd de prestaties van uw auto in de gaten om met nog meer vertrouwen het avontuurlijke pad te berijden.


ALTIJD MET UW JEEP® IN VERBINDING

Met moderne technologie als een Keyless Entry-systeem en een Uconnect™ 8.4" NAV-infotainmentsysteem biedt de Jeep® Compass een optimale gebruikerservaring.

JEEP® COMPASS

Ervaar de Compass bij de dichtsbijzijnde dealer

JEEP® COMPASS BROCHURE

Download de Jeep®Compass Brochure

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT