Acties
EXTRA VOORRAADVOORDEEL

Wilt u snel een nieuwe Jeep® én genieten van extra voorraadvoordeel, klik dan hier voor een overzicht van de Ready To Drive, Ready For You voorraadmodellen. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2017.Disclaimer:
De korting varieert per uitvoering. De consumentenprijs is inclusief btw/bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om de auto rijklaar te maken. Alleen geldig bij deelnemende dealers. Afgebeeld model kan afwijken van het standaardmodel. De actie is geldig t/m 30 juni 2017.

RENEGADE NIGHT EAGLE LIMITED EDITION

Het Night Eagle label staat voor extra complete uitvoeringen, die slechts in gelimiteerde oplages verkrijgbaar zijn. De Renegade Night Eagle is hierop geen uitzondering. Buitengewoon rijk uitgerust met o.a. Bluetooth navigatie, 18" velgen en parkeersensoren achter, is de Renegade Night Eagle verkrijgbaar v.a. € 25.990. Hiermee profiteert u van ruim € 4.000 voordeel.Disclaimer:
De consumentenprijs is inclusief btw/bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om de auto rijklaar te maken. Alleen geldig bij deelnemende dealers. Afgebeeld model kan afwijken van het standaardmodel. De actie is geldig t/m 30 juni 2017.

JEEP® OPFRISWEKEN De zomer is een goed moment om uw Jeep® weer helemaal op te frissen. Even door de wasstraat, stofzuigen en natuurlijk naar de Jeep-dealer voor de Jeep® Opfrisweken. Dan kunt u er weer fris en veilig op uit. En als u gebruik maakt van een van onze 4 frisse aanbiedingen tijdens de Jeep® Opfrisweken, krijgt u gratis een voordeelgids met mooie Jeep-acties en korting op de leukste dagjes weg.

Profiteer van deze vier aanbiedingen:
• Zomercheck op 10 essentiële punten voor slechts € 9,95
• Airco reinigen voor slechts € 29,95
• Professionele autoreiniging € 129,95
• Primefilter vervangen € 75


Private Lease de Jeep® Renegade! Met Jeep® Private Lease rijdt u onbezorgd in een nieuwe Renegade. De looptijd en kilometrage bepaalt u helemaal zelf. In het maandelijkse leasebedrag zijn alle kosten inbegrepen, behalve de brandstof. U rijdt al in een Renegade vanaf
€ 399,- per maand (60 maanden, 10.000 km per jaar).


Particulier aanbod op basis van Operational Lease via FCA Capital Nederland B.V. (KvK 30085071, AFM vergunningsnummer 12013694). Operational Lease exclusief brandstof. Vermelde vanaf-prijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 mnd en 10.000 km p/j. Aanbod op basis van Private Lease Budget. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. FCA Capital Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen. Vraag uw verkoopadviseur naar de beschikbaarheid van dit product, de voorwaarden en een offerte. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2017. De getoonde afbeelding kan afwijken. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.Jeep® COMPASS OPENING EDITION VOOR SLECHTS € 349 P.M Maak als een van de eersten kennis met de geheel nieuwe Jeep® Compass, en bestel als eerste de exclusieve en gelimiteerde Jeep® Compass Opening Edition. Jeep® Financial Services doet u een zeer aantrekkelijk financieringsaanbod met een scherp rentepercentage van slechts 3,99%. Zo rijdt u al in de Jeep® Compass vanaf € 349 per maand. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar meer financiële opties? Klik op de onderstaande button of zoek direct een dealer in uw buurt. Hij doet u graag een passend voorstel in samenwerking met Jeep® Financial Services.

*Particuliere financiering op basis van niet-doorlopend krediet via Jeep® Financial services, handelsnaam van FCA Capital Nederland BV (AFM vergunningsnummer 12013694). Het kredietbedrag in het rekenvoorbeeld bedraagt de consumentenprijs minus een aanbetaling en/of inruil. Looptijden van 12 tot 72 maanden. Kredietmaximum € 30.000 op Renegade. Betaling op maandbasis. Aanbod geldig tot 30 juni 2017. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden en een offerte op maat.Model-omschrijving Contante waarde Contante aanbetaling Totaal Kredietbedrag Looptijd in maanden Vaste debetrente-voet Jaarlijkse Kosten Percentage (JKP) Termijnbedrag per maand Slottermijn Totaal te betalen bedrag
Compass opening edition € 37.990 € 11.138 € 26.852 48 3,99% 3,99% € 349 €13.297 € 30.049