Jeep® op de Internationale autosalon van Genève 2019

Op de 89e Internationale Autosalon in Genève presenteert het merk Jeep® enkele belangrijke nieuwe producten. Het jaar 2018 was het beste jaar ooit voor Jeep® in Europa met recordverkopen in veel markten over het hele continent, waaronder België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Polen, Portugal, Spanje en Zwitserland. Jeep® was in 2018 zelfs het snelst groeiende merk in Europa met een verkoopstijging van 50% ten opzichte van 2017. Het was het vijfde jaar van onafgebroken groei in Europa en het derde waarin de verkoop meer dan 100.000 stuks bedroeg. De Jeep® Compass was het best verkochte model van het merk, gevolgd door de Jeep® Renegade, die bovendien een van de meest verkochte auto’s in zijn segment bleef. Op de derde plaats eindigde de nieuwste generatie van de Wrangler. Dit model beleefde zijn beste jaar ooit in Europa met een verkoopstijging van 86% ten opzichte van 2017. Gesteund door deze uitstekende resultaten introduceert Jeep® enkele nieuwe ‘special edition’-modellen op de salon, waarmee het merk tegemoet komt aan de groeiende vraag van Jeep®-liefhebbers naar exclusieve nieuwe modelvarianten en maatwerkopties:

  • Nieuwe S-serie – De special uitgevoerde ‘S’-edities van de Renegade, Compass, Cherokee en Grand Cherokee maken hun Europese debuut.
  • De nieuwe Cherokee Trailhawk completeert de Trailhawk-familie. Voortaan zijn alle Jeep® SUV’s leverbaar in een versie met de prestigieuze ‘Trail Rated’-badge als bewijs dat ze in staat zijn de zwaarste en meest uitdagende offroad-trajecten te bedwingen.
  • Op de stand worden enkele exclusief uitgevoerde modellen gepresenteerd die zijn gepersonaliseerd met originele Jeep®-accessoires van Mopar, het FCA-label voor onderdelen & accessoires, mobiliteitshulp en klantenservice. Deze Mopar-producten versterken de eigenschappen die hebben bijgedragen aan het succes van de Jeep® SUV’s.

Gallerij

JEEP® NEWSLETTER

Blijf op de hoogte van het Jeep® nieuws

BOEK EEN PROEFRIT

Bezoek uw dichtstbijzijnde dealer

JEEP® PARTNERSHIPS

Jeep® is de trotse sponsor en partner van meerdere teams en organisaties

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT