Een nieuwe standaard voor comfort

Het interieur van de nieuwe Jeep® Compass combineert een hoog comfortniveau met geavanceerde technologie en een geraffineerde styling.

Nieuw dashboard-design

Alle ruimte die u nodig hebt

Overal in het interieur van de nieuwe Jeep® Compass vindt u handige vakken en opbergruimten voor alles wat u onderweg bij de hand wilt hebben. Mocht er toch iets zijn dat u niet kwijt kunt, dan is er altijd nog de royale bagageruimte waarvan u de functionaliteit met diverse handige accessoires naar behoefte kunt vergroten.
LARGER STORAGE COMPARTMENTS

Meer opbergruimte

De bergruimte in de kastjes en open vakken in het dashboard, de middenconsole, de tunnelconsole en de armsteun tussen de voorstoelen is meer dan verdubbeld: het totale volume is toegenomen van 2,8 tot 7,2 liter.

PERFECT VERSATILITY

Veelzijdig in elk opzicht

De in drie delen (40/20/40) neerklapbare achterbank biedt u de mogelijkheid de bagageruimte uit te breiden en de beschikbare ruimte achterin precies zo in te delen als u wilt.


*Als optie verkrijgbaar voor de Compass Limited standaard op de Compass S

Optimaal comfort, authentieke stijl

Met hun ergonomische ondersteuning van het lichaam voegen de stoelen een nieuwe dimensie toe aan zitcomfort van de nieuwe Jeep® Compass. Bij de achtvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen van de Compass S kunt u de stand van de zit-, rug- en zijkussens in een geheugen opslaan, zodat u altijd uw favoriete zitpositie kunt terugvinden. Voor de bekleding kunt u kiezen uit stof, techno-vinyl en Nappa-leder in authentieke Jeep-stijl.
- Techno-vinyl en zwarte stof, donkergrijze stiksels

Nieuwe portierpanelen

Bij de herziening van het interieur hebben ook de portierpanelen een restyling gekregen. Deze zijn nu bekleed met exclusief Nappa-leder dat kwaliteitsbeleving aan boord verder versterkt.

New door panels

JEEP® COMPASS

Ervaar de compass bij de dichtstbijzijnde dealer

JEEP® COMPASS BROCHURE

Download de Jeep® Compass brochure en prijslijst

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT