HEKKERT AUTOGROEP

Anno 2023 is Hekkert Autogroep dé erkende Jeep-partner voor Zuid- en Midden-Limburg.

Bij Hekkert Autogroep ben je aan het juiste adres voor de aanschaf van zowel nieuwe als gebruikte auto’s en bedrijfswagens, de bijbehorende service en alle aanverwante diensten zoals garantie, verzekeringen, leasing en financieringen. Wij zijn dus meer dan een autodealer en bieden het complete scala aan mobiliteitsdiensten om je als klant zoveel mogelijk te ontzorgen.

Onze 6 vestigingen liggen verspreid over Zuid- en Midden-Limburg: Heerlen, Sittard, Geleen, Maastricht en Roermond.

Hekkert is daarom jouw mobiliteitspartner in Limburg!

Maak kennis met de Hekkert kernwaarden waar je bij ons op kunt rekenen!

VertrouWen

Vertrouwen is de basis in alles wat we doen. Vertrouwen is waar relaties op zijn gebouwd. Dit vertrouwen verdienen we door transparant te handelen, goed te communiceren, met betrouwbare systemen te werken, altijd beloften na te komen, verantwoordelijkheid voor fouten te nemen en aanspreekbaar te zijn op gedrag.

Verbinden

Verbonden zijn is werkelijk contact met de ander leggen, iets willen delen met collega’s en klanten, openstaan voor nieuwe initiatieven en kunnen leren van de ander. Medewerkers moeten zich in een prettige werksfeer verbonden kunnen voelen met hun team en de rest van de organisatie. We verplaatsen de focus van het verkopen en onderhouden van auto’s naar het opbouwen van levenslange relaties. Klanten en partners moeten kunnen bouwen op Hekkert Autogroep en door de goede service en kwaliteit voor de lange termijn worden gebonden.

Verblijden

De kracht om anderen met een glimlach aan te trekken of te fascineren. Een positieve houding maakt elk contact met collega’s en klanten persoonlijk en aangenaam. Dit laat mensen zien dat hun relatie ertoe doet. We verrassen klanten door bijvoorbeeld de namen te onthouden en goed te luisteren naar hun behoeften en daarop in te spelen. Dit creëert positieve ervaringen die graag met familie, vrienden en kennissen worden gedeeld.

Verbeteren

Uitblinken in elk aspect van onze bedrijfsvoering. Verbeteren is het stellen van hoge doelen en het aangaan van elke uitdaging met een vastberadenheid om te slagen. We streven naar de beste kwaliteit op de werkvloer en leren van onze fouten. Zo zijn wij in staat om mee te bewegen met de markt en kunnen we blijven voldoen aan de verwachtingen van klanten en andere relaties.

Verduurzamen

Bij Hekkert Autogroep doen we er alles aan zo duurzaam mogelijk te werken. Duurzaam als het gaat om onze voertuigen, met – gedeeltelijk of geheel – elektrische modellen. Maar ook als het gaat om onze bedrijfsprocessen én onze medewerkers. Met duurzame inzetbaarheid in het achterhoofd zorgen we ervoor dat de mannen en vrouwen in onze vestigingen alles voorhanden hebben om zo goed mogelijk te kunnen werken.

WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?
STEL SAMEN
CONFIGURA
Stel uw Jeep® helemaal naar wens samen.
PAS UW CONTRACT AAN
SCEGLI IL DEALER
Selecteer uw looptijd, kilometers per jaar en eventuele aanvullende verzekeringen.
CONTROLEER UW GEGEVENS
CONFERMA ORDINE
Controleer of al uw gegevens juist zijn ingevuld. Alles oké? Dan kunt u uw Private Lease contract direct online ondertekenen.
14 DAGEN BEDENKTIJD
RITIRA LA TUA AUTO
Nadat u uw contract heeft ondertekend, heef u nog 14 dagen bedenktijd. U zit dus nog nergens aan vast.

ONZE VESTIGINGEN

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT