GROOTS IN STIJL

Met zijn geheel herziene design vormt de nieuwe Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid de ultieme uitdrukking van het karakter en de klasse van Jeep®. Hij is verkrijgbaar in zeven verschillende lakkleuren, die bij de Trailhawk en Summit Reserve stijlvol contrasteren met een zwart dak. Blauwe accenten in de badges en logo's vormen een subtiele verwijzing naar zijn onderhuidse hybridetechnologie.

GREAT STYLE

NIEUWE FRONTGRILLE

De nieuwe Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid toont zijn grootsheid in elk detail. Met als meest opvallende blikvanger de geheel nieuwe interpretatie van de iconische zevensleufs Jeep-grille die op harmonieuze wijze de sierlijke lijnen en gespierde vormen van de auto accentueert.

CHROME ACCENTS

CHROOMACCENTEN

De chroomlijst boven de rijruiten, die begint vanaf de buitenspiegel en aan de achterzijde schuin naar beneden afloopt, is een typisch Jeep-stijlelement dat zijn intrede deed op een verre voorloper van de Grand Cherokee: de Wagoneer uit 1962.

DETAILS

4xe-DETAILS

Blauwe accenten in het Jeep-logo op de motorkap, de 4xe-badge op de achterklep en het Grand Cherokee-opschrift op de voorportieren, verwijzen subtiel naar de onderhuidse hybridetechnologie van de Grand Cherokee 4xe.

SPECIFIEKE VELGEN

De verschillende modeluitvoeringen van de nieuwe Grand Cherokee zijn uitgerust met lichtmetalen velgen waarvan het exclusieve geometrische design hun individuele stijl accentueert.

20-INCH GEPOLIJSTE/GELAKTE VELGEN 20-INCH GEPOLIJSTE VELGEN 21-INCH GEPOLIJSTE VELGEN 18-INCH VELGEN MET ALL TERRAIN-BANDEN

LED-KOPLAMPEN

Met zijn bredere sleuven en zilverkleurige sierlijst aan de onderzijde die doorloopt tot onder de nieuwe, smalle led-koplampen, benadrukt de herziene frontgrille de breedte van de auto.

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT