DESIGNED TO PROTECT

De nieuwe Jeep® Compass is grensverleggend op het gebied van veiligheid in compacte SUV’s, om u en uw passagiers nog beter te beschermen. Meer dan 70 veiligheidssnufjes worden gecombineerd met hoogwaardig staal, geavanceerde materialen, zes standaard airbags en de nieuwste technologie, voor uw veiligheid en gemoedsrust achter het stuur.

HOGEWEERSTANDSBESCHERMING

Een stalen koetswerkstructuur met hoge weerstand verhoogt de bescherming bij een crash en optimaliseert de dynamiek en de gewichtsverdeling. Zes standard airbags waaronder extra zijdelingse, frontale en achterwaartse airbags dragen bij aan de veiligheid van de inzitteden.

SCHUIF

VEILIGHEID STOPT NOOIT

Het welzijn van iedereen aan boord is niet alleen uw prioriteit, maar ook die van de nieuwe Jeep® Compass. De veiligheidsfuncties (standaard en optioneel) maken gebruik van spitstechnologie om bescherming te garanderen wanneer dat nodig is, zelfs als u het niet ziet.

PARKEER MET GEMAK

Verander uw kijk op parkeren met de optionele parkeerfuncties. Minder botsingen, stress of ingewikkelde manouvres en betere parking skills. Deze systemen helpen u problemen te vermijden tijdens het in-en uit parkeren.

VEILIGHEID BINNEN HANDBEREIK

Ontdek hoe comfortabel extra veiligheid aanvoelt met de standaard- of optionele uitrustingen die elke rit in uw compacte SUV nog aangenamer maken.

VEILIG ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

De Jeep® Compass biedt een groot aantal standaard en optionele rijassistentiesystemen die waken over uw veiligheid, zoals adaptieve cruise control, preventieve botswaarschuwing, rijstrookassistentie, een achteruitrijcamera en nog veel meer.


Parkeergemak

Dankzij het Park Assist-parkeerassistentiesysteem en de ParkView®-achteruitrijcamera parkeert u de Jeep® Compass even makkelijk in een krap parkeervak als op een royale oprit.

JEEP® COMPASS

Ervaar de Compass bij de dichtsbijzijnde dealer

JEEP® COMPASS BROCHURE

Download de Jeep® Compass Brochure