ONDERSCHEIDEND DESIGN

De nieuwe Jeep® Compass staat voor een duidelijke nieuwe stap in het legendarische ontwerp van Jeep®. Een slank, aërodynamisch profiel gecombineert met sportieve styling creëren een oogstrelend en veilig geheel.

WIELEN EN BANDEN

De trapeziumvormige wielkastranden en de geprononceerde spatborden benadrukken de dynamische en gespierde looks van de nieuwe Jeep® Compass, die afhankelijk van de modeluitvoering standaard of optioneel wordt aangeboden met een ruime keuze aan velgen voor straat- en terreingebruik.

NIEUW GEZICHT

Met zijn expressieve ontwerp markeert de nieuwe Jeep® Compass een nieuwe stap in Jeeps designtraditie. Zo heeft de legendarische zevensleufs grille als meest herkenbare stylingelement van elke Jeep® een verfrissende nieuwe look die het innovatieve karakter van de Compass kracht bijzet.

VERLEIDELIJK PROFIEL

De doorlopende verchroomde sierlijst rond de zijruiten en achterruit voegt een gedistingeerd element toe aan het dynamische en zelfverzekerde uiterlijk van de nieuwe Jeep® Compass. Het optionele zwarte dak maakt een verdere versterking van zijn premium uitstraling en atletische profiel mogelijk.

JEEP® COMPASS

Probeer hem uit bij uw dealer

JEEP® COMPASS BROCHURE

Download de Jeep® Compass Brochure