EIGENTIJDS DESIGN MET AUTHENTIEK JEEP-DNA

De Jeep® Renegade luidt een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Jeep in: hij is ontworpen voor de stad, maar toont met karakteristieke Jeep-stijlelementen als de frontgrille met zeven sleuven dat hij als échte Jeep ook het avontuur daarbuiten niet schuwt.

Renegade

WIELEN EN BANDEN

GENIET VAN HET RIJDEN IN DE OPEN LUCHT

Voor de Renegade zijn twee verschillende schuifdaksystemen leverbaar die beide een sensationeel panoramisch uitzicht bieden: een conventioneel tweedelig panoramisch schuif/kanteldak en het exclusieve elektrisch bedienbare My Sky-schuif/kanteldak waarvan de dakpanelen ook handmatig kunnen worden verwijderd.

Halogen On HID On

XENON-VERLICHTING

De Jeep® Renegade zit vol slimme ideeën. Zo is hij optioneel verkrijgbaar met xenon-koplampen die een twee tot drie maal hogere lichtopbrengst hebben dan halogeenlampen en veel minder energie verbruiken. Daarnaast hebben ze ook een veel langere levensduur, doorgaans zijn ze pas na zo'n zes tot acht jaar aan vervanging toe.

ALLES VOOR UW LIFESTYLE

Wat is uw favoriete outdoor-activiteit? Freestyle snowboarden, mountainbiken, kite-surfen? Welke sport of hobby u ook beoefent, in het enorme aanbod aan exclusieve Mopar®-accessoires vindt u altijd de perfecte oplossing voor uw Renegade.

JEEP® RENEGADE

Probeer hem uit bij uw dealer

BROCHURE JEEP® RENEGADE

Download of bestel de brochure van de Jeep® Renegade