OP AVONTUUR IN DE NACHT

Trek erop uit en adem de nacht in. Er valt genoeg te beleven voor de nieuwe dag aanbreekt.
U zult ontdekken dat de Jeep® Wrangler Unlimited Night Eagle met zijn ondoorgrondelijke voorkomen en superieure offroad-kwaliteiten de perfecte partner is om de meest opwindende en indrukwekkende momenten te beleven wanneer de duisternis valt.

 • Night Eagle Unlimited
KLEUREN WRANGLER
NIGHT EAGLE

DE NIGHT EAGLE IN ÉÉN OOGOPSLAG

 • jeep-wrangler-night-eagle-hemi-engine Zwarte details
  Zwarte details
  Zwarte grille-omlijstingen, zwarte koplampringen en het zwarte Jeep®-embleem accentueren de in carrosseriekleur uitgevoerde frontgrille.
 • jeep-wrangler-night-eagle-dedicated-hood-decal Motorkapsticker
  Motorkapsticker
  Stickers met streepmotieven op de motorkap en de achterste zijpanelen versterken het speciale karakter van de Wrangler Unlimited Night Eagle.
 • jeep-wrangler-night-eaglediesel-gray-and-piano-black-interior-details Grijze en glanzend zwarte interieurdetails
  Grijze en glanzend zwarte interieurdetails
  De middenarmsteun en armsteunen op de portierpanelen zijn afgewerkt met grijze accentstiksels. De portiergrepen en sierlijsten rond de luchtroosters zijn uitgevoerd in glanzend zwart.
 • jeep-wrangler-night-eagle-18-inch-mid-gloss-black Zwarte 18-inch velgen
  Zwarte 18-inch velgen
  De 18-inch lichtmetalen velgen zijn afgewerkt in stijlvol halfglans zwart.

INDOOR-KLASSE

De Wrangler Unlimited Night Eagle is gemaakt voor outdoor-avontuur. Maar dat betekent niet dat het binnenin afzien is. Integendeel! De bekleding van zwart McKinley-leder met sportieve gaasstof, het lederen stuurwiel met grijze accentstiksels, de glanzend zwarte sierlijsten rond de luchtroosters, het geavanceerde infotainmentsysteem en het premium Alpine®-audiosysteem met negen speakers geven het interieur een uitzonderlijk exclusief karakter.

GOED VOORBEREID DE NACHT IN

 • Glanzend zwarte details
 • Premium Alpine® -audiosysteem met 9 speakers
 • Uconnect™ Radio NAV-infotainmentsysteem met 6,5-inch touchscreen, cd/dvd/mp3-speler, Aux-ingang en USB-aansluiting
 • Rubber vloermatten

INDRUKWEKKENDE VERSCHIJNING

Zwarte omlijstingen van de grillesleuven, zwarte koplampringen en een zwart Jeep®-embleem contrasteren stijlvol met het in carrosseriekleur uitgevoerde frontpaneel en DualTop-dak. Samen met de zwarte 18-inch vijfspaaksvelgen en de speciale carrosseriestickers maken ze de Wrangler Night Eagle tot een indrukwekkende verschijning.

OFFROAD-DNA

Zoals het een echte Jeep® betaamt is de Wrangler Unlimited Night Eagle voorbereid op elk avontuur buiten de gebaande wegen. Met zijn Command-Trac® 4x4-systeem, robuuste rockrails, stalen bumpers en niet te vergeten zijn Jeep®-DNA, is hij ook de meest extreme offroad-routes de baas.

PK'S IN OVERVLOED

jeep-wrangler-night-eagle-engine

De Wrangler Unlimited Night Eagle biedt de meeste pk's van zijn klasse. Hij is er met een 2.8 16V commonrail-dieselmotor van 200 pk/147 kW gecombineerd met een vijftraps automatische transmissie.

PREMIUM ROCKRAILS

jeep-wrangler-night-eagle-rails

De rockrails onder de portieren beschermen de dorpels en onderzijde van de carrosserie bij het rijden over rotsen en boomstammen.

Command-Trac®
4x4 system

jeep-wrangler-night-eagle-command-track-system

Het Command-Trac® 4x4-systeem maakt het mogelijk tijdens het rijden de vierwielaandrijving in te schakelen voor maximale tractie bij extreme weersomstandigheden, op natte wegen en in het terrein.