JSET IS ER HELEMAAL KLAAR VOOR JSet is het concept van modieuze Jeep clubs op exclusieve locaties, die fungeren als ontmoetingsplek voor iedereen die de passie voor avontuur, authenticiteit en vrijheid van het legendarische Amerikaanse merk deelt. Het is een formule die Jeep-liefhebbers van over de hele wereld in staat stelt onder het genot van een hapje en een drankje wat bij te praten en te genieten van live-muziek en dj-optredens.

Via shuttleservices naar hotels en toeristische locaties in de nabijheid kunnen JSet-gasten op een vrijblijvende en ontspannen manier nader kennismaken met verschillende Jeep-modellen.

Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken voor een proefrit. 4x4-Liefhebbers die hun rijvaardigheden op de weg en in het terrein willen verbeteren, kunnen zich inschrijven voor een rijtraining in het model van hun keuze.

Na het zomerdebuut voor de Blue Marlin JSet op Ibiza, werd in december vorig jaar met een exclusieve openingsparty een nieuwe JSet-locatie geopend in de Blu Marlin-beachclub in Dubai. Deze het gehele jaar geopende JSet bevindt zich in een van de belangrijkste uitgaanswijken van de kosmopolitische hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Aangekleed met typische Jeep-stijlelementen in zwart-wit, is het de perfecte ontmoetingsplek voor de vele Jeep-liefhebbers in de regio.

In verschillende bekende vakantieoorden voor de internationale jetset, zoals Monte Carlo, Marrakech, Ibiza en Courmayeur, is nu al een JSet te vinden. Deze winter zal een nieuwe JSet-club worden geopend in de exclusieve wintersportplaats Cortina d'Ampezzo. Een ideale plek voor het testen van de 4x4-capaciteiten van de diverse Jeep-modellen in een uitdagende omgeving van bergen en sneeuw.

Sommige JSets zijn het hele jaar door geopend, andere alleen in het zomer- of winterseizoen. Samen hebben ze de afgelopen jaren al duizenden gasten verwelkomd. Het enorme succes van deze formule heeft Jeep ervan overtuigd door te gaan en in 2015 een nieuwe JSet te openen in Moskou.

Bekijk de foto's en bezoek ons op een van de JSets!
Fotogalerij Bekijk de video