Afbeeldingen zijn slechts ter illustratie. Model is momenteel alleen beschikbaar voor de Noord-Amerikaanse markt. Verkoop in Europa gaat naar verwachting van start in de tweede helft van 2022.Ontdek een nieuwe vorm van vrijheid!

Wilt u meer weten over de nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid? Meld u dan voor de nieuwsbrief met onder andere updates over de komst van deze revolutionaire hybride-SUV naar Europa!

Afbeeldingen zijn slechts ter illustratie. Model is momenteel alleen beschikbaar voor de Noord-Amerikaanse markt. Verkoop in Europa gaat naar verwachting van start in de tweede helft van 2022.

Grand Cherokee 4xe Summit Reserve: De waarden voor de CO2-emissie (gewogen, gecombineerd) van 62 g/km, het brandstofverbruik (gewogen, gecombineerd) van 2,6 l/100 km en het energieverbruik (ECAC gewogen, gecombineerd) van 25 kWh/100 km zijn bepaald op basis van de WLTP-procedure (EU-verordening 2018/1832). Deze waarden zijn door de fabrikant in pre-goedkeuringstests gemeten volgens de WLTP-testmethode en kunnen afhankelijk van de definitieve goedkeuring aan verandering onderhevig zijn.