GEBOUWD OM TE BESCHERMEN

De volgens de modernste veiligheidsinzichten gebouwde nieuwe Jeep® Compass zet Jeeps traditie op het gebied van veiligheid en bescherming voort. Dankzij de toepassing van hogesterktestaal en andere innovatieve materialen in combinatie met een geavanceerd airbagsysteem en meer dan zeventig andere standaard en optionele veiligheidsvoorzieningen, biedt hij u en uw passagiers een optimale bescherming.

SCHUIF

OP ALLES VOORBEREID

Met zijn vele standaard en optionele voorzieningen voor de actieve en passieve veiligheid is de nieuwe Jeep® Compass op alles voorbereid om u altijd veilig op uw bestemming te brengen. Onder welke omstandigheden dan ook.

PARKEERASSISTENTIE

Parkeerschade is niet alleen vervelend, maar kan soms ook hoge herstelkosten met zich meebrengen. Daarom is de nieuwe Jeep® Compass verkrijgbaar met een geavanceerd parkeerassistentiesysteem dat u zonder schade, én zonder stress, in een vrij parkeervak loodst.

IN VEILIGE HANDEN

De nieuwe Jeep® Compass biedt een groot aantal optionele voorzieningen die het rijden niet alleen makkelijker, maar ook veiliger maken.

JEEP® COMPASS

Ervaar de compass bij de dichtstbijzijnde dealer

JEEP® COMPASS BROCHURE

Download de Jeep® Compass Brochure