DDCT AUTOMAAT MET 6 VERSNELLINGEN

De Jeep® Compass is uitgerust met een nieuwe automatische DDCT transmissie met 6 versnellingen die de rijervaring en voertuigprestaties aanzienlijk verbetert. De versnellingsbak past zich aan specifieke wegomstandigheden aan. Het nieuwe systeem biedt meer reactievermogen, snellere acceleratie en verhoogde veiligheid. Geniet van soepeler rijden binnen- en buiten de stad.

EEN GAMMA AAN VERMOGEN

De nieuwe Jeep®-Compass is uitgerust met twee turbo-benzinemotoren. Beide motoren hebben een voorwielaandrijvingssysteem dat efficiëntie en prestaties biedt voor dagelijks rijden en langere ritten in alle omstandigheden. De 1.3T 130 pk motor wordt gecombineerd met een handgeschakelde zes-versnellingsbak en de 150 pk sterke motor gaat samen met een DDCT automaat met 6 versnellingen. Geniet van een rustige en comfortabele rit met de zekerheid dat u snel kunt gaan en staan waar u wilt.

image

1.3T GSE BENZINE

Deze viercilinder turbobenzinemotor voldoet met zijn roetfilter aan de Euro 6D-final normen: de zeer efficiënte benzinemotor die het reactievermogen bij lage toerentallen verbetert draagt hieraan bij. De krachtigste versie produceert tot 150 pk, in combinatie met de DDCT automaat met 6 versnellingen. De versie met de handgeschakelde zesversnellingsbak levert 130 pk.

PK
icon1 130/150
koppel Nm
icon2 270

TREKVERMOGEN TOT

Het maximale trekgewicht van de nieuwe Compass is maar liefst 1750 kg voor zowel de 1.3T 130 pk versie als de 1.3T 150 pk DDCT automaat. Dit is ruim voldoende voor het trekken van een forse caravan bijvoorbeeld. Met dit maximale trekgewicht onderscheidt de Compass zich binnen het segment.

engine icon
1.3T GSE Benzine handgeschakeld/DDCT automaat (zes versnellingen)

130/150 pk

vehicle icon
1750


HOGE PRESTATIES OP DE WEG EN IN HET TERREIN

Voor maximale prestaties op de snelweg, in de stad en in het terrein biedt de Jeep® Compass keuze uit twee verschillende 4x4-systemen. Wanneer de rijomstandigheden extra tractie vereisen, schakelen deze automatisch en bijna onmerkbaar over van twee- naar vierwielaandrijving.

JEEP® COMPASS

Ervaar de compass bij de dichtstbijzijnde dealer

JEEP® COMPASS BROCHURE

Download de Jeep® Compass Brochure