80th_badge

80 jaar avontuur

In de afgelopen tachtig jaar is de naam Jeep® uitgegroeid tot een legende die staat voor avontuur, vrijheid en onverzettelijkheid. Dat vieren we met een aantal exclusieve jubileumversies die het roemrijke merkverleden rechtstreeks verbinden met de toekomst.

Exclusieve badges

Als trotse verwijzing naar de tachtig jaar merkhistorie is elke Jeep® 80th Anniversary opgeluisterd met exclusieve herinneringsbadges op de carrosserieflanken, het dashboard en speciale labels aan de voorstoelen.

Matgrijze exterieurdetails

Jeeps staan al tachtig jaar bekend om hun onverzettelijke karakter. De 80th Anniversary-modellen onderstrepen dat met stoere matgrijze exterieurdetails: de grilleomlijstingen, koplampbehuizingen en specifieke bumpersierlijsten zijn uitgevoerd in de exclusieve kleur Granite Crystal.

Lederen bekleding

Vanbinnen wordt het exclusieve karakter van de 80th Anniversary-modellen benadrukt met lederen stoelbekleding. Ook het dashboard is deels bekleed met leder van premium kwaliteit.

Berber vloermatten

Een andere element waarmee de Jeep® 80th Anniversary-modellen zich onderscheiden, zijn de berber vloermatten in het interieur. Ze voegen een vleugje elegantie toe aan de stoere stijl van deze jubileumedities.
 

Jeep Renegade

DE NIEUWE JEEP® RENEGADE 80th ANNIVERSARY

Een moderne compacte SUV

De Renegade 80th Anniversary vertaalt de beproefde Jeep-kwaliteiten in een moderne compacte SUV. Verkrijgbaar met twee verschillende motoren: een turbobenzinemotor van 120 pk/88 kW of 150 pk/110 kW. Ook beschikbaar als 4xe Plug-in Hybrid met een systeemvermogen van 240 pk/177 kW.

 

 

Ontdek de Renegade 80th Ontdek de Renegade 80th 4xe
Jeep Compass

DE NIEUWE JEEP® COMPASS 80th ANNIVERSARY

Jeep®-traditie vertaald naar de toekomst

De Jeep® Compass 80th Anniversary onderscheidt zich door unieke details die het karakteristieke design van de Compass verder versterken. Hij is verkrijgbaar met een turbobenzinemotor van 150 pk/110 kW. Ook beschikbaar als 4xe Plug-in Hybrid met een systeemvermogen van 240 pk/176 kW.

 Ontdek de Compass 80th Ontdek de Compass 80th 4xe
Wrangler

DE NIEUWE JEEP® WRANGLER 80th ANNIVERSARY

De legende leeft voort

De 80th Anniversary-editie van de iconische Jeep® Wrangler 4xe onderscheidt zich onder andere met een hardtop en reservewielcover in carrosseriekleur. Standaard uitgerust met een compleet pakket veiligheidssystemen van de nieuwste generatie. Verkrijgbaar als 4xe Plug-in Hybrid met een systeemvermogen van 380 pk/280 kW.Ontdek de Wrangler 80th 4xe
80th_badge

JEEP®, een legende die teruggaat tot 1941

In 1941 kreeg het Amerikaanse leger de beschikking over een nieuw 4x4-verkenningsvoertuig met als benaming 'General Purpose Vehicle'. Vanwege zijn onverzettelijke karakter verwierf deze alleskunner al snel grote populariteit onder de soldaten, die de eerste twee letters van zijn officiële naam, uitgesproken als 'dzjie pie', verbasterden tot de bijnaam Jeep. Na de oorlog bewezen de overal in de wereld in grote aantallen achtergelaten Jeeps hun nut bij de wederopbouw. Het luidde de geboorte in van het merk Jeep, dat sindsdien vele nieuwe modellen heeft voortgebracht die stuk voor stuk het stoere, avontuurlijke karakter van hun onstopbare voorganger in hun dna hebben.

80th ANNIVERSARY

JEEP® BROCHURE