UCONNECT™-LIVE

De Jeep® Renegade is standaard uitgerust met een Uconnect LIVE-infotainmentsysteem met een kleurentouchscreen van 5 of 7 inch. Optioneel is er ook een versie met 8,4-inch scherm en navigatie verkrijgbaar die dankzij ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto veilig gebruik van uw smartphone in de auto mogelijk maakt. Bijvoorbeeld om handsfree te bellen, berichten te versturen of muziek te selecteren. De navigatiefunctie van het systeem onderscheidt zich door een haarscherpe 3D-weergave en een uiterst nauwkeurige positiebepaling, zelfs op plaatsen waar de ontvangst van de satellietsignalen wordt belemmerd. Jeep® Skills biedt u als nieuwste Uconnect LIVE-app informatie over avontuurlijke offroad-routes en geeft u meer inzicht over hoe uw auto in bepaalde terreinomstandigheden reageert.

UCONNECT™ LIVE-APPS

Beschikbare Apps

Twitter

Deel Wat U Bezighoudt, Check Uw Account En Volg De Laatste Tweets Terwijl U Onderweg Bent.

Tunein

Stem Af Op Tunein En Selecteer Uw Favoriete Zender Uit De Meer Dan 100.000 Beschikbare Webradiostations.

Deezer

Doorzoek De Muziekbibliotheek Met Miljoenen Songs In Alle Denkbare Genres, Druk Op Play En Geniet Van Uw Favoriete Muziek.

Reuters

Blijf Permanent Op De Hoogte Van Het Belangrijkste Zakennieuws En De Ontwikkelingen In De Wereld.

Beschikbare Apps

My Car

Alle informatie over uw Renegade direct beschikbaar op het Uconnect-scherm. Of op uw smartphone, tablet of pc. Onderhoudsbeurten, APK, controle van de bandenspanning of brandstofvoorraad: u regelt het allemaal vanaf de bestuurdersstoel, op kantoor of thuis op de bank.

Eco Drive

Hoe Zuinig Rijdt U? Ontdek Het Met Eco:Drive En Pas Zo Nodig Uw Rijstijl Aan Door Het Opvolgen Van De Praktische Tips Om Brandstof Te Besparen En Het Milieu Te Ontzien.

Beschikbare Apps

Tom Tom Traffic

Vermijd De Files Met Behulp Van De Actuele Gegevens Van 80 Miljoen Mobieletelefoongebruikers.

Tom Tom Places

Vind Snel En Makkelijk Informatie Over Nuttige Plaatsen In De Buurt. U Kunt Zoeken Op Categorie, Bedrijfsnaam Of Trefwoord. Ook In Het Buitenland.

Flitsers

Laat u tijdig waarschuwen voor snelheidscontroles. Zo zit u rustiger achter het stuur en bespaart u op boetes voor snelheidsovertredingen.

Weer

Laat Het Weer Geen Roet In Het Eten Gooien! Stippel Uw Reis Of Route Uit Op Basis Van De Actuele Weersomstandigheden.

Beschikbare Apps

Jeep Skills

Jeep® Skills Geeft Het Rijden Een Geheel Nieuwe Dimensie Met Informatie Over Avontuurlijke Offroad-Routes En Realtime Weergave Van Specifieke Rij- En Voertuiggegevens.

ENTERTAIMENT ONDERWEG

Wat is er nu fijner dan op weg naar uw bestemming even te ontspannen met uw favoriete muziek uit de speakers? De Renegade biedt u daarvoor een drietal verschillende mogelijkheden.

TELEFOON & NAVIGATIE

Uconnect™ is zo gebruiksvriendelijk dat u ervan versteld zult staan. Zo kunt u met een simpele spraakopdracht een contact uit uw telefoonboek bellen of het laatste nummer terugbellen. En als u onderweg wordt gebeld, wordt het volume van de muziek automatisch gedempt. Zodra de verbinding wordt verbroken, wordt het volume weer op het oude niveau ingesteld. Ook het navigatiesysteem blinkt uit in gebruiksgemak. U ziet in één oogopslag waar u bent, waar u naartoe moet en hoe lang de reis nog duurt. Het systeem maakt gebruik van een sensorgestuurd GPS voor een uiterst nauwkeurige positiebepaling en leidt u met routeaanwijzingen op het scherm en gesproken instructies feilloos naar uw bestemming.

TECHNOLOGIE ONDER UW VINGERTOPPEN

De Jeep®Renegade loopt voorop met moderne technologie die het rijden leuker en makkelijker maakt. Zo onderscheiden het infodisplay in het instrumentenpaneel en het Uconnect™-touchscreen in het dashboard zich door overzichtelijkheid en een uiterst intuïtieve bediening.

JEEP® SKILLS

Speciaal voor Jeep®-rijders biedt Uconnect™ LIVE een nieuwe update: Jeep® Skills. Deze app stelt u in staat uw rijvaardigheid naar een hoger niveau te brengen met live feedback en analyses van uw rijstijl. Neem de uitdaging aan, test uzelf op veeleisende offroad-routes en deel uw resultaten en ervaringen met de Jeep®- gemeenschap.

UW AUTO ALTIJD TER BESCHIKKING.

U kunt uw auto altijd en overal monitoren met Jeep® Mopar Connect.

/content/dam/jeep/eu/Renegade-MY-18/Technology/Mopar_Services/Box_Connect_Renegade.jpg

Mopar® Connect

Biedt u een reeks handige online diensten voor onder andere het aanvragen van pechhulp, het verzenden van een noodoproep bij een ongeval en het opsporen van uw auto in het geval van diefstal. Daarnaast biedt Mopar® Connect de mogelijkheid op uw smartphone op te zoeken waar uw auto geparkeerd staat, te checken of het tijd is voor een onderhoudsbeurt en op afstand de portieren te vergrendelen of ontgrendelen.

My:Assistant

My:RemoteControl

JEEP®RENEGADE

Probeer hem uit bij uw dealer

BROCHURE JEEP® RENEGADE

Download of bestel de brochure van de Jeep® Renegade