VOOROP IN TECHNOLOGIE

Als SUV van de toekomst, loopt de Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid voorop in technologie. Zo is zijn geavanceerde aandrijf- en rijassistentietechnologie volledig geïntegreerd met zijn infotainmentsysteem en connectiviteitsoplossingen. Hierdoor bent u altijd van optimale controle over uw auto verzekerd. Niet alleen achter het stuur, maar ook vanachter uw bureau of aan de keukentafel.

LASTEST FRONTIER

UCONNECT™ 10.1’’ RADIO NAV

Het 10,1-inch touchscreen van het Uconnect™-systeem biedt niet alleen toegang tot alle infotainmentfuncties, maar ook tot alle nieuwe functies en connectiviteitsdiensten voor de 4xe-hybrideaandrijving.​
De processor in het hart van het systeem is tot vijf keer sneller dan bij vorige versies, wat niet alleen een razendsnelle beeldverversing, maar ook de ondersteuning van multitouch-gebaren voor een uiterst directe en intuïtieve bediening mogelijk maakt. Zo kunt u met de interactieve schuifbalk vlot door de beschikbare apps en widgets scrollen en die via 'drag-and-drop' eenvoudig naar eigen voorkeur rangschikken. Via Apple CarPlay en Android Auto™ maakt uw telefoon direct na het opstarten verbinding met het systeem, waarna het u toegang geeft tot alle ondersteunde apps op uw toestel.

INFOTAINMENT
OFF ROAD

OFFROAD-INFO​

De speciale offroad-pagina’s van het infotainmentsysteem geven een overzicht van 4x4-gerelateerde rij-informatie, zoals de hellingshoek en kanteling van de auto. Ook kunt u hier een logboek van terreinritten bijhouden, met weergave van een broodkruimelspoor op de kaart, tijdsmarkeringen en het hoogste en laagste bereikte punt op de route.*​​

*Deze dienst is ook beschikbaar via de Jeep®-app.

SOFTWARE-UPDATES 'OVER THE AIR'​

Dankzij de 4G-ondersteuning kunnen updates van de software, content en kaarten van het Uconnect™-systeem eenvoudig via een draadloze dataverbinding 'over the air' worden uitgevoerd. Daarvoor hoeft u dus niet meer speciaal naar de dealer te gaan.

AIR AUTOMATIC

CONNECTIVEIT OP ZIJN BEST

Geniet van meer veiligheid, comfort en rijplezier met de nieuwste infotainmentfuncties dankzij UconnectTM Services.

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Het instrumentenpaneel van de nieuwe Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid is uitgevoerd als digitaal kleurendisplay. Dit Full HD-scherm van 244 bij 91 mm biedt u een overzicht van alle rij- en voertuiggegevens die u tijdens het rijden nodig hebt. Voor de lay-out en graphics hebt u de keuze uit verschillende basisconfiguraties die u deels naar eigen voorkeur verder kunt aanpassen.

DISPLAY 10.25"
HEADS UP

HEAD-UP DISPLAY

Als onderdeel van het Uconnect™-systeem projecteert de head-up display de belangrijkste rij-informatie op de voorruit, zodat u permanent uw ogen op de weg gericht kunt houden.

TWEEDE INFOTAINMENTSCHERM

Als enige in zijn segment biedt de Grand Cherokee een 10 inch breed tweede infotainmentscherm rechts in het dashboard. Hiermee kan de voorpassagier als een volwaardige co-piloot een navigatiebestemming instellen of via een draadloos gekoppelde koptelefoon zijn eigen muziek of podcasts beluisteren.

DISPLAY PASSENGER

MCINTOSH® PREMIUM AUDIOSYSTEEM

Specifiek voor de nieuwe Grand Cherokee heeft McIntosh® Audio een premium hifi-systeem ontwikkeld dat u met zijn 19 speakers, 10-inch subwoofer en 17-kanaals versterker met een uitgangsvermogen van 950 watt van een ongekend intense audio-ervaring aan boord verzekert.

AUDIO SYSTEM
// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT