FINANCIERING & LEASE

U bent een particuliere of zakelijke rijder en denkt erover een nieuwe of gebruikte Jeep® aan te schaffen. Hoe kunt u dit financieel regelen? Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. U kunt kiezen uit: leasen, financieren of kopen. Jeep® adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze, ook als het om de autoverzekering of verlenging van de garantie gaat.

PARTICULIER FINANCIEREN

U koopt uw nieuwe of gebruikte Jeep® en maakt bij de betaling slim gebruik van een Jeep-financiering. Hierdoor hoeft u niet in één keer die investering te doen, maar betaalt u in vaste maandbedragen. Perfect om de kosten overzichtelijk te budgetteren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij de aanschaf van uw Jeep® kunt u gebruikmaken van twee verschillende financieringsvormen: Aflopend krediet en Uitgestelde betaling.

MEER INFORMATIE

PRIVATE LEASE

U betaalt alleen voor het ‘gebruik’ van uw nieuwe Jeep®. U stelt uw Jeep® naar eigen wens samen, wij zorgen voor de investering en de overige (maandelijkse) autokosten. Alles gemakkelijk in een all-inclusive maandbedrag. Zo kunt u eenvoudig budgetteren. Dat is het uitgangspunt van leasen. Wij regelen alles, u hoeft alleen nog zelf de brandstof te betalen. Aan het eind van de periode levert u de auto weer in bij uw Jeep-dealer.

U profiteert altijd van:

- vast bedrag per maand
- geen investering of aanbetaling
- inclusief wegenbelasting
- onderhoud en reparatie inbegrepen
- inclusief pechhulp in binnen- en buitenland
- inclusief vervangend vervoer
- altijd originele onderdelen
- contante uitbetaling inruilauto
- all-risk verzekering
- geen zorgen over inruilwaarde

MEER INFORMATIE

ZAKELIJK FINANCIEREN

U koopt voor uw bedrijf een nieuwe of gebruikte auto en maakt bij betaling gebruik van een zakelijke financiering. U betaalt in vaste maandbedragen. Zo kunt u de kosten overzichtelijk budgetteren en komt u niet voor verrassingen te staan. Dankzij de financiering hoeft u niet in één keer die investering te doen en houdt u dus méér werkkapitaal over. Nog een voordeel van zakelijk financieren is dat u direct economisch eigenaar bent van de auto. Hierdoor kunt u in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

MEER INFORMATIE

ZAKELIJK LEASEN

U wilt beschikken over een auto zonder deze te bezitten. De investering, de administratie en het risico op waardevermindering besteedt u liever uit, voor een vast leasebedrag per maand. In dat bedrag kunnen onder meer verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, bandenslijtage, brandstof en vervangend vervoer worden opgenomen. Aan u de keuze. Ook de looptijd en het aantal kilometers dat u wilt rijden, bepaalt u helemaal zelf.

Wanneer u ook privé gebruik wilt maken van uw zakelijke leaseauto, dient u hierover belasting te betalen. Vraag uw Jeep® verkoopadviseur om een offerte op maat.

MEER INFORMATIE

JEEP® AUTOVERZEKERING & JEEP® EXTRA GARANTIE

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT