TRAIL RATED®

De Jeep® Compass Trailhawk® is de trotse drager van de Trail Rated®-badge, waarmee hij laat zien dat hij alles in zich heeft om zich onder de zwaarste terreinomstandigheden staande te houden. Dit onderscheidingsteken wordt namelijk alleen toegekend aan Jeeps die in een serie loodzware tests hun kunnen hebben bewezen in de categorieën tractie, bodemvrijheid, wendbaarheid, veerwegen en doorwaaddiepte.

display media

4X4-SYSTEMEN

De nieuwe Jeep® Compass biedt keuze uit twee innovatieve 4x4-systemen: het single-speed Jeep® Active Drive-systeem en Jeep® Active Drive Low, een two-speed systeem met hoge en lage gearing. Beide schakelen automatisch en schokvrij tussen voorwiel- en vierwielaandrijving om in elke rijsituatie maximale trekkracht en optimale grip te garanderen.

ONGEKEND GROTE VRIJLOOPHOEKEN

De Jeep® Compass Trailhawk® biedt de grootste bodemvrijheid van zijn klasse: 22,9 cm. Ook met zijn voorste vrijloophoek van 30,0 graden, overloophoek van 23,7 graden en achterste vrijloophoek van 33,6 graden troeft hij alle anderen in zijn segment af.

MOTOREN

De nieuwe Jeep® Compass is verkrijgbaar met benzine- en dieselmotoren in verschillende vermogensniveaus. Daarnaast biedt hij keuze uit een handgeschakelde zesversnellingsbak of 9-traps automatische transmissie en uit vierwielaandrijving of voorwielaandrijving.

image
image
image

1.4 MULTI-AIR® BENZINEMOTOR

Deze krachtige en uiterste efficiënt benzinemotor maakt gebruik van de geavanceerde MultiAir®-technologie. Dit systeem past de luchttoevoer naar de verbrandingskamers aan al naar gelang de werkelijke behoefte op dat moment, wat zorgt voor een optimale verbranding en daardoor laag brandstofverbruik. Deze versie van 170 pk wordt gecombineerd met vierwielaandrijving en een 9-traps automatische transmissie die uniek is in deze klasse.

PK
icon1 170
koppel Nm
icon2 250

2.0 MULTI-JET DIESELMOTOR

De efficiënte 2.0-liter turbodieselmotor van de Jeep®Compass maakt gebruik van de MultiJet-inspuittechnologie van de tweede generatie. De vier kleppen per cilinder worden bediend door een dubbele bovenliggende nokkenas (DOHC) met tandriemaandrijving. Deze versie van 140 pk wordt gecombineerd met vierwielaandrijving en een handgeschakelde zesversnellingsbak of 9-traps automatische transmissie.

PK
140
koppel Nm
350

2.0 MULTI-JET DIESELMOTOR

De efficiënte 2.0-liter turbodieselmotor van de Jeep® Compass maakt gebruik van de MultiJet-inspuittechnologie van de tweede generatie. De vier kleppen per cilinder worden bediend door een dubbele bovenliggende nokkenas (DOHC) met tandriemaandrijving. Deze versie van 170 pk wordt gecombineerd met vierwielaandrijving en een 9-traps automatische transmissie.

PK
170
koppel Nm
380

1.4 MULTI-AIR® BENZINEMOTOR

Deze krachtige en uiterste efficiënte benzinemotor maakt gebruik van de geavanceerde MultiAir®-technologie. Dit systeem past de luchttoevoer naar de verbrandingskamers aan al naar gelang de werkelijke behoefte op dat moment, wat zorgt voor een optimale verbranding en daardoor laag brandstofverbruik. Deze versie van 140 pk wordt gecombineerd met voorwielaandrijving en een handgeschakelde zesversnellingsbak.

PK
icon1 140
koppel Nm
icon2 230

1.6 MULTI-JET DIESELMOTOR

Deze 120 pk sterke MultiJet turbodieselmotor van de tweede generatie wordt gecombineerd met voorwielaandrijving en een handgeschakelde zesversnellingsbak.

PK
icon1 120
koppel Nm
icon2 320

TREKVERMOGEN TOT

Zoals het een echte Jeep betaamt, staat de nieuwe Compass zijn mannetje wanneer het aankomt op het trekken van een aanhanger. De versie met 2.0 MultiJet-dieselmotor heeft bijvoorbeeld een maximaal trekgewicht van 1900 kg. Dat is ruim voldoende voor het trekken van een forse caravan, boottrailer of motorfietsaanhanger.

engine icon
2.0 MultiJet-dieselmotor met handgeschakelde zesversnellingsbak

140 pk

vehicle icon
1900
engine icon
2.0 MultiJet-dieselmotor met 9-traps automatische transmissie

170 pk

vehicle icon
1500
engine icon
1.6 MultiJet-dieselmotor met handgeschakelde zesversnellingsbak

120 pk

vehicle icon
1000
engine icon
1.4 MultiAir-benzinemotor met handgeschakelde zesversnellingsbak

140 pk
Vraag uw dealer naar de mogelijkheden

1000 / 1500* (*optioneel)
engine icon
1.4 MultiAir-benzinemotor met 9-traps automatische transmissie

170 pk
Vraag uw dealer naar de mogelijkheden

1000 / 1500* (*optioneel)

JEEP® COMPASS

Ervaar de compass bij de dichtstbijzijnde dealer

JEEP® COMPASS BROCHURE

Download de Jeep® Compass Brochure