Jeep® Private Lease

Rijd tegen een vast maandbedrag een nieuwe Jeep® en geniet van vele voordelen: - Geen sprake van onverwachte kosten, alle reguliere autokosten zijn inbegrepen. (denk aan een all-risk verzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud). - Geen aanbetaling nodig. Het enige dat u zelf moet doen is tanken, de auto wassen en boetes voorkomen. - Thuislevering is mogelijk.

Jeep® Betaalplan

Wilt u graag een andere auto, maar kan of wilt u uw aankoop niet in één keer bekostigen. Dan kunt u met het Jeep® Betaalplan uw toekomstige auto financieren. Dit betekent dat u niet hoeft te sparen en heeft u er ook geen zorgen aan. U betaalt namelijk elke maand een deel van uw nieuwe auto af. Jeep Betaalplan wordt aangeboden door Stellantis Financial Services, dé lease- en financieringsmaatschappij van Jeep®.

Jeep® Financial Lease

Als ondernemer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben, ook als het om uw bedrijfsauto gaat. Daarom bieden wij Financial Lease aan: een zakelijke overeenkomst waarbij de leaseauto exclusief btw wordt gefinancierd. U draagt zelf zorg voor alle auto-gerelateerde zaken. Denk aan wegenbelasting, verzekering, afschrijving, reparatie/onderhoud en pechhulp.

Operational lease voor zakelijke auto's

Vanwege de flexibiliteit is operational lease de meest populaire financieringsoplossing voor bedrijven. Met vooraf vastgestelde maandelijkse betalingen, kunt u met deze mobiliteitsoplossing profiteren van nieuwe zakelijke auto's en services op maat, zonder kapitaal uit te geven of u zorgen te maken over doorverkoop.

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT