BELANGRIJKE MAATREGELEN COVID-19

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het coronavirus nemen ook wij onze maatregelen. Lees hier meer over de nieuwe richtlijnen omtrent onze dienstverlening en service.

________

Onze vestigingen zijn (vooralsnog) geopend.

Wij houden ons vanzelfsprekend strikt aan de richtlijnen van de overheid en kunnen vooralsnog de deuren van onze vestigingen openhouden. Iedere dag zijn er echter nieuwe ontwikkelingen en beperkingen, dus bel ons vooral even voordat u naar onze showroom of werkplaats toe komt. Zo weet u zeker dat wij voor u klaar staan.

Ons advies met betrekking tot een veilig bezoek.

Wij volgen de adviezen van het RIVM en de GGD en verzoeken u thuis te blijven als u gezondheidsklachten heeft. Wij beantwoorden uw vragen dan graag online of telefonisch. Wel een bezoek brengen aan showroom of werkplaats? Dan is het goed te weten dat wij alle mogelijke voorzorgsmaatregelen nemen om dit zo veilig mogelijk te laten gebeuren.

  • Medewerkers met klachten blijven thuis.
  • Wij schudden geen handen en bewaren 1,5 meter afstand.
  • Hygiëneprocedures zijn aangescherpt, ook in de werkplaats (stuur- en stoelhoezen, desinfecterende middelen).

Wij zijn bereikbaar.

Wordt uw vraag hier niet beantwoord of bespreekt u het liever persoonlijk? Dan staan onze verkoopadviseurs u graag online of per telefoon te woord. Vind de contactgegevens van uw Jeep® dealer hier.

Levering van uw nieuwe auto.

Neem voor vragen over de levering of levertijd contact op met uw Jeep® dealer. Deze kan u meer informatie over de details van uw bestelling verstrekken, en bekijken of het mogelijk is uw auto thuis af te leveren.

Service en onderhoud.

De werkplaatsen zijn (vooralsnog) geopend voor het onderhoud of reparatie van uw auto. Ook het uitvoeren van de verplichte APK keuring is (vooralsnog) mogelijk.

Voor een afspraak verzoeken we u om vooraf contact op te nemen met Jeep® service-dealer.

Een nieuwe auto kopen.

Als u geen gezondheidsklachten heeft, kunt u gewoon naar de showroom komen. Kondig uw komst van tevoren wel even telefonisch aan, dan zorgen wij dat wij klaar staan om u te adviseren bij het uitzoeken van uw nieuwe Jeep®.

Niet in de gelegenheid om langs te komen? Kijk dan alvast op Jeep® voor de lopende acties, of configureer de auto van uw dromen alvast online via onze configurator

U vindt de contactgegevens van uw Jeep® dealer hier. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe auto.

Extra service vitale beroepsgroepen

Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid in het verzorgen en garanderen van mobiliteit voor mensen met vitale beroepen. Neem contact op met uw Jeep® dealer voor het bespreken van de mogelijkheden voor een servicebeurt, thuislevering van uw nieuwe auto of onze tijdelijke leaseopties.

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT