INDRUKWEKKEND INTERIEUR

ZWART
EFFEN ZWART MET LICHTGRIJZE STIKSELS

Stijlvolle en comfortabele stoelen afgewerkt met éénkleurig zwarte stof zijn standaard op de nieuwe Jeep® Compass Sport.

ZWART
EFFEN ZWART MET LICHTGRIJZE STIKSELS

De Longitude uitvoering biedt absoluut comfort met éénkleurige zwarte stoffen bekleding met lichtgrijze stiksels voor een elegante touch.

ZWART
EFFEN ZWART

Ervaar het uitzonderlijke vakmanschap en de afwerking in de Jeep® Compass Limited met stijlvolle stoelen in zwart Techno leder en stof.

ZWART
EFFEN ZWART MET BRUINE STIKSELS

Het optionele met ambachtelijke precisie afgewerkte interieur van de Compass Limited onderscheidt zich door een stoelbekleding van stijlvol zwart leder met bruine accentstiksels.

GRIJS
ZWART/GRIJS MET RODE STIKSELS

De Compass Limited is optioneel verkrijgbaar met deze stoelbekleding van grijs leder afgewerkt met robijnrode accentstiksels.

EFFEN ZWART MET BRUINE STIKSELS
EFFEN ZWART MET BRUINE STIKSELS

Het met ambachtelijke precisie afgewerkte interieur van de Compass S onderscheidt zich door een stoelbekleding van stijlvol zwart leder met bruine accentstiksels.

EFFEN ZWART MET BRUINE STIKSELS
EFFEN ZWART MET BRUINE STIKSELS

Het met ambachtelijke precisie afgewerkte interieur van de Compass S onderscheidt zich door een stoelbekleding van stijlvol zwart leder met bruine accentstiksels. Optioneel kunt u voor geventileerd leder kiezen voor uw Compass S.

BRENG BUITEN NAAR BINNEN

Geniet van het buitenleven in het comfort van uw nieuwe Jeep® Compass dankzij het dubbele zonnedak. De extra brede opening geeft u de klassieke Jeep® open-air vrijheid, wanneer u maar wilt.

OPEN VOOR MEER MOGELIJKHEDEN

Dankzij de gemakkelijk te openen achterklep met elektrische drukknop profiteert u van voldoende ruimte in het nieuwe ontwerp van de Jeep® Compass. De standaard 40/60 opvouwbare stoelen en beschikbare 40/20/40 lederen stoelen, maximaliseren het potentieel van de bagageruimte.

JEEP® COMPASS

Ervaar de compass bij de dichtstbijzijnde dealer

JEEP® COMPASS BROCHURE

Download de Jeep®Compass Brochure