ALTIJD IN VERBINDING

Voor de nieuwe Jeep® Compass zijn de allernieuwste versies van het Uconnect™-systeem beschikbaar. Deze onderscheiden zich door snellere opstarttijden en meer rekenkracht, waardoor de geavanceerde audio-, communicatie- en navigatiefuncties moeiteloos kunnen worden gebruikt en voor alle inzittenden toegankelijk zijn.

CONTROLE OVER DE TECHNOLOGIE

De technologie aan boord van de nieuwe Jeep® Compass staat volledig in dienst van de gebruiker. Zodat u alles onder controle hebt, welke weg u ook inslaat.

7-INCH INFODISPLAY

Het 7-inch kleurendisplay in het instrumentenpaneel geeft een overzicht van de belangrijkste rijgegevens en de status van de verschillende voertuigsystemen. Welke informatie exact op het scherm wordt weergeven, kunt u zelf instellen met de toetsen op het stuurwiel.

UW AUTO ALTIJD TER BESCHIKKING.

U kunt uw auto altijd en overal monitoren met Jeep® Mopar Connect.

/content/dam/jeep/eu/Renegade-MY-18/Technology/Mopar_Services/Box_Connect_Renegade.jpg

MOPAR® CONNECT

Biedt u een reeks handige online diensten voor onder andere het aanvragen van pechhulp, het verzenden van een noodoproep bij een ongeval en het opsporen van uw auto in het geval van diefstal. Daarnaast biedt Mopar® Connect de mogelijkheid op uw smartphone op te zoeken waar uw auto geparkeerd staat, te checken of het tijd is voor een onderhoudsbeurt en op afstand de portieren te vergrendelen of ontgrendelen.

My:Assistant

My:RemoteControl

JEEP® COMPASS

Ervaar de compass bij de dichtstbijzijnde dealer

JEEP® COMPASS BROCHURE

Download de Jeep®Compass Brochure