Acties
EXTRA VOORRAADVOORDEEL

Wilt u snel een nieuwe Jeep® én genieten van extra voorraadvoordeel, klik dan hier voor een overzicht van de Ready To Drive, Ready For You voorraadmodellen. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2017.Disclaimer:
De korting varieert per uitvoering. De consumentenprijs is inclusief btw/bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om de auto rijklaar te maken. Alleen geldig bij deelnemende dealers. Afgebeeld model kan afwijken van het standaardmodel. De actie is geldig t/m 31 mei 2017.

RENEGADE NIGHT EAGLE LIMITED EDITION

Het Night Eagle label staat voor extra complete uitvoeringen, die slechts in gelimiteerde oplages verkrijgbaar zijn. De Renegade Night Eagle is hierop geen uitzondering. Buitengewoon rijk uitgerust met o.a. Bluetooth navigatie, 18" velgen en parkeersensoren achter, is de Renegade Night Eagle verkrijgbaar v.a. € 25.990. Hiermee profiteert u van ruim € 4.000 voordeel.Disclaimer:
De consumentenprijs is inclusief btw/bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om de auto rijklaar te maken. Alleen geldig bij deelnemende dealers. Afgebeeld model kan afwijken van het standaardmodel. De actie is geldig t/m 31 mei 2017.

Private Lease de Jeep® Renegade! Met Jeep® Private Lease rijdt u onbezorgd in een nieuwe Renegade. De looptijd en kilometrage bepaalt u helemaal zelf. In het maandelijkse leasebedrag zijn alle kosten inbegrepen, behalve de brandstof. U rijdt al in een Renegade vanaf € 399,- per maand (60 maanden, 10.000 km per jaar).


Particulier aanbod op basis van Operational Lease via FCA Capital Nederland B.V. (KvK 30085071, AFM vergunningsnummer 12013694). Operational Lease exclusief brandstof. Vermelde vanaf-prijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 mnd en 10.000 km p/j. Aanbod op basis van Private Lease Budget. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. FCA Capital Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen. Vraag uw verkoopadviseur naar de beschikbaarheid van dit product, de voorwaarden en een offerte. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2017. De getoonde afbeelding kan afwijken. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.