VOOROP IN INTERACTIEVE TECHNOLOGIE

Met het innovatieve 10,1-inch Uconnect™-scherm in tabletformaat, het volledig digitale instrumentenpaneel met 10,25-inch display en de geavanceerde 'He Jeep®'-spraakassistent, loopt de nieuwe Jeep® Compass voorop op het gebied van interactieve technologie.

Nieuw 10,1-inch Uconnect™-scherm

Met een snellere processor, verbeterde software, een nieuw Ultra HD-scherm in tabletformaat en een groot aanbod aan online services, biedt het Uconnect™-systeem van de nieuwe Jeep® Compass een revolutionaire stap vooruit ten opzichte van de vorige generatie.

Automatische software-updates

Dankzij de ondersteuning van 4G biedt het Uconnect™-systeem de mogelijkheid om de software en content via de My Uconnect™-app te laten updaten zonder een bezoek aan de dealer te hoeven brengen.* Ook de kaarten van het navigatiesysteem kunnen op deze manier worden geactualiseerd.

AUTOMATIC UPDATES OVER THE AIR
*Alleen beschikbaar bij afsluiten van een My Wi-Fi-abonnement.

Vraag het Alexa

Een aantal van de Uconnect™ Services die toegankelijk zijn via de My Uconnect™-app ondersteunen de Alexa-spraakassistent.* Dit biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om vanuit de auto met spraakopdrachten een maaltijd te laten thuisbezorgen of, wanneer u een slimme thermostaat thuis hebt, de verwarming in huis alvast wat hoger te zetten.**​

FROM JEEP® TO YOUR HOME

Contact vanuit uw Jeep met uw huis

Dankzij de ondersteuning van de Alexa-spraakassistent kunt u met spraakopdrachten rechtstreeks de smarthome-systemen in uw huis bedienen vanachter het stuur van uw Jeep® Compass.* Zo kunt u met een simpel spraakcommando alvast de verlichting aanzetten of de oven voorverwarmen terwijl u naar huis rijdt.**

FROM HOME TO YOUR JEEP®

Contact vanuit uw huis ​met uw
Jeep​®

Omgekeerd kunt u via de Alexa-spraakassistent of Google Home™ direct verbinding maken met uw nieuwe Jeep® Compass.* Zo kunt u met spraakopdrachten bijvoorbeeld de brandstofvoorraad in de tank controleren of nagaan waar de auto geparkeerd staat.**

*Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

**Alleen beschikbaar na afsluiten van een abonnement voor de betaaldienst My Wi-Fi en in combinatie met een pc waarop de Alexa-spraakassistent of Google Home™ is geïnstalleerd.

Nieuwe draadloze telefoonoplader

De draadloze telefoonoplader in de middenconsole maakt het mogelijk eenvoudig uw telefoon onderweg bij te laden.* Zodra u uw toestel op het laadvlak legt, wordt het opladen gestart. Een blauw lampje geeft aan dat het opladen bezig is en wanneer de batterij volledig is opgeladen, gaat er een groen lampje branden.

New Wireless Charging Pad
*Alleen geschikt voor apparaten die Qi draadloos opladen ondersteunen. Standaard vanaf de Compass Longitude.

Uconnect™ Services

Via de My Uconnect™-app en de Uconnect™ Services hebt u op afstand toegang tot verschillende voertuigsystemen van uw Compass.  Zo kunt u bijvoorbeeld op uw telefoon de rij- en ritgegevens bekijken of uw auto op de kaart terugzoeken wanneer u niet meer precies weet waar hij geparkeerd staat. Sommige diensten worden ondersteund door de Alexa-spraakassistent, zodat u uw opdrachten ook mondeling kunt geven.

UCONNECT™ SERVICES

Uconnect™ Services

Blijf altijd in verbinding met uw Jeep® Compass via Uconnect™ Services. Bezoek de speciale website voor meer informatie en een overzicht van alle beschikbare diensten.

Ontdek Uconnect™ Services

Nieuw digitaal instrumentenpaneel

Het nieuwe volledig digitale instrumentenpaneel met 10,25-inch HD-kleurendisplay biedt u een overzicht van alle rij- en voertuiggegevens die u tijdens het rijden nodig hebt. De inhoud en lay-out van de schermen kunt u naar eigen voorkeur personaliseren, waarbij u de keuze hebt uit twaalf verschillende basisconfiguraties.

NEW 10.25" DIGITAL INSTRUMENT CLUSTER

Veilig handsfree

Het Uconnect™-systeem van de nieuwe Jeep® Compass ondersteunt Apple CarPlay en voorbereid voor gebruik van Android Auto™ voor veilig handsfree bellen en bediening van uw telefoon via het scherm in het dashboard of de toetsen op het stuurwiel.

JEEP® COMPASS

Ervaar de compass bij de dichtstbijzijnde dealer

JEEP® COMPASS BROCHURE

Download de Jeep® Compass brochure en prijslijst

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT