UCONNECT™-LIVE

De Jeep®Renegade is standaard uitgerust met een Uconnect™ LIVE-infotainmentsysteem met een kleurentouchscreen van 5 of 6,5 inch. Via Bluetooth of de USB-aansluiting kunt u eenvoudig uw smartphone op het systeem aansluiten, zodat u handsfree kunt bellen, berichten kunt volgen en toegang hebt tot uw eigen muziek. De versie met navigatie onderscheidt zich door een haarscherpe 3D-weergave en een uiterst nauwkeurige positiebepaling, zelfs op plaatsen waar de ontvangst van de satellietsignalen wordt belemmerd. Jeep®Skills biedt u als nieuwste Uconnect™ LIVE-app informatie over avontuurlijke offroad-routes en geeft u meer inzicht over hoe uw auto in bepaalde terreinomstandigheden reageert.

UCONNECT™ LIVE-APPS

Beschikbare Apps

Twitter

Deel Wat U Bezighoudt, Check Uw Account En Volg De Laatste Tweets Terwijl U Onderweg Bent.

Tunein

Stem Af Op Tunein En Selecteer Uw Favoriete Zender Uit De Meer Dan 100.000 Beschikbare Webradiostations.

Deezer

Doorzoek De Muziekbibliotheek Met Miljoenen Songs In Alle Denkbare Genres, Druk Op Play En Geniet Van Uw Favoriete Muziek.

Reuters

Blijf Permanent Op De Hoogte Van Het Belangrijkste Zakennieuws En De Ontwikkelingen In De Wereld.

Facebook

Onderhoud Uw Sociale Contacten Terwijl U Onderweg Bent. Bekijk Uw Nieuwsoverzicht En Laat Berichten Voorlezen. Live In Uw Auto. Als Dat Geen Like Waard Is ...

Beschikbare Apps

My Car

Alle Informatie Over Uw Renegade Direct Beschikbaar Op Het Uconnect™-Scherm. Of Op Uw Smartphone, Tablet Of Pc. Onderhoudsbeurten, Apk, Controle Van De Bandenspanning Of Brandstofvoorraad: U Regelt Het Allemaal Vanaf De Bestuurdersstoel, Op Kantoor Of Thuis Op De Bank.

Eco Drive

Hoe Zuinig Rijdt U? Ontdek Het Met Eco:Drive En Pas Zo Nodig Uw Rijstijl Aan Door Het Opvolgen Van De Praktische Tips Om Brandstof Te Besparen En Het Milieu Te Ontzien.

Beschikbare Apps

Tom Tom Traffic

Vermijd De Files Met Behulp Van De Actuele Gegevens Van 80 Miljoen Mobieletelefoongebruikers.

Tom Tom Places

Vind Snel En Makkelijk Informatie Over Nuttige Plaatsen In De Buurt. U Kunt Zoeken Op Categorie, Bedrijfsnaam Of Trefwoord. Ook In Het Buitenland.

Flitsers

Laat U Tijdig Waarschuwen Voor Snelheidscontroles. Zo Zit U Rustiger Achter Het Stuur En Bespaart U Op Boetes Voor Snelheidsovertredingen.

Weer

Laat Het Weer Geen Roet In Het Eten Gooien! Stippel Uw Reis Of Route Uit Op Basis Van De Actuele Weersomstandigheden.

Beschikbare Apps

Jeep Skills

Jeep® Skills Geeft Het Rijden Een Geheel Nieuwe Dimensie Met Informatie Over Avontuurlijke Offroad-Routes En Realtime Weergave Van Specifieke Rij- En Voertuiggegevens.

ENTERTAIMENT ONDERWEG

Wat is er nu fijner dan op weg naar uw bestemming even te ontspannen met uw favoriete muziek uit de speakers? De Renegade biedt u daarvoor een drietal verschillende mogelijkheden.

BEATSAUDIO™ HIFI-SYSTEEM

Dit premium audiosysteem maakt gebruik van acht speakers en een subwoofer om het interieur van de Renegade om te vormen tot een besloten concertzaal. Het systeem is als optie verkrijgbaar als uitbreiding op het Uconnect™-systeem.

HET BESTAAT UIT:
- Twee dome-tweeters in het dashboard
- Twee dome-tweeters in de voorportieren
- Vier 6x9-inch midwoofers in de voor- en achterportieren
- Eén 165mm 10L subwoofer achterin
- Een achtkanaals versterker met digitale soundprocessor

USB- EN AUX-POORT

De USB-aansluiting en Aux-ingang maken het mogelijk eenvoudig een smartphone, USB-stick of mediaspeler op het Uconnect™-systeem aan te sluiten. Via het touchscreen in het dashboard, met de bedieningstoetsen op het stuurwiel of door middel van spraakcommando's kunt u vervolgens uw favoriete playlist selecteren.

- Ondersteunde bestandsformaten voor Uconnect™-systeem met 5-inch scherm
- Ondersteunde bestandsformaten voor Uconnect™-systeem met 6,5-inch scherm"

BLUETOOTH® -AUDIOSTREAMING

Bluetooth®-streaming stelt u in staat draadloos muziek af te spelen of web-radiostations te beluisteren vanaf elke ondersteunde mediaspeler.

TELEFOON & NAVIGATIE

Uconnect™ is zo gebruiksvriendelijk dat u ervan versteld zult staan. Zo kunt u met een simpele spraakopdracht een contact uit uw telefoonboek bellen of het laatste nummer terugbellen. En als u onderweg wordt gebeld, wordt het volume van de muziek automatisch gedempt. Zodra de verbinding wordt verbroken, wordt het volume weer op het oude niveau ingesteld. Ook het navigatiesysteem blinkt uit in gebruiksgemak. U ziet in één oogopslag waar u bent, waar u naartoe moet en hoe lang de reis nog duurt. Het systeem maakt gebruik van een sensorgestuurd GPS voor een uiterst nauwkeurige positiebepaling en leidt u met routeaanwijzingen op het scherm en gesproken instructies feilloos naar uw bestemming.

BELLEN WAAR EN WANNEER U WILT

Na het koppelen van uw telefoon aan het Uconnect™-systeem, wordt uw telefoonboek gesynchroniseerd en kunt u uw contacten bellen door simpelweg de naam hardop uit te spreken. Wanneer u door een bekende wordt gebeld, verschijnt de naam op het scherm. Ook andere gebruikers van de auto of mede-inzittenden kunnen hun telefoon met het systeem verbinden: in totaal kunnen er tien verschillende toestellen worden gekoppeld.

KIJK OF UW TELEFOON WORDT ONDERSTEUND

HANDSFREE BELLEN EN SMS-LEZER

Bellen, oproepen beantwoorden, tekstberichten hardop laten voorlezen*: het kan allemaal zonder uw handen van het stuur te nemen of uw blik van de weg af te wenden.

*Deze functie is niet voor alle telefoons beschikbaar.

NAVIGATIESYSTEEM MET 3D-KAARTEN

De navigatiefunctie van het Uconnect™ LIVE Nav-systeem laat zich eenvoudig bedienen met spraakcommando's of de toetsen op het touchscreen in het dashboard. Met behulp van duidelijke aanwijzingen op de haarscherpe 3D-kaarten en gesproken instructies, loodst het systeem u feilloos naar uw bestemming. TomTom LIVE biedt u daarbij continu geactualiseerde informatie over het weer, files en snelheidscontroles.

TECHNOLOGIE ONDER UW VINGERTOPPEN

De Jeep®Renegade loopt voorop met moderne technologie die het rijden leuker en makkelijker maakt. Zo onderscheiden het infodisplay in het instrumentenpaneel en het Uconnect™-touchscreen in het dashboard zich door overzichtelijkheid en een uiterst intuïtieve bediening.

JEEP® SKILLS

Speciaal voor Jeep®-rijders biedt Uconnect™ LIVE een nieuwe update: Jeep® Skills. Deze app stelt u in staat uw rijvaardigheid naar een hoger niveau te brengen met live feedback en analyses van uw rijstijl. Neem de uitdaging aan, test uzelf op veeleisende offroad-routes en deel uw resultaten en ervaringen met de Jeep®- gemeenschap.

JEEP® RENEGADE

Probeer hem uit bij uw dealer

BROCHURE JEEP® RENEGADE

Download of bestel de brochure van de Jeep® Renegade