EEN ECHTE JEEP® Met volop details die zijn avontuurlijke karakter en het rijke verleden van Jeep® onderstrepen, combineert de geheel nieuwe Jeep® Renegade meer dan zeventig jaar merkhistorie met een frisse nieuwe styling en state-of-the-art technologie. Bekijk de video om meer te weten te komen over de inspiratiebron voor het design van de nieuwe Jeep® Renegade.
Een bijzondere bron van inspiratie Het design van de nieuwe Jeep® Renegade is geïnspireerd op de Willys MB Jeep® uit 1941, een van de eerste in massa geproduceerde Amerikaanse legervoertuigen.
Vintage details Zowel aan de buitenzijde als in het interieur van de nieuwe Jeep® Renegade is op verschillende plaatsen het 'X'-symbool te vinden. Dit exclusieve designelement is geïnspireerd op de versterkingsribben van de militaire jerrycan die achter op de oorspronkelijke Willys Jeep® was bevestigd.
NIEUW MAAR VERTROUWD Het exterieur van de Jeep® Renegade onderscheidt zich door talloze unieke details en verwijzingen naar het roemrijke verleden van het merk Jeep®. Met zijn stoere verschijning roept hij herinneringen op aan legendarische Jeep-modellen, waarvan de ongepolijste lijnen en robuuste verhoudingen in een frisse en energieke nieuwe stijl zijn gegoten.
  • Rectangular tail lamps marked by vintage gas can design theme. Vierkante achterlichten
    met jerrycan-motief
  • My Sky open-air dual-panel roof with vintage gas can design. MySky™ -open dak met twee
    dakpanelen voorzien van ingeperst jerrycan-motief
  • Shield-shaped seven-slot grille with circular headlamps. Schildvormige grille met zeven
    sleuven en ronde koplampen
  • Trapezoidal wheel arches Trapeziumvormige wielkastranden
JEEP®-ERFGOED RONDOM In het interieur van de nieuwe Jeep® Renegade zijn nog veel meer bijzondere en unieke elementen te vinden die het Jeep® stempel dragen.