OPERATIONAL LEASE V.A. € 399 P/MND (60 MND/10.000 KM P.J.)
Maak ook zakelijk als één van de eersten kennis met de geheel nieuwe Jeep® Compass. Jeep® doet u een zeer aantrekkelijk zakelijk aanbod met een scherp leasetarief vanaf € 399 per maand o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/per jaar. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.

SCHERP FINANCIEREN OF (PRIVATE) LEASEN?
Bekijk hier onze tarieven.

Voorraadvoordeel: De korting varieert per uitvoering. De consumentenprijs is inclusief btw, bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om de auto rijklaar te maken. Alleen geldig bij deelnemende dealers. Afgebeeld model kan afwijken van het ware model. De actie is geldig 1 november t/m 31 december 2017.


Operational Lease: zakelijk aanbod op basis van Full Operational Lease via FCA Capital Nederland B.V. (KvK 30085071, AFM vergunningsnummer 12013694). Full Operational Lease inclusief: afschrijving, rente, verzekering, onderhoud, reparatie, bandenslijtage en vervangend vervoer. Exclusief: brandstof en BTW. Vermelde vanaf-prijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. FCA Capital Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen. Vraag uw verkoopadviseur naar de beschikbaarheid van dit product, de voorwaarden en een offerte.

KIES DE GEWENSTE ACTIE

1 #section-models#

#selectModels#

2 #section-anagraphic#

#AnagraficText#

Required field
Required Field
Required Field
Required Field
Required Field
Required Field
Required Field
#QuestionLabel#
* Mandatory fields
TOESTEMMING OVEREENKOMSTIG DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS EN DE TELECOMMUNICATIEWET

Ik blijf graag op de hoogte van het nieuws en aanbiedingen van FCA Netherlands B.V. en haar dealerorganisatie.

Ik blijf graag op de hoogte van het nieuws en aanbiedingen van de partners van FCA Netherlands B.V.

Door op VOLGENDE STAP te klikken geef ik FCA Netherlands B.V. en haar dealerorganisatie toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag. Bekijk ook de verdere toelichting*.
3 #section-dealer#

#dealer_title#

Required field
#dealer_update#

  #titolo_box_1# #titolo_box_2#

  #titolo_box_3#

  #dealername#
  #dealeraddress# - #dealercap# #dealerCity#

  #titolo_box_4#

  #keep_browsing#

  Alle acties