MEER JEEP® DAN OOIT

Op zoek gaan naar nieuwe wegen zit bij Jeep® in het dna vanaf het allereerste begin. Het is altijd de drijvende kracht geweest achter de ontwikkeling van nieuwe technieken en systemen, voor zowel op de weg als in het terrein. En elke vernieuwing leidt weer tot een onverzadigbaar verlangen naar meer. Naar meer efficiency, meer mogelijkheden, meer rijplezier en bovenal meer vrijheid: de kernwaarde die Jeep® tot het sterkste SUV-merk ter wereld heeft gemaakt. Nu is het tijd om wederom een nieuwe weg in te slaan: de nieuwe plug-in hybrides van Jeep® zullen meer dan ooit de vrijheid bieden om overal heen te gaan waar u wilt.

MEER VRIJHEID DAN OOIT

Jeeps® nieuwe plug-in hybrides zijn ontworpen voor de hectiek van de stad en uitgerust om het avontuur aan te gaan. Ze geven een nieuwe definitie aan het SUV-concept zoals alleen Jeep® dat kan doen: geen compromissen, geen makkelijke middenweg, maar alleen meer authentieke en pure vrijheid.

MEER MOGELIJKHEDEN DAN OOIT

Jeeps® nieuwe plug-in hybrides bieden nog meer mogelijkheden. Ze hebben alles in huis om zowel de ruigste paden te bedwingen als in uw dagelijkse mobiliteit te voorzien. Hun innovatieve hybridetechnologie beperkt zich niet alleen tot de aandrijving, maar vormt ook de basis voor meer comfort, meer veelzijdigheid en meer stilte. Zonder ook maar iets van de traditionele Jeep®-kwaliteiten in te leveren.

MEER RIJPLEZIER DAN OOIT

Rijden met een Jeep® was nog nooit zo leuk. Dankzij hun state-of-the-art technologie voegen de nieuwe plug-in hybrides een nieuwe dimensie toe aan de onovertroffen offroad-prestaties zoals alleen een Jeep® die kan bieden: met hun razendsnelle acceleratie en motorrespons staan ze garant voor een elektriserende rijervaring.

MEER EFFICIENCY DAN OOIT

Het uitoefenen van kracht is altijd een kwestie van evenwichtskunst. En de nieuwe plug-in hybrides van Jeep® beheersen die kunst als geen ander. De efficiënte wisselwerking tussen de verbrandingsmotor en de elektromotoren maakt niet alleen zeer lage emissiewaarden mogelijk, maar ook een uiterst nauwkeurige koppelverdeling en een kruipoverbrenging die garant staat voor de beste Jeep®-terreinprestaties ooit.

image

DE NIEUWE JEEP® PLUG-INHYBRIDES

Jeep® heeft zijn nieuwe range plug-in hybrides gepresenteerd op de Autosalon van Genève 2019. Meld u aan en blijf op de hoogte over Jeeps® nieuwe plug-in hybridemodellen die begin 2020 op de markt zullen worden gebracht.

HOU ME OP DE HOOGTE