INDRUKWEKKEND INTERIEUR

- ZWART
EFFEN ZWART MET LICHTGRIJZE STIKSELS

Stijlvolle en comfortabele stoelen afgewerkt met éénkleurig zwarte stof zijn standaard op de nieuwe Jeep® Compass Sport.

- ZWART
EFFEN ZWART MET LICHTGRIJZE STIKSELS

De Longitude uitvoering biedt absoluut comfort met éénkleurige zwarte stoffen bekleding met lichtgrijze stiksels voor een elegante touch.

- ZWART
EFFEN ZWART

Ervaar het uitzonderlijke vakmanschap en de afwerking in de Jeep® Compass Limited met stijlvolle stoelen in zwart Techno leder en stof.

- ZWART
EFFEN ZWART MET BRUINE STIKSELS

Het optionele met ambachtelijke precisie afgewerkte interieur van de Compass Limited onderscheidt zich door een stoelbekleding van stijlvol zwart leder met bruine accentstiksels.

- GRIJS
ZWART/GRIJS MET RODE STIKSELS

De Compass Limited is optioneel verkrijgbaar met deze stoelbekleding van grijs leder afgewerkt met robijnrode accentstiksels.

- EFFEN ZWART MET BRUINE STIKSELS
EFFEN ZWART MET BRUINE STIKSELS

Het met ambachtelijke precisie afgewerkte interieur van de Compass S onderscheidt zich door een stoelbekleding van stijlvol zwart leder met bruine accentstiksels.

- EFFEN ZWART MET BRUINE STIKSELS
EFFEN ZWART MET BRUINE STIKSELS

Het met ambachtelijke precisie afgewerkte interieur van de Compass S onderscheidt zich door een stoelbekleding van stijlvol zwart leder met bruine accentstiksels. Optioneel kunt u voor geventileerd leder kiezen voor uw Compass S.

BRENG BUITEN NAAR BINNEN

Geniet van het buitenleven en het comfort van uw nieuwe Jeep® Compass dankzij het dubbele zonnedak. De extra brede opening geeft u de klassieke Jeep® open-air vrijheid, wanneer u maar wilt.

OPEN VOOR MEER MOGELIJKHEDEN

Dankzij de gemakkelijk te openen achterklep met elektrische drukknop profiteert u van voldoende ruimte in het nieuwe ontwerp van de Jeep® Compass. De standaard 40/60 opvouwbare stoelen en beschikbare 40/20/40 lederen stoelen, maximaliseren het potentieel van de bagageruimte.

PREMIUM COMFORT

Met lederen bekleding, stoelverwarming, stuurwielverwarming en tal van andere opties kunt u het interieurcomfort van de Jeep® Compass helemaal aan uw eigen wensen aanpassen.

JEEP® COMPASS

Ervaar de Compass bij de dichtsbijzijnde dealer

JEEP® COMPASS BROCHURE

Download de Jeep®Compass Brochure