INTERIEURDESIGN

De ergonomisch ontworpen stoelen van de nieuwe Jeep® Renegade zijn bekleed met hoogwaardige materialen. Details van geanodiseerd metaal in bijpassende kleuren die zijn geïnspireerd op hightech sportbrillen, maken de kwaliteitsbeleving compleet.

- TRESPASS BLACK
TRESPASS BLACK

Zwarte stof met grijze accentstiksels

- TRESPASS BLACK
TRESPASS BLACK

Zwart leder met grijze accentstiksels

- POLAR PLUNGE
POLAR PLUNGE

Grijs en zwart leder met grijze accentstiksels

BEKIJK DE DETAILS

NOG NOOIT WAS COMFORT ZO FUNCTIONEEL

Het interieur van de nieuwe Jeep® Renegade combineert prettig aanvoelende materialen met functionele details. Soft-touch oppervlakken contrasteren stijlvol met puur functionele elementen als de stoere handgreep rechts op het dashboard, een element dat voor de voorpassagier onmisbaar is bij avontuurlijke offroad-ritten. Daarnaast zijn overal in het design subtiele verwijzingen te vinden naar het Jeep®-erfgoed, terwijl de nieuwe tunnelconsole nog meer opbergmogelijkheden en functionaliteit biedt.

SLIM KARAKTER

De nieuwe Jeep® Renegade biedt allerlei slimme oplossingen om alles bij de hand te houden wat u onderweg nodig hebt. Zoals een speciaal smartphone-vak in de armsteun tussen de voorstoelen en een opbergnet in de voetruimte aan passagierszijde waar precies een iPad Mini in past.

ALLES VOOR EEN EIGEN STIJL

De mogelijkheden die de nieuwe Jeep® Renegade biedt zijn nagenoeg onbegrensd. Dat geldt ook voor de keuzevrijheid die u hebt om zijn interieur naar eigen inzicht te perfectioneren met de accessoires uit het aanbod van Mopar®.


SLIM EN STIJLVOL

Het interieur van de Jeep® Renegade combineert ruimte en comfort met slimme details. De stijlvolle afwerking accentueert zijn stoere karakter.

DE NIEUWE JEEP® RENEGADE

Ervaar de Renegade bij de dichtsbijzijnde dealer

BROCHURE JEEP® RENEGADE

Download of bestel de brochure van de nieuwe Jeep® Renegade


Brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 5,4 –8,7; CO2 -uitstoot (g/km): 141- 197. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële dealers. De vermelde waarden van de CO2 -uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.