jeep-wrangler-autoexpress

WRANGLER RUBICON

IS A TOP 10 WORLD CAR OF THE YEAR FINALIST 2015 WORLD CAR AWARDS

VOORTREFFELIJKE OFFROAD-PRESTATIES

De Jeep® Wrangler Unlimited kan elk terrein de baas. Zijn aandrijfsysteem is berekend op alle denkbare rijomstandigheden. De wielophanging zorgt voor uitstekende prestaties en flexibiliteit op zowel verharde als onverharde wegen, dankzij de ruime veerwegen en grote asscharnierhoeken.

Een goede wendbaarheid is essentieel om gevaarlijke situaties en beschadiging van uw auto te voorkomen. Zijn grote bodemvrijheid en de beschermplaten aan de onderzijde geven de Jeep® Wrangler Unlimited een soevereine terreinvaardigheid die u in staat stelt boomstammen, rotsen en ruw terrein te trotseren.

Plassen, kreken en beken kunt u met vertrouwen doorwaden dankzij de hoog geplaatste luchtinlaat en extra afdichtingen van de carrosserie en de elektrische installatie.

KLAAR VOOR ELK TERREIN

De Trail Rated®-badge op Jeep® 4x4-modellen geeft aan dat deze
zijn opgewassen tegen vrijwel alle terreinomstandigheden:

  • Sneeuw
  • Modder
  • Zand
  • Rotsen

MODERNE TECHNOLOGIE

Met het Uconnect™-systeem aan boord kunt u alle audio-, communicatie- en - indien aanwezig - navigatiefuncties van de Wrangler Unlimited bedienen. Behalve met het touchscreen in het dashboard of de toetsen op het stuurwiel kunt u de belangrijkste functies ook handsfree bedienen met spraakcommando's. Zo kunt u bellen of een radiozender zoeken zonder uw handen van het stuur te nemen.

En bij de versie met navigatiesysteem kunt u de bestemming invoeren zonder uw blik van de weg af te wenden.

Via Bluetooth®, de USB-aansluiting of de Aux-ingang kunt u een extern apparaat op het systeem aansluiten voor bijvoorbeeld het afspelen van uw eigen playlists of directe toegang tot de contacten op uw smartphone.

INTERIEURVERLICHTING

jeep-grand-cherokee-srt-night-steering-wheel

Voetruimteverlichting en verlichte bekerhouders in de middenconsole dragen bij aan de uitnodigende sfeer in het interieur.

BINNENSPIEGEL MET LED-LAMPJE

jeep-grand-cherokee-srt-night-speaker-sound

Wanneer u in het donker moet stoppen om uw positie te bepalen, kan het kaartleeslampje op de zelfdimmende binnenspiegel goed van pas komen.

AUTOMATISCHE AIRCO

jeep-grand-cherokee-srt-night-active-noise-cancellation

Na het instellen van de gewenste temperatuur, zorgt de automatische airconditioning voor handhaving van een aangenaam klimaat in het interieur.

MEESTE RIJPLEZIER IN ZIJN KLASSE

Met zijn karakteristieke spatschermen, legendarische grille met zeven sleuven en uitneembare portieren en hardtop, biedt de nieuwe Wrangler Unlimited rijplezier in pure Jeep®-stijl. Wie nog flexibiliteit
voor open rijden wil, kiest voor de
Sahara-uitvoering met in drie delen
verwijderbare Freedom Top®.


JEEP® WRANGLER 2-DEURS

Zoekt u de Wrangler 2-deurs? Op
verzoek kunnen wij deze voor u
bestellen. Vraag uw Jeep® dealer naar
de mogelijkheden.

ROBUUST MAAR VERFIJND INTERIEUR

Het interieur van de nieuwe Wrangler Unlimited is ontworpen op het tegengaan van lawaai, trillingen en rammeltjes en onderscheidt zich door een doordachte ergonomie en een royale hoeveelheid opbergvakken.

Lederen bekleding met verwarmbare voorstoelen, verlichte bekerhouders, voetruimteverlichting en een zelfdimmende binnenspiegel met kaartleeslampje zijn verkrijgbaar om het comfort verder te verhogen.

VORM MET FUNCTIE

  • Met leder bekleed stuurwiel
  • Verwijderbare vloermatten en afwateringspluggen voor het schoonspuiten van de vloer
  • Afsluitbaar opbergvak in middenconsole
  • Alpine® premium audiosysteem (optie)

VEILIGHEID OP DE EERSTE PLAATS

Robuuste constructie en moderne technologie

De Wrangler Unlimited is gebouwd op een robuust ladderchassis dat garant staat voor een solide, veilige constructie. Een speciaal op offroad-gebruik afgestemd ABS/ESP-systeem, meertraps frontairbags, aanvullende zijairbags in voorstoelen en een hele reeks andere voorzieningen completeren zijn hoogwaardige veiligheidssysteem.