HEDIN AUTOMOTIVE

Hedin Automotive is de officiële Jeep®-dealer voor Noord-Holland, Midden- en Noord-Nederland. U vindt ons in Alkmaar, Groningen, Houten en Hoogeveen, waar u terecht kunt voor een nieuwe Jeep®, de beste occasions en voor onderhoud of schadeherstel.

Hedin Automotive is onderdeel van Hedin Mobility Group AB, een van oorsprong Zweeds familiebedrijf en qua grootte de zevende dealergroep in Europa. Naast Nederland is Hedin ook actief in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, België en Zwitserland.

Geschiedenis
Hedin Automotive (voorheen Stern) bestaat sinds 15 maart 1993. Het bedrijf groeide snel en ging in 2000 naar de Amsterdamse beurs. Het was een dealerholding avant la lettre. Autorijders troffen bij Stern een ruime keuze aan toonaangevende merken, in combinatie met diensten als autoverhuur, schadeherstel, leasing en autoverzekering. Door de vele overnames opereerden onze vestigingen lange tijd onder verschillende namen. Sinds 2020 gingen we verder onder de naam Stern. In 2022 zijn we onderdeel geworden van het Zweedse familiebedrijf Hedin Mobility Group.

WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?
STEL SAMEN
CONFIGURA
Klik hier en stel uw Jeep® helemaal naar wens samen en ontdek alle mogelijkheden.
PROEFRIT
SCEGLI IL DEALER
Ervaart u liever de auto in het echte leven? Klik hier en boek nu een proefrit in uw nieuwe Jeep®.
WERKPLAATS
CONFERMA ORDINE
Als u op zoek bent naar een expert met een passie voor uw Jeep®, maak dan snel een afspraak bij onze werkplaats

ONZE VESTIGINGEN

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT