INSPIREREND DESIGN

Het interieur van de Jeep® Renegade onderscheidt zich door de innovatieve manier waarop hoogwaardige materialen, sprekende kleuren en state-of-the-art technologie tot één geheel zijn samengesmeed. De stoere, casual uitstraling in de traditie van het merk Jeep is daarbij aangevuld met een dosis natuurlijke flair, terwijl slimme opbergmogelijkheden het praktische karakter weerspiegelen dat elke Jeep® van oudsher heeft.

INTERIEURDESIGN

De ergonomisch ontworpen stoelen van de Jeep® Renegade zijn bekleed met hoogwaardige materialen. De gekleurde metaalaccenten in het interieur zijn geïnspireerd op de materialen en kleuren van zonnebrillen voor extreme sporten.

ZWART
SPORTIEVE GAASSTOF - ZWART

De Renegade Sport heeft standaard een bekleding van zwarte stof met bijpassende accentstiksels en middenbanen van sportieve zwarte gaasstof.

ZWART

ZWART
De Renegade Limited heeft standaard een bekleding van exclusieve zwarte stof.

ZWART
MCKINLEY LEDER ZWART

De Renegade Limited is optioneel verkrijgbaar met een bekleding van zwart McKinley-leder met accentranden van geperforeerde zilvergrijze stof en zilvergrijze accentstiksels.

BRUIN - ORANJE - GRIJS
MCKINLEY LEDER BRUIN - ORANJE - GRIJS

De Renegade Limited is optioneel verkrijgbaar met een bekleding van bruin met grijs McKinley-leder met accentranden van geperforeerde oranje stof en oranje accentstiksels.

PARKOUR
SPORTIEVE GAASSTOF ZWART - BEIGE

De Renegade Longitude is standaard verkrijgbaar met een bekleding van zwarte met beige Washington-stof met bruine accentstiksels en middenbanen van sportieve zwarte gaasstof. De luchtroosters, speakers, bekerhouders en schakelconsole zijn voorzien van een omlijsting van blank metaal.

SKATE BOARDING
SPORTIEVE GAASSTOF BRUIN - GRIJS

De Renegade Longitude is standaard verkrijgbaar met een bekleding van bruine met grijze Washington-stof met oranje accentstiksels en middenbanen van sportieve zwarte gaasstof. De luchtroosters, speakers, bekerhouders en schakelconsole zijn voorzien van een omlijsting van geanodiseerd oranje metaal.

BMX
SPORTIEVE GAASSTOF - ZWART

De Renegade Limited heeft standaard een bekleding van exclusieve zwarte stof.

ZWART
MCKINLEY LEDER - ZWART

De Renegade Trailhawk® is optioneel verkrijgbaar met een bekleding van zwart leder met robijnrode accentstiksels. De rugleuningen van de voorstoelen zijn voorzien van een gestikt Trailhawk® -logo en de luchtroosters, speakers, bekerhouders en schakelconsole hebben een omlijsting van geanodiseerd robijnrood metaal.

ZWART
TOPOGRAFISCHE STOF - ZWART

De Renegade Trailhawk® heeft standaard een bekleding van zwarte Washington-stof met robijnrode accentstiksels en middenbanen van stof met een geografisch patroon. De rugleuningen van de voorstoelen zijn voorzien van een gestikt Trailhawk® -logo.

BEKIJK DE DETAILS

NOG NOOIT WAS COMFORT ZO FUNCTIONEEL

Het interieur van de Jeep® Renegade combineert natuurlijk aanvoelende materialen met functionele details. Soft-touch oppervlakken contrasteren stijlvol met puur functionele elementen als de stoere handgreep rechts op het dashboard, een element dat voor de voorpassagier onmisbaar is bij offroad-avonturen. Daarnaast zijn in het interieur verscheidene subtiele verwijzingen naar het Jeep®-erfgoed te vinden.

ALLES VOOR EEN EIGEN STIJL

De mogelijkheden die de Jeep® Renegade biedt zijn nagenoeg onbegrensd. Hetzelfde geldt voor het aantal mogelijkheden om hem van een persoonlijke accent te voorzien met behulp van de interieuraccessoires uit het aanbod van Mopar®.

JEEP® RENEGADE

Probeer hem uit bij uw dealer

BROCHURE JEEP® RENEGADE

Download of bestel de brochure van de Jeep® Renegade