Nieuwe stijl, vertrouwde waarden

De herziene grille, de aangepaste koplampen en nieuwe velgdesigns geven de nieuwe Compass een frisse nieuwe look die zijn authentieke Jeep-karakter nog beter tot uiting laat komen.

compass_exterior_main_01

NIEUW GEZICHT

Met zijn aangescherpte looks oogt de nieuwe Jeep® Compass nog eleganter en zelfbewuster. Het nieuwe frontdesign maakt hem breder, waardoor hij nog imposanter overkomt.

compass_exterior_main_02
compass_exterior_main_03
compass_exterior_main_04

HERZIENE GRILLE

In het herziene front van de nieuwe Compass eist de iconische zevensleufs Jeep-grille nog sterker de aandacht op. Stijlvolle zwarte details vormen de finishing touch voor het nieuwe design.

LICHTMETALEN VELGEN

Voor de velgen van de nieuwe Jeep® Compass hebt u de keuze uit een geheel vernieuwd aanbod van stijlvolle designs.

17-INCH LICHTMETALEN VELGEN 18-INCH FACETGESLEPEN ZWARTE LICHTMETALEN VELGEN 18-INCH ZWARTE LICHTMETALEN VELGEN MET GLANSCOATING (NL-NL): 19-INCH ZWARTE LICHTMETALEN VELGEN MET GLANSCOATING 19-INCH LICHTMETALEN VELGEN
AUTOMATIC TAILGATE

Elektrisch bedienbare achterklep

De elektrisch bedienbare achterklep kan worden geopend zonder uw handen te hoeven gebruiken: een voetbeweging onder de bumper volstaat om de klep te openen.* En als uw Compass ook is uitgerust met het Keyless Enter-'n-Go™-systeem, kunt u de sleutel daarbij gewoon op zak houden.

*Niet te combineren met trekhaak. Optioneel beschikbaar.

JEEP® COMPASS

Ervaar de compass bij de dichtstbijzijnde dealer

JEEP® COMPASS BROCHURE

Download de Jeep® Compass brochure en prijslijst

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT