DE JEEP CHEROKEE

BEKIJK HEM NU BIJ UW DEALER
NIGHT EAGLE
Brochure aanvragen
Configureer
Proefrit aanvragen
Offerte aanvragen
MIDSIZE SUV EN AUTHENTIEK JEEP®
ONGETEMDE SCHOONHEID De compleet vernieuwde Jeep Cherokee legt de lat hoger dan ooit met zijn superieure wegligging, verrassend lage brandstofverbruik, exclusieve technologie en ongeëvenaarde prestaties in het SUV segment. De Cherokee combineert hoogwaardige techniek naadloos met de ideale proporties om stijlvol en efficiënt te presteren. Een nieuwe dimensie in het legendarisch verhaal dat 'Jeep' heet.


ONTDEK EXTERIEUR

HET INTERIEUR VAN WERELDKLASSE
Jeep Cherokee interieur
KWALITEIT ZONDER COMPROMIS De Cherokee introduceert een unieke modieuze styling in de Jeep-range. Ontdek het vloeiend vormgegeven interieur, tot in detail en vakkundig afgewerkt met hoogwaardige materialen, soft touch oppervlakken, nieuwe kleuren en uiteraard de nieuwste technologie.


ONTDEK HET INTERIEUR
EEN UNIEKE ERVARING
  • 2014 Jeep Cherokee Personalized Instrument Cluster Instelbaar instrumentenpaneel
  • 2014 Jeep Cherokee Push Start Engine Keyless
    Enter 'n Go™
  • 2014 Jeep Cherokee Uconnect UConnect-systeem met 8.4-inch touchscreen en navigatie
  • 2014 Jeep Cherokee Wireless Charging Pad Draadloos oplaadstation
  • 2014 Jeep Cherokee Steering Wheel Controls Bedieningstoetsen op het stuurwiel
DESIGN
LONGITUDE - TRAILHAWK - LIMITED - OVERLAND De Jeep® Cherokee is ontworpen voor de toekomst. Zijn stoere, dynamische design bouwt voort op dat van zijn legendarische voorgangers, maar zijn zelfverzekerde, moderne looks maken hem helemaal van deze tijd. De imposante wielen zorgen daarbij voor een krachtige uitstraling en een soevereine aanwezigheid op de weg. Ten opzichte van het basismodel Sport beschikt de Longitude-versie over een rijkere uitrusting, terwijl de Limited-versie nog meer luxe biedt en de Trailhawk zich onderscheidt door zijn voortreffelijke terreinprestaties. De Overland combineert de hightech-voorzieningen met het meest exclusieve interieurelementen die Jeep® te bieden heeft.


BEKIJK ALLE MODELLEN

COMPROMISLOZE EFFICIËNTIE
2,2-LITER MULTIJET II-TURBODIESELMOTOR De nieuwe 2,2-liter MultiJet-dieselmotor onderscheidt zich als een van de best presterende viercilinder turbodiesels van dit moment. Zijn hoge prestaties, efficiency en betrouwbaarheid bieden een compleet nieuwe beleving van rijcomfort, waarbij de toepassing van een turbocompressor met variabele geometrie, intelligente dynamo-aansturing en een oliepomp met variabele opbrengst ervoor zorgen dat het brandstofverbruik en de emissies beperkt blijven.

Deze nieuwe 2,2-liter motor levert een vermogen 200 pk (147 kW) bij 3500 t/min en een maximum koppel van 440 Nm bij 2500 t/min. Er is ook een versie van 185 pk (137 kW). Beide varianten zijn standaard uitgeruist met een Stop&Start-systeem en worden gecombineerd met het Jeep® Active Drive I 4x4-systeem en een 9-traps automatische transmissie, wat voor een superieure rijervaring zorgt. De 200pk-versie is ook verkrijgbaar met het Active Drive II 4x4-systeem, dat beschikt over een lage gearing voor verhoogde offroad-prestaties.

2.0 MULTIJET II TURBODIESEL De nieuwe 2.0 liter turbodieselmotor is dankzij het MultiJet II-inspuitsysteem 30% zuiniger dan de 2.8 liter turbodiesel van de vorige generatie Jeep Cherokee. Ook de CO2-uitstoot is aanzienlijk lager, met 139 g/km voor de voorwiel aangedreven modellen.

Met zijn vermogen van 103 kW (140 pk) voor de handgeschakelde 6-versnellingsbak en een maximum koppel van 350 Nm bij slechts 1.500 toeren per minuut, biedt de 2.0 MultiJet II de optimale balans tussen prestaties, gunstig brandstofverbruik en geringe emissiewaarden. Zijn enorme souplesse reduceert de noodzaak tot schakelen en staat garant voor maximaal rijplezier.Soepele reis! De nieuwe Jeep Cherokee is de eerst midsize SUV* in zijn segment met een 9-traps automatische transmissie. Die staat garant voor de optimale rijervaring, met maximaal comfort en ultieme efficiency. Electronic Range Select ondersteunt handmatig schakelen met 40 verschillende schakelkarakteristieken voor maximale efficiency en rijprestaties onder alle omstandigheden, on- en off road. En van het schakelen zelf merkt u nauwelijks iets, waar u ook rijdt.

*Midsize SUV - door Jeep geclassificeerd met een totale lengte van 4,5 meter tot 4,8 meter.

VERMOGEN ZONDER 'MAAR'
3.2 PENTASTAR V6 BENZINEMOTOR De nieuwe 3.2 Pentastar V6 motor is afgeleid van de befaamde en innovatieve 3.6 Pentastar V6. Hij biedt een geraffineerde, stille en trillingsarme ervaring, gecombineerd met een zeer hoog vermogen van 200 kW (272 pk) en een 30% lager brandstofverbruik ten opzichte van de vorige generatie Cherokee.


ONTDEK HET VERMOGEN

VEILIGHEID BOVEN ALLES
Meer dan zeventig standaard en optionele veiligheidsvoorzieningen maken de Cherokee een meester in veiligheid. Veel functies laten zich direct vanaf het nieuwe stuurwiel bedienen. De basis die voor 65% uit hogesterktestaal bestaat, biedt ruimte aan een volledige range aan actieve en passieve veiligheidsfuncties. Bijvoorbeeld aan Adaptive Cruise Control Plus, dat met behulp van radar en sensoren de vooraf ingestelde afstand tot een voorganger bewaart en zelfs de auto geheel tot stilstand brengt indien nodig. Andere innovatieve voorzieningen zijn het Park Assist parkeerhulpsysteem dat de besturing overneemt en de auto volledig automatisch inparkeert en het LaneSense waarschuwingssysteem dat de auto veilig binnen de rijstrook houdt.


ONTDEK DE VEILIGHEID

TERUG NAAR BOVEN