Selecteer uw auto

Bekijk de services voor uw auto

Vul hier in vier eenvoudige stappen de gegevens van uw auto in om te kijken welke aanbiedingen en services we speciaal voor u en uw auto beschikbaar hebben!

{{selectedModel.saleDescription|| 'Model'}}
{{selectedEngine.description| limitTo: 22}} {{selectedEngine.Fuel.description}} Motor
{{selectedMonths.description}} Maanden maanden
{{selectedKm.description}} Km Km
{{model.saleDescription}}
  Apparatuur
  {{equipment.description}}
  {{engine.description}} {{engine.Fuel.description}}
   {{month.description}} maanden
   {{km.description}} Km

   Voer het kenteken of chassisnummer van uw auto in en ontdek de diensten en speciale aanbiedingen die voor uw auto beschikbaar zijn!

   *Voertuig niet gevonden Het ingegeven voertuig is niet van het merk Jeep.
   BEVESTIGEN
   Toegang tot myJeep

   Ga naar uw persoonlijke zone en ontdek wat Alfa Romeo er voor u reserveert

   Toegang tot myJeep

   Registreer

   Wilt u nieuws, informatie en exclusieve aanbiedingen voor uw auto ontvangen?

   Registreer u nu op myJeep!

   myJeep
   Dealers

   Dealers

   Bent u op zoek naar informatie of hebt u hulp nodig? Wilt u een offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem contact met ons op. We staan voor u klaar!

   Zoek een dealer of werkplaats

   Klik op de kaart en zoek een dealer bij u in de buurt! ZOEK EEN DEALER

   Vraag om informatie of maak een afspraak

   Online services

   MOPAR® CONNECT: beter connected, beter beveiligd   Mopar® Connect biedt u een reeks handige onlinediensten die bijdragen aan de veiligheid van uw auto. Mopar® Connect kan als extra optie worden toegevoegd bij de aanschaf van een nieuwe Jeep of naderhand worden toegevoegd bij ieder Jeep die deze service ondersteunt. Lees hieronder meer over de vele voordelen van Mopar® Connect.

    

   MY:ASSISTANT: ALTIJD VERZEKERD VAN SNELLE HULP

   Met Mopar® Connect is hulp altijd dichtbij. Snel, simpel en effectief.

   HULP BIJ ONGEVALLEN
   Dankzij de ‘hulp-bij-ongevallen-service’ detecteert de auto zelf een hardere botsing en stuurt de gps-positie direct naar de meldkamer. Een operator van my:Assistant neemt contact met u op en regelt direct hulp.

   PECHHULP
   Bij pech kan de operator van my:Assistant de status van uw Jeep bekijken en met deze informatie direct hulp naar uw locatie sturen. Zo bent u sneller weer op weg.

   HULP BIJ DIEFSTAL
   Met deze applicatie van Mopar® Connect herkent de auto het meteen als deze zonder toestemming wordt meegenomen. Als de diefstal is aangegeven, geeft de operator de gps-coördinaten door en wordt de startfunctie geblokkeerd. Dit zorgt er eveneens voor dat uw Jeep sneller wordt teruggevonden.


   MY:REMOTECONTROL: CONTROLE OVER UW AUTO OP AFSTAND

   Met My:RemoteControl regelt u via uw smartphone alles op afstand. Zo heeft u uw Jeep altijd bij zich, binnen handbereik.

   AUTO ZOEKEN
   Uw auto kwijt op een grote parkeerplaats? Met Mopar® Connect vindt u deze zo weer terug, want het systeem toont de snelste route naar uw auto. Waar u ook bent.  

   DEURVERGRENDELING
   Iedere auto-eigenaar herkent het: heb ik de deuren goed afgesloten? Met my:RemoteControl kunt u de deuren altijd en overal vergrendelen. Of ontgrendelen.

   WAARSCHUWINGEN
   Weten wat er met uw auto gebeurt als u deze bijvoorbeeld uitleent? Dankzij de waarschuwingen applicatie ziet u direct wanneer de auto afwijkt van een vooraf bepaalde route of de bestuurder in kwestie te snel rijdt.   MY:CAR: SLIM BEHEER VAN UW AUTO VIA UW SMARTPHONE

   Met Mopar® Connect my:Car heeft u het beheer van uw Jeep volledig in eigen hand. Zo checkt u probleemloos en op afstand het brandstofpeil, de accu, bandenspanning, kilometerstand en of de auto correct is afgesloten.   ACTIVEER MOPAR® CONNECT-SERVICES IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN!

   Als u gebruik wilt maken van de services van Mopar® Connect neemt u contact op met uw dealer. Deze informeert u persoonlijk over de kosten en of uw Jeep geschikt is voor deze upgrade. Bij aanschaf van Mopar® Connect zijn de registratiekosten het 1ste jaar gratis.

   Na installatie ontvangt u de activeringslink via uw e-mailadres. Via deze link komt u op uw persoonlijke FCA-pagina waar u uw auto aanmeldt om de activering te voltooien.

   Per e-mail ontvangt u een bevestiging wanneer de Mopar® Connect-services zijn geactiveerd. Download vervolgens de gratis Uconnect LIVE-app en installeer deze op je telefoon. En dan kunt u van alle exclusieve services die Mopar® Connect biedt gebruikmaken.

   Wilt u gebruikmaken van de handige online diensten van Mopar® Connect?

   Vraag naar de mogelijkheden voor uw auto of maak gelijk een afspraak bij uw dealer!

   UconnectTM LIVE

   Uconnect™ LIVE is een reeks online services voor onderweg die speciaal zijn afgestemd op veilig gebruik in de auto. 
   Met het touchscreen, de bedieningstoetsen op het stuurwiel en spraakopdrachten kunt u muziek uitzoeken, informatie opvragen en nog veel meer terwijl u uw blik op de weg gericht houdt.

   De nieuwe online functies van Uconnect LIVE maken autorijden niet alleen een stuk makkelijker, maar ook leuker!

    

   TomTom LIVE

   STRESSVRIJ NAAR UW BESTEMMING MET TOMTOM LIVE-SERVICES

   Als het Uconnect-systeem van uw auto is uitgerust met navigatie, krijgt u via TomTom LIVE-services actuele informatie over het weer, files, snelheidscontroles. Zo zit u toch een stuk rustiger achter het stuur!

   Uconnect LIVE

   ZO ACTIVEERT U UCONNECT™ LIVE

   Ontdek het UCONNECT™ systeem: de funkties, compatibele telefoons en updates.
   app Uconnect LIVE

   Uconnect™ live op uw smartphone

   Download de gratis app en controleer vanaf uw smartphone of u moet tanken, of de bandenspanning oké is en of het tijd is voor de apk of een onderhoudsbeurt.